JACOBS ROGER BVBA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • JACOBS ROGER BVBA
Private companiesMotion Pictures • JACOBS ROGER BVBA

Contactgegevens JACOBS ROGER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACOBS ROGER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACOBS ROGER BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weg Naar Ellikom 62 3670 Meeuwen-Gruitrode - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-79-18-37 32-11-79-18-37

Fax (fax): 32-11-79-30-70 32-11-79-30-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACOBS ROGER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACOBS ROGER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACOBS ROGER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACOBS ROGER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACOBS ROGER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACOBS ROGER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACOBS ROGER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACOBS ROGER BVBA
Products information JACOBS ROGER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02206024169
Ondernemingsnummer: 4930358886
Hoofdstad (capital): 361,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in JACOBS ROGER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drive shafts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACOBS ROGER BVBA
(Get full report from official database of BE for JACOBS ROGER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACOBS ROGER BVBA
Addition kinds of activities for JACOBS ROGER BVBA

5099. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
224101. Kant en decoratief trim, smal weefsel | Lace and decorative trim, narrow fabric
20260100. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
26210407. Rotogravure papier | Rotogravure paper
34330104. Gasbrander, industrieel | Gas burners, industrial
38249902. Meetinstrumenten voor het berekenen van druk temperatuur correcties | Gauges for computing pressure temperature corrections
38279903. Contour projectoren | Contour projectors
50630301. Apparatuurdraad en touw | Apparatus wire and cordage
80990201. Health screening service | Health screening service

Werken bij JACOBS ROGER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACOBS ROGER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACOBS ROGER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACOBS ROGER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder AY - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever, actief in welzijnswerk, zijn we op zoek naar een tijdelijke boekhouder in Antwerpen. In deze functie zijn de volgende taken jouw verantwoordelijkheid. je voert de boekhouding van jouw deelwerkingen je bent de eerste aanspreekpersoon voor de budgetverantwoordelijken van jouw deelwerkingen je voert de kwartaal-en jaarafsluiting uit

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • Renovatie-arbeider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een metselaar/renovatie arbeider. - Je hebt reeds ervaring als metselaar of bent een gemotiveerde schoolverlater. - Je staat open voor feedback en bent leergierig ingesteld. - Je bent flexibel. Vereisten: - Je volgde een opleiding bouw of hebt reeds ervaring in de bouwsector. - Je leert graag en snel bij. - Rijbewijs B is pluspunt. Aanbod: - Een marktconform loon, volgens pc 124. - Fulltime job, met optie vast, mits positieve interimperiode. - Je komt terecht in een aangenaam team. Interesse? Stuur dan je meest recente cv door naar [email protected] of bel ons op het nr 053/70.60.25.

  • PLOEGCHEF NACHT MAGAZIJN DISTRIBUTIE (M/V) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het volledig crossdock gebeuren en verzeker je samen met je team (12 tal medewerkers) de operationele doorstroming van in- en uitgaande goederen. Je bent het centraal aanspreekpunt en springt bij waar nodig om en optimale magazijnwerking te garanderen. Je neemt initiatief, toont een actieve betrokkenheid en rapporteert aan de directie. Je zorgt voor de opleiding en begeleiding van nieuwe magazijniers.

  • Chauffeur CE (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Nieuwpoort zijn wij op zoek naar een chauffeur ce (m/v)

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

  • Marketing Data Analyst (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    We zoeken een Marketing Data Analyst in Tessenderlo. Pas afgestudeerd en ben je Expert in Excel? Dan hebben wij dé job voor jou! Je komt terecht in een bedrijf gelegen in Tessenderlo in volle expansie, behorend tot een internationale groep en erkend als industrieleider in zijn segment. Deze functie heeft als bedoeling de marktinformatie te verspreiden binnen het bedrijf, alsook de informatie van het bedrijf door te geven aan de verschillende associaties die markt data verspreiden. Verantwoordelijkheden Marketing Data Analys:t Je verzamelt leveringsrapporten van klanten Je verzorgt de upload van gegevens naar associaties Je download marktgegevens van verwante verenigingen Converteren van downloads naar onbewerkte gegevens Voorbereiden van (standaard) interne rapporten Assisteren bij het maken van analyserapporten Presentaties voorbereiden Leiden van enquêtes Mediaplatform organiseren en beheren (wedstrijdpublicaties) Telefoon- en mailcommunicatie met belanghebbenden in meerdere talen

  • Aankoopcoördinator regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als aankoopcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de aankoopflow voor grondstoffen en andere producten of diensten. Je staat in voor het zoeken, selecteren en evalueren van de leveranciers. Je pleegt hierover overleg met de verschillende betrokken afdelingen; Je staat in voor de jaarlijkse contractonderhandelingen met de leveranciers. Je evalueert de leveranciers op basis van kost, levertijd, kwaliteit, stockbeheersing, leverbetrouwbaarheid, service, milieu en aankoopstrategie. Je biedt ondersteuning aan verschillende afdelingen omtrent indirecte aankopen, zoals marktonderzoeken op vraag van de klant. Daarnaast biedt je operationele ondersteuning op vlak van aankoop aan de aankopers van verschillende productgroepen.

Zoek naar antwoorden van JACOBS ROGER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of JACOBS ROGER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACOBS ROGER BVBA. Laat een reactie achter voor JACOBS ROGER BVBA. JACOBS ROGER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACOBS ROGER BVBA. Leave a respond for JACOBS ROGER BVBA. JACOBS ROGER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACOBS ROGER BVBA op de google maps. Adres en contacten JACOBS ROGER BVBA
Location of JACOBS ROGER BVBA on the google maps. Address and contacts of JACOBS ROGER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come JACOBS ROGER BVBA JACOBS ROGER BVBA: Nationale Bank van Belgie NV | SERVEX | RANDSTAD | Deman Peter | Green Square NV

Other related companies as JACOBS ROGER BVBA: Nationale Bank van Belgie NV | SERVEX | RANDSTAD | Deman Peter | Green Square NV

JACOBS ROGER BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACOBS ROGER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02206024169. Het bedrijf JACOBS ROGER BVBA bevindt zich op het adres: Weg Naar Ellikom 62 3670 Meeuwen-Gruitrode - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 361,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 254,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Drive shafts. Producten gemaakt in JACOBS ROGER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACOBS ROGER BVBA is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACOBS ROGER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACOBS ROGER BVBA, openstaande posities, locatie van JACOBS ROGER BVBA op de kaart.

JACOBS ROGER BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACOBS ROGER BVBA, company assigned to the tax number BE02206024169. The company JACOBS ROGER BVBA is located at the address: Weg Naar Ellikom 62 3670 Meeuwen-Gruitrode - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 361,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 254,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Drive shafts. Products created in JACOBS ROGER BVBA were not found.
The main activity of JACOBS ROGER BVBA is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JACOBS ROGER BVBA is not available. You also can look at reviews of JACOBS ROGER BVBA, open positions, location of JACOBS ROGER BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACOBS ROGER BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACOBS ROGER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACOBS ROGER BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACOBS ROGER BVBA, employees, financial statistics.