Infinitif

Contactgegevens Infinitif: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Infinitif: address, phone, fax, email, website, opening hours

Infinitif

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Emile Vandervelde 83; 6031; Charleroi (Monceau-sur-Sambre), België

Telefoon (phone): 071 33 11 47 (+32-071 33 11 47) 071 33 11 47 (+32-071 33 11 47)

Fax (fax): +32 (87) 539-89-90 +32 (87) 539-89-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Infinitif: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Infinitif"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Infinitif"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Infinitif, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Infinitif. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Infinitif, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Infinitif. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Infinitif
Products information Infinitif

BTW identificatienummer (tax): BE09285064697
Ondernemingsnummer: 3991577148
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 264,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Infinitif zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Infinitif
(Get full report from official database of BE for Infinitif)

Aanvulling soorten activiteiten voor Infinitif
Addition kinds of activities for Infinitif

2063. Bietensuiker | Beet sugar
8713. Surveying services | Surveying services
501203. Recreatieve voertuigen, motorhomes en aanhangwagens | Recreational vehicles, motor homes, and trailers
22310210. Worsted stoffen, breedgeweven | Worsted fabrics, broadwoven
25110200. Keuken en eetkamer meubels | Kitchen and dining room furniture
27590701. Zakken, plastic: drukwerk, NSK | Bags, plastic: printing, nsk
27960100. Gravure platemaking diensten | Gravure platemaking services
28340202. Barbiturinezuur farmaceutische preparaten | Barbituric acid pharmaceutical preparations
51310213. Textielomzetters | Textile converters
79970204. Jachtclub, lidmaatschap | Yacht club, membership

Werken bij Infinitif: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Infinitif: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Infinitif. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Infinitif. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • Verkoper fashion (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevraagde competenties: je bent modebewust. je kent elke trend van het seizoen. je kan je vlot uitdrukken in het Frans. je bent een teamplayer.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • Jobstudent (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • Verkoper bouwmaterialen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Het gaat om een afwisselende functie waarbij je klanten advies verleent over bouwmaterialen maar ook administratieve taken uitoefent m.b.t. de bestellingen en leveringen. Je werkt nauw samen met je collega baliemedewerkers, onze magazijniers en onze chauffeurs. Verantwoordelijkheden: Advies verlenen aan klanten zowel telefonisch als aan de balie Opmaken van offertes Ingeven en opvolgen van bestellingen Opmaken van afhaalbonnen Aanpassen van prijslijsten Aanvullen van de producten in onze shop

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Zelfstandige kinderverzorg(st)er (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ' T PETOETERKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken versterking voor ons team! Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 3 jaar. – Naast verzorging (eten geven, luiers verversen,...sta je ook in voor de begeleiding en animatie van kinderen van 0 tot 3 jaar (activiteiten doen, knutselen, – Ook logistieke taken behoren tot deze job (ruimtes proper houden,... – Je staat mee in voor het onthaal van ouders, invullen van heen-en weerschriftjes,... Je werkt 4 dagen per week op dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag Op Maandag moet je niet werken

  • PROACTIEVE BIJLESGEVERS (regio GEEL-MOL/ANTWERPEN) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde bijlesgevers! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze bijlesgevers geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: GM2018

Zoek naar antwoorden van Infinitif in sociale netwerken
Look for responds of Infinitif in social networks

Lees alle opmerkingen voor Infinitif. Laat een reactie achter voor Infinitif. Infinitif bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Infinitif. Leave a respond for Infinitif. Infinitif on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Infinitif op de google maps. Adres en contacten Infinitif
Location of Infinitif on the google maps. Address and contacts of Infinitif

Andere gerelateerde bedrijven als come Infinitif Infinitif: Dirickx B-Dident | MARINA | GARAGE KINDT | LUC VAN REETH | AN MAGERMAN

Other related companies as Infinitif: Dirickx B-Dident | MARINA | GARAGE KINDT | LUC VAN REETH | AN MAGERMAN

Infinitif is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Infinitif, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09285064697. Het bedrijf Infinitif bevindt zich op het adres: Rue Emile Vandervelde 83; 6031; Charleroi (Monceau-sur-Sambre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 264,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Producten gemaakt in Infinitif zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Infinitif is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Infinitif is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Infinitif, openstaande posities, locatie van Infinitif op de kaart.

Infinitif is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Infinitif, company assigned to the tax number BE09285064697. The company Infinitif is located at the address: Rue Emile Vandervelde 83; 6031; Charleroi (Monceau-sur-Sambre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 264,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. Products created in Infinitif were not found.
The main activity of Infinitif is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Infinitif is not available. You also can look at reviews of Infinitif, open positions, location of Infinitif on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Infinitif, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Infinitif, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Infinitif, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Infinitif, employees, financial statistics.