Nelis R

Contactgegevens Nelis R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nelis R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nelis R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meeuwerbaan 39; 3990; Peer, België

Telefoon (phone): 011 79 11 77 (+32-011 79 11 77) 011 79 11 77 (+32-011 79 11 77)

Fax (fax): +32 (82) 239-50-55 +32 (82) 239-50-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nelis R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nelis R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nelis R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nelis R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nelis R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nelis R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nelis R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nelis R
Products information Nelis R

BTW identificatienummer (tax): BE03604309082
Ondernemingsnummer: 8977447509
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 149,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Nelis R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nelis R
(Get full report from official database of BE for Nelis R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nelis R
Addition kinds of activities for Nelis R

286101. Houtdestillatieproducten | Wood distillation products
414100. Lokale bus charter service | Local bus charter service
603600. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
703200. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
23999905. Luiers, behalve wegwerp: gemaakt van aangekochte materialen | Diapers, except disposable: made from purchased materials
38610105. Grafische kunstplaten, gevoelig | Graphic arts plates, sensitized
39990400. Furs | Furs
59329903. Muziekinstrumenten, tweedehands | Musical instruments, secondhand

Werken bij Nelis R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nelis R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nelis R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nelis R. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

  • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

  • Elektricien (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN Ronse en omgeving (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GREENHOUSE RONSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kluisbergen, Maarkedal, Etikhove en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp met dienstencheques (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Cleaningcompany

    Type: Dienstenchequebaan

    Hallo, Ik zoek mensen die wensen te poetsen als poetshulp met dienstencheques bij mensen thuis. Je kiest zelf je uren, werk dicht bij jou thuis. Vast contract, onbepaalde duur. voltijds of halftijds Hello, I search people who can clean with service cheques at peoples home. You choose your own hours, a job not far from home. Fixed contract, indetermined in time. Fulltime or Parttime.

  • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • Jobstudent Administratief Bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MI CASA

    Type: Studentenjob

    Voor onze administratie zijn wij tijdens het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een jobstudent administratief bediende. Profiel: We zoeken iemand die: - comfortabel gebruik maakt van de officeapplicaties - beschikt over voldoende verantwoordelijkheid om iets zelfstandig af te werken - goed georganiseerd en leergierig is - een veelzijdige administratieve kracht is met een neus voor cijfers - student is in een bacheloropleiding Accountancy-Fiscaliteit Functie: Bieden van administratieve ondersteuning bij de boekhouding en personeelsdienst

  • Teamleader Service Technieker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

  • Freelance Payroll Officer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

  • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Auberge du pecheur

    Type: Flexijob

    Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van Nelis R in sociale netwerken
Look for responds of Nelis R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nelis R. Laat een reactie achter voor Nelis R. Nelis R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nelis R. Leave a respond for Nelis R. Nelis R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nelis R op de google maps. Adres en contacten Nelis R
Location of Nelis R on the google maps. Address and contacts of Nelis R

Andere gerelateerde bedrijven als come Nelis R Nelis R: Pajo Graphics B.V.B.A. | Cornet N SPRL | THIERRY PLACE | Verheyen Jean SA | M.F. VANDERHOVEN

Other related companies as Nelis R: Pajo Graphics B.V.B.A. | Cornet N SPRL | THIERRY PLACE | Verheyen Jean SA | M.F. VANDERHOVEN

Nelis R is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nelis R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03604309082. Het bedrijf Nelis R bevindt zich op het adres: Meeuwerbaan 39; 3990; Peer. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 149,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Nelis R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nelis R is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nelis R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nelis R, openstaande posities, locatie van Nelis R op de kaart.

Nelis R is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nelis R, company assigned to the tax number BE03604309082. The company Nelis R is located at the address: Meeuwerbaan 39; 3990; Peer. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 149,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Nelis R were not found.
The main activity of Nelis R is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Nelis R is not available. You also can look at reviews of Nelis R, open positions, location of Nelis R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nelis R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nelis R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nelis R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nelis R, employees, financial statistics.