Dhaenens L

Contactgegevens Dhaenens L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dhaenens L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dhaenens L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapellestraat 11; 8573; Anzegem (Tiegem), België

Telefoon (phone): 056 68 87 21 (+32-056 68 87 21) 056 68 87 21 (+32-056 68 87 21)

Fax (fax): +32 (65) 718-26-36 +32 (65) 718-26-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dhaenens L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dhaenens L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dhaenens L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dhaenens L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dhaenens L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dhaenens L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dhaenens L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dhaenens L
Products information Dhaenens L

BTW identificatienummer (tax): BE02493041992
Ondernemingsnummer: 2911346435
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 557,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Dhaenens L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dhaenens L
(Get full report from official database of BE for Dhaenens L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dhaenens L
Addition kinds of activities for Dhaenens L

22990306. Garen, specialiteit en nieuwigheid | Yarns, specialty and novelty
26790206. Keukengerei, geperste en gegoten pulp: uit gekochte materialen | Utensils, pressed and molded pulp: from purchased material
35520104. Kaartkleding, textielmachines | Card clothing, textile machinery
38610602. Fixers, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Fixers, photographic (not made in chemical plants)
39440704. Sulkies, baby (voertuig) | Sulkies, baby (vehicle)

Werken bij Dhaenens L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dhaenens L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dhaenens L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dhaenens L. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Technieker transportkoeling (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende verantwoordelijkheden behoren onder meer tot je takenpakket: - Onderhoud en service aan THERMO KING koelgroepen en andere producten - Het monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen - Opsporen van mechanische en elektrische problemen en diagnose stellen

  • Medewerker facturatie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als Medewerker facturatie krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder een praktisch overzicht: Facturen inboeken en aanmaken Betalingen en klanten opvolgen Gedurende 3 à 4 maanden meewerken op het onthaal: eerste lijnen nemen en doorverbinden orders ingeven bezoekers verwelkomen enz.

  • Monteur Industriebouw (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Ieper zijn we dringend op zoek naar een monteur van industriebouw. Je werkt nauw samen met uw collega's alsook met de collega die de mobiele torenkraan bestuurd. Uw takenpakket bestaat onder andere uit het besturen van de hoogtewerker, plaatsen van betonnen platen, dakwerken, afwerking van de panelen, etc.

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke onderhoudstechnieker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een bedrijf in Geel dat zich bevindt in de vleessector, zijn we op zoek naar een ervaren technieker die graag deel wil uitmaken van een tof en dynamisch team. Als onderhoudstechnieker sta je in voor: - het preventief onderhoud van de productielijnen en het machinepark - het oplossen van kleine technische storingen - het zoeken naar technische verbeteringen aan het productieproces, naar mogelijke energiebesparingen, veilig werken aan machines, enz.

  • Allround Technieker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te St. Amandsberg 8u/week (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St.Amandsberg .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

Zoek naar antwoorden van Dhaenens L in sociale netwerken
Look for responds of Dhaenens L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dhaenens L. Laat een reactie achter voor Dhaenens L. Dhaenens L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dhaenens L. Leave a respond for Dhaenens L. Dhaenens L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dhaenens L op de google maps. Adres en contacten Dhaenens L
Location of Dhaenens L on the google maps. Address and contacts of Dhaenens L

Andere gerelateerde bedrijven als come Dhaenens L Dhaenens L: MONIQUE HENDRICKX | Gilson Michel | DE SCHAMPHELAERE | CASA VERDE | DIAMANTHANDEL WILLEMS

Other related companies as Dhaenens L: MONIQUE HENDRICKX | Gilson Michel | DE SCHAMPHELAERE | CASA VERDE | DIAMANTHANDEL WILLEMS

Dhaenens L is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dhaenens L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02493041992. Het bedrijf Dhaenens L bevindt zich op het adres: Kapellestraat 11; 8573; Anzegem (Tiegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 557,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Producten gemaakt in Dhaenens L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dhaenens L is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dhaenens L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dhaenens L, openstaande posities, locatie van Dhaenens L op de kaart.

Dhaenens L is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dhaenens L, company assigned to the tax number BE02493041992. The company Dhaenens L is located at the address: Kapellestraat 11; 8573; Anzegem (Tiegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 557,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. Products created in Dhaenens L were not found.
The main activity of Dhaenens L is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dhaenens L is not available. You also can look at reviews of Dhaenens L, open positions, location of Dhaenens L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dhaenens L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dhaenens L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dhaenens L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dhaenens L, employees, financial statistics.