Gino

Contactgegevens Gino: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gino: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gino

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Bola 27; 4650; Herve (Grand-Rechain), België

Telefoon (phone): 087 33 72 81 (+32-087 33 72 81) 087 33 72 81 (+32-087 33 72 81)

Fax (fax): +32 (50) 514-39-21 +32 (50) 514-39-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gino: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gino"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gino"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gino, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gino. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gino, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gino. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gino
Products information Gino

BTW identificatienummer (tax): BE02746551513
Ondernemingsnummer: 6648620605
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 772,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Gino zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gino
(Get full report from official database of BE for Gino)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gino
Addition kinds of activities for Gino

314200. Huis slippers | House slippers
357899. Berekenings- en boekhoudapparatuur, niet inbegrepen | Calculating and accounting equipment, nec
23990202. Paardenspannen en rietgewassen, enz .: niet-leder | Horse harnesses and riding crops, etc.: non-leather
34919903. Brandkraanventielen | Fire hydrant valves
35429901. Remmen, metalen vorming | Brakes, metal forming
39491303. Hockey apparatuur en benodigdheden, algemeen | Hockey equipment and supplies, general
39610202. Ornamenten, kostuum, behalve edelmetaal en edelstenen | Ornaments, costume, except precious metal and gems
80110102. endocrinoloog | Endocrinologist

Werken bij Gino: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gino: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gino. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gino. Looking for open vacancies in other companies

  • Natuursteenbewerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiale onderneming uit Tielt zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker. Je komt terecht binnen een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit belangrijk.

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • OPERATOR (+ heftruck) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het instellen, controleren en bijstellen van de productieinstallaties Je zorgt voor het instellen en bedienen van de verpakkingsinstallaties en denkt mee in het optimaliseren van deze installaties. Je voert kleine onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit. Je voert reinigingswerken aan de installaties uit en vult de nodige controledocumenten in. Je bedient de vorkheftruck om de verpakte goederen in het magazijn te stapelen.

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • Ploegbaas (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

  • Thuisverpleegkundige regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS LUMMEN

    Type: Vaste Job

    Binnen het Wit-Gele Kruis Limburg vzw staan ruim 1.900 medewerkers klaar om deskundig en met oog voor de noden en behoeften van de patiënt en zijn thuisomgeving, thuisverpleging aan te bieden. Voor iedere patiënt is er een eigen en aangepast zorgtraject. Via de dienst continuïteit zijn wij 24 uur op 24 uur beschikbaar en inzetbaar. Onze organisatie telt 29 afdelingen en een provinciale zetel in Genk. Wegens continue groei zoekt het Wit-Gele Kruis Limburg. Als thuisverpleegkundige sta je in voor kwalitatieve en integrale zorg op maat aan de individuele patiënt in de thuisomgeving. Thuisverpleegkundige zijn, betekent dat: Je als aanspreekpunt en als eindverantwoordelijke fungeert voor je patiënten Je autonoom maar binnen een afdelingsteam werkt (duidelijke communicatie, briefings, afspraken, … staan hierin centraal) Je nauwe samenwerkingsverbanden aangaat (met zowel interne als externe partners) Je de thuisgezondheidszorg in transmurale klinische paden of trajecten kadert (diabetestraject, wondzorgtraject,…) Je werkt met innovatieve middelen, met name het tablet met het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) en de smartphone. Je bij problemen terecht kan bij collega’s, je leidinggevenden, referentieverpleegkundigen, de domeincoördinator of op het provinciaal secretariaat Je jouw eigen deskundigheid verder ontwikkelt

