Kapsalon Eddegdag

Contactgegevens Kapsalon Eddegdag: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kapsalon Eddegdag: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kapsalon Eddegdag

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Statiestraat 36; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 230 03 50 (+32-03 230 03 50) 03 230 03 50 (+32-03 230 03 50)

Fax (fax): +32 (82) 956-92-44 +32 (82) 956-92-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kapsalon Eddegdag: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kapsalon Eddegdag"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kapsalon Eddegdag"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kapsalon Eddegdag, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kapsalon Eddegdag. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kapsalon Eddegdag, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kapsalon Eddegdag. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kapsalon Eddegdag
Products information Kapsalon Eddegdag

BTW identificatienummer (tax): BE08352874755
Ondernemingsnummer: 7293518066
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 869,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Kapsalon Eddegdag zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kapsalon Eddegdag
(Get full report from official database of BE for Kapsalon Eddegdag)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kapsalon Eddegdag
Addition kinds of activities for Kapsalon Eddegdag

278902. Bronzen, vergulden, kantelen en verdelen: boeken, kaarten, papier | Bronzing, gilding, edging, and deckling: books, cards, paper
282200. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
615300. Kortlopende zakelijke kredietinstellingen, met uitzondering van landbouw | Short-term business credit institutions, except agricultural
823100. bibliotheken | Libraries
24290201. Excelsior, inclusief pads en wrappers: hout | Excelsior, including pads and wrappers: wood
28210200. Thermoplastische materialen | Thermoplastic materials
63310202. Brand-, zee- en ongevallenverzekering: wederzijds | Fire, marine, and casualty insurance: mutual
96210302. Havenautoriteit of -distrik: overheid, niet-opererende | Port authority or district: government, nonoperating

Werken bij Kapsalon Eddegdag: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kapsalon Eddegdag: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kapsalon Eddegdag. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kapsalon Eddegdag. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach kinesitherapie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als teamcoach ondersteun je de adjunct verantwoordelijke kinesitherapie en de verantwoordelijke kinesitherapie in de dagelijkse operationele werking van de dienst op de campus SFX of campus HS. Daarnaast sta je in voor het kinesitherapeutisch screenen, diagnosticeren en behandelen van patiënten (individueel of in groep) met motorische, fysiologische, respiratoire of cardiovasculaire problemen teneinde hun mobiliteit en motoriek te behouden en/of te herwinnen.

  • Technisch bediende te Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een bediende voor technical sales support. Je taken: Maken van warmteverliesberekeningen. Maken van vloerverwarmingsberekeningen en ventilatieberekeningen (hiervoor is een software programma voorhanden.  Een opleiding wordt voorzien). Technisch begeleiden en ondersteunen van medewerkers, klanten en sales-team i.v.m. vloerverwarming en ventilatie. Maken van offertes vloerverwarming en ventilatie.

  • Chauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kalmthout zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je zal instaan voor het transport van afzetcontainers, met camion-remorque, in gans het land. Je zal eveneens instaan voor het onderhouden van je container. Ons aanbod : Vast werk na interim periode Aangename & familiale werksfeer Voornamelijk nationaal transport Flexibele uren in overeenstemming Interne & externe opleidingen Recent wagenpark

  • Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch – ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is – in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • boekhouder (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: KEUKENS SUPERCHIC

    Type: Vaste Job

    Voeren van de dagelijkse boekhouding. Opmaken en indienen BTW aangiften. Afsluiten boekhouding en opmaken jaarrekeningen De facturen ,bankafschriften coderen en inboeken ingeven van loonstaten

  • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van Kapsalon Eddegdag in sociale netwerken
Look for responds of Kapsalon Eddegdag in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kapsalon Eddegdag. Laat een reactie achter voor Kapsalon Eddegdag. Kapsalon Eddegdag bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kapsalon Eddegdag. Leave a respond for Kapsalon Eddegdag. Kapsalon Eddegdag on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kapsalon Eddegdag op de google maps. Adres en contacten Kapsalon Eddegdag
Location of Kapsalon Eddegdag on the google maps. Address and contacts of Kapsalon Eddegdag

Andere gerelateerde bedrijven als come Kapsalon Eddegdag Kapsalon Eddegdag: BRASSERIE MICHOT | OPENBARE BIBLIOTHEEK | TTC HASSELT | COBBAERT | SMETS

Other related companies as Kapsalon Eddegdag: BRASSERIE MICHOT | OPENBARE BIBLIOTHEEK | TTC HASSELT | COBBAERT | SMETS

Kapsalon Eddegdag is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kapsalon Eddegdag, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08352874755. Het bedrijf Kapsalon Eddegdag bevindt zich op het adres: Statiestraat 36; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 869,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Producten gemaakt in Kapsalon Eddegdag zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kapsalon Eddegdag is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kapsalon Eddegdag is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kapsalon Eddegdag, openstaande posities, locatie van Kapsalon Eddegdag op de kaart.

Kapsalon Eddegdag is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kapsalon Eddegdag, company assigned to the tax number BE08352874755. The company Kapsalon Eddegdag is located at the address: Statiestraat 36; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 869,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. Products created in Kapsalon Eddegdag were not found.
The main activity of Kapsalon Eddegdag is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Kapsalon Eddegdag is not available. You also can look at reviews of Kapsalon Eddegdag, open positions, location of Kapsalon Eddegdag on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kapsalon Eddegdag, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kapsalon Eddegdag, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kapsalon Eddegdag, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kapsalon Eddegdag, employees, financial statistics.