Da Vinci

Contactgegevens Da Vinci: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Da Vinci: address, phone, fax, email, website, opening hours

Da Vinci

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentseweg 505; 8793; Waregem (Sint-Eloois-Vijve), België

Telefoon (phone): 056 60 57 68 (+32-056 60 57 68) 056 60 57 68 (+32-056 60 57 68)

Fax (fax): +32 (51) 263-86-53 +32 (51) 263-86-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Da Vinci: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Da Vinci"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Da Vinci"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Da Vinci, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Da Vinci. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Da Vinci, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Da Vinci. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Da Vinci
Products information Da Vinci

BTW identificatienummer (tax): BE01495483398
Ondernemingsnummer: 9032928466
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 149,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Hairdressing salons - Ladies; Saunas

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Da Vinci
(Get full report from official database of BE for Da Vinci)

Aanvulling soorten activiteiten voor Da Vinci
Addition kinds of activities for Da Vinci

5093. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
20920204. Visgerechten, bevroren | Seafood cakes, frozen
22210101. Bedspreads, zijde en kunstmatige vezel | Bedspreads, silk and manmade fiber
39550103. Stencil papier, gelatine of spirit proces | Stencil paper, gelatin or spirit process
73891400. Veiling, taxatie en uitwisseling van diensten | Auction, appraisal, and exchange services

Werken bij Da Vinci: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Da Vinci: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Da Vinci. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Da Vinci. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • Tijdelijke lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een tijdelijke lasser om te werken aan kranen (op de begane grond). Wat zijn je taken als lasser? Je staat in voor een tijdelijke lasopdracht van zeker al 2 à 3 weken. Verlenging is mogelijk maar hier is nog geen absolute zekerheid over Als gecertificeerd lasser kan je vlot halfautomaat lassen Je last onderdelen aan kranen, maar werkt gewoon op de begane grond

  • Ervaren meubelmaker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de Geppetto van het bedrijf! Dankzij jou worden er creaties vervaardigd om U tegen te zeggen voor badkamers, livings, slaapkamers, keukens, … Wat de klant ook maar wilt. Je verwerkt dus een ruim gamma aan materialen, voornamelijk in massief hout en werkt dagelijks mee aan de realisatie van totaal interieurs. Jouw takenpakket: - Machinaal hout bewerken - Machinale werkzaamheden voorbereiden - Hout en plaatmateriaal selecteren, controleren en transporteren - Snijgereedschappen aanbrengen en instellen - Houtbewerkingsmachines instellen - Proefbewerking uitvoeren - Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines - Meubels en interieurbouwproducten monteren, afmonteren, samenstellen en afwerken Maar je staat er niet alleen voor! Als team knallen jullie samen!

  • VERKOPER SLAAPAFDELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelzaak in de regio Waregem zijn we op zoek naar een verkoper.

  • Tijdelijk Teamleader Customer Service (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Teamleader van de Customer Service afdeling zal je instaan voor twee teams. Het gaat hierbij om het Customer Service team UK en Customer Service team Frankrijk.  Als Teamleader Customer Service zal je een coördinerende en uitvoerende rol opnemen. Je zal enerzijds jouw team coachen en opvolgen. Anderzijds zal je zelf de orders van de belangrijkste klanten verwerken/controleren. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Dagelijkse contacten met klanten en andere stakeholders bv. Logistiek, Productieplanning,... Planning klantorders Stockbeheer klanten Masterdata  Controle op facturatie, debiteurenbeheer,... Prijsafspraken met klanten verzorgen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationaal productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Teamleader voor de Customer Service Afdeling. Het gaat hierbij om een Tijdelijke job ter vervanging. Exacte einddatum nog niet gekend.

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Verpleegkundige (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: vzw Sint-Elisabeth's Dal

    Type: Vaste Job

    Je voert verpleegkundige taken uit, tevens help je bij de dagelijkse verzorging van de ouderen die hulp nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.

  • System engineer (MARQUAIN)

    Regio: MARQUAIN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

  • (INLOOP)ONDERHOUDSTECHNIEKER vaste contract (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR rekruteert en selecteert een (inloop)onderhoudstechnieker actief in de maritieme sector. Onze klant is actief op maritiem transport en maakt deel uit van een sterke internationale groep. Deze vacature is voor vaste aanwerving, zonder interimperiodes. Als onderhoudstechnieker sta je in voor verschillende zaken. Als inloop technieker wordt je begeleid naar een volwaardige job als zelfstandig onderhoudstechnieker. Je helpt bij het onderhoud van kaaikranen en rollend materieel. Je leert alle facetten van onderhouds-en herstellingswerken op de terminal kennen. Je verwerft hierdoor inzicht in prioriteiten en potentiële risico’s. Je zal voornamelijk instaan voor standaardonderhouden( smeerbeurten, inspecties op installaties, constructie bij garantie en herstellingswerken, periodieke keuringen. Je leert meewerken aan kleine en grote herstellingen (vervangen van hijskabels, remplaketten, remschijven,hydraulische componenten). Je helpt bij het uitvoeren van kleine schades. Je leert mee te helpen bij interventies bij pannes ( oplossen van storingen, planlezen, lezen van fouten in PLC, uitmeten van elektrische en hydraulische circuits, ander fout analyses). Je verleent daarnaast ad hod assistentie bij specifieke operationele handelingen. Je werkt samen met een senior technieker en de technical supervisor. Je werkt in een vol continu systeem.

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • Psycholoog/Psychologe voor kinderen (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de psychotherapeutische begeleiding van kinderen en jongeren. Je biedt speltherapie. Je biedt ouderbegeleiding. Je verricht klinische psychodiagnostiek: intelligentie-onderzoek en onderzoek naar ADHD en ASS. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

Zoek naar antwoorden van Da Vinci in sociale netwerken
Look for responds of Da Vinci in social networks

Lees alle opmerkingen voor Da Vinci. Laat een reactie achter voor Da Vinci. Da Vinci bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Da Vinci. Leave a respond for Da Vinci. Da Vinci on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Da Vinci op de google maps. Adres en contacten Da Vinci
Location of Da Vinci on the google maps. Address and contacts of Da Vinci

Andere gerelateerde bedrijven als come Da Vinci Da Vinci: Optiek Dominique | BLUEBIT | TRANSPORTS C.D.C. | TOM DE MULDER | YSEBAERT EN CO BVBA

Other related companies as Da Vinci: Optiek Dominique | BLUEBIT | TRANSPORTS C.D.C. | TOM DE MULDER | YSEBAERT EN CO BVBA

Da Vinci is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Da Vinci, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01495483398. Het bedrijf Da Vinci bevindt zich op het adres: Gentseweg 505; 8793; Waregem (Sint-Eloois-Vijve). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 149,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Ladies; Saunas.
De hoofdactiviteit van Da Vinci is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Da Vinci is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Da Vinci, openstaande posities, locatie van Da Vinci op de kaart.

Da Vinci is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Da Vinci, company assigned to the tax number BE01495483398. The company Da Vinci is located at the address: Gentseweg 505; 8793; Waregem (Sint-Eloois-Vijve). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 149,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. List of products are Hairdressing salons - Ladies; Saunas.
The main activity of Da Vinci is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Da Vinci is not available. You also can look at reviews of Da Vinci, open positions, location of Da Vinci on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Da Vinci, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Da Vinci, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Da Vinci, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Da Vinci, employees, financial statistics.