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • Brainbridge - ICT-Architect (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description Het hoofddoel van deze opdracht is het ontwerpen en documenteren van de detail applicatie architectuur voor onze digitale consumer channels Web en app. Je begeleidt keuzes in architectuur en technische platformen in overleg met de enterprise Architect. De klant wenst zijn digitale capabilities uitbreiden in volgende areas: uitbouwen van een selfcare portaal en verbeteringen in online care channels uitbouwen van mobile friendly eCare portalen en seamless payments solutions opbouwen en exploiteren van de customer intelligence in customer experiences (consuming intel, ingestion van data) Verbeteringen in uptime en robustheid van de channels Ontkoppelingen van front end en CMS en backend en meer evolueren naar MicroServices,headless CMS, API mgmt Reuse van code en ervaringen tussen Web en app development React; React-native Exposen van services zoals tickets en service via open data ecosysteem , NetEx, GTFS Industrialiseren van mass personalization Responsibilities Je opdracht bestaat erin om mee te bepalen welke technische capabilities we hiervoor moeten opbouwen en de uitrol hiervan te begeleiden/uit te voeren. Als solution Architect heb je een technische focus, maar ook toch een functionele voeling met de materie. Samen met specifieke platform experten eg (de data platform Architect en data engineer) werk je de technische Web en app roadmap uit om de gewenste experience te kunnen leveren tot bij de eindklant via diverse kanalen Web en app. Identificeert de technische risico's Bijv. mogelijke performance issues, externe afhankelijkheden, beschikbaarheid... Je bewaakt de technische integriteit en de consistentie van de uiteindelijke oplossing van concept, design,implementatie tot overdracht naar beheer Profile Technical skills: Aantoonbare ervaring als solution-Architect in een specifiek domein (applicatie-architectuur, Web en app technologieën HTML5/JavaScript, performante, schaalbare en betrouwbare Web oplossingen, API gedreven ecosystemen, Identificatie oplossingen, Marketing Automation oplossingen, Customer Data Platform oplossingen, Content Management oplossingen, Verkoop en betaling oplossingen, Case management en CRM oplossingen, Hybrid Cloud/On Premise infrastructure ...). Je kunt je ervaring uit vorige relevante make, rent, buy beslissingen meenemen om ons te versnellen. Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische/engineering of bedrijfseconomische achtergrond. Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 5 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Architecturaal conceptueel vaardig en ervaren. Enterprise-Architect ofwel specialist-Architect in een specifiek domein (netwerking, veiligeheid, serverinfratsructuur, applicatie-architectuur, ERP, ECM platformen, Datawarehouse en BI, ...). MET CERTIFICATIE. taalvereiste: Nederlandstalig op Europees CEFR-niveau C2. Grondige Kennis van alle domeinen plus bewezen specialist-Architect in minstens 1 specialistisch domeinen (zie vereisten). Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en... ...

Zoek naar antwoorden van Gino in sociale netwerken
Look for responds of Gino in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gino. Laat een reactie achter voor Gino. Gino bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gino. Leave a respond for Gino. Gino on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gino op de google maps. Adres en contacten Gino
Location of Gino on the google maps. Address and contacts of Gino

Andere gerelateerde bedrijven als come Gino Gino: ORIOL INTERNATIONAL | Akena | EERLIJK DUURT 'T LANGST | ZARULLI FR?RES | EL MOSSAOUI

Other related companies as Gino: ORIOL INTERNATIONAL | Akena | EERLIJK DUURT 'T LANGST | ZARULLI FR?RES | EL MOSSAOUI

Gino is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gino, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02746551513. Het bedrijf Gino bevindt zich op het adres: Rue du Bola 27; 4650; Herve (Grand-Rechain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 772,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Producten gemaakt in Gino zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gino is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gino is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gino, openstaande posities, locatie van Gino op de kaart.

Gino is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gino, company assigned to the tax number BE02746551513. The company Gino is located at the address: Rue du Bola 27; 4650; Herve (Grand-Rechain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 772,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. Products created in Gino were not found.
The main activity of Gino is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Gino is not available. You also can look at reviews of Gino, open positions, location of Gino on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gino, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gino, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gino, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gino, employees, financial statistics.