COIFF ACTUEL (VISAGISTE)

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • COIFF ACTUEL (VISAGISTE)
Private companiesMiscellaneous Repair Services • COIFF ACTUEL (VISAGISTE)

Contactgegevens COIFF ACTUEL (VISAGISTE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFF ACTUEL (VISAGISTE): address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFF ACTUEL (VISAGISTE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Maréchal Foch 38; 6200; Ch?telet (Ch?telineau), België

Telefoon (phone): 071 38 21 95 (+32-071 38 21 95) 071 38 21 95 (+32-071 38 21 95)

Fax (fax): +32 (84) 160-85-96 +32 (84) 160-85-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFF ACTUEL (VISAGISTE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFF ACTUEL (VISAGISTE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFF ACTUEL (VISAGISTE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFF ACTUEL (VISAGISTE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFF ACTUEL (VISAGISTE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFF ACTUEL (VISAGISTE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFF ACTUEL (VISAGISTE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFF ACTUEL (VISAGISTE)
Products information COIFF ACTUEL (VISAGISTE)

BTW identificatienummer (tax): BE04357147216
Ondernemingsnummer: 6756286621
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 155,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Hairdressing salons - Ladies; Hairdressing salons - Children

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFF ACTUEL (VISAGISTE)
(Get full report from official database of BE for COIFF ACTUEL (VISAGISTE))

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFF ACTUEL (VISAGISTE)
Addition kinds of activities for COIFF ACTUEL (VISAGISTE)

525100. Hardwarewinkels | Hardware stores
20860000. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
28690315. Stearzuurzouten | Stearic acid salts
36210105. Frequentie omzetters (elektrische generatoren) | Frequency converters (electric generators)
37320000. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
38510108. Montages, bril en bril | Mountings, eyeglass and spectacle
76991202. Coppersmithing, reparatiewerk | Coppersmithing, repair work

Werken bij COIFF ACTUEL (VISAGISTE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFF ACTUEL (VISAGISTE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFF ACTUEL (VISAGISTE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFF ACTUEL (VISAGISTE). Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpoperator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpoperator ben je verantwoordelijk voor: - het assisteren van de drukker. - de toevoer van papier, inkt- en lakvoorraad alsook andere benodigheden. - klaarmaken van de machines, controles uitvoeren, zowel tjdens als na het productieproces. - klaarzetten, opruimen en onderhoud van de cilinders.

  • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent verzorgende regio Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • JOBSTUDENT voor het afwerken en verpakken van duurzaam keukengerei (m/v) (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    * AFWERKEN: je maakt houten keukengerei klaar voor verkoop: je controleert de kwaliteit, schuurt bij indien nodig en plaatst een brandstempel * INPAKKEN: je labelt en pakt de producten in voor verkoop in zakjes en erna in grotere dozen * SOFTWARE GEBRUIKEN: je gebruikt onze software om je taken op te roepen en te registreren en om barcodes te checken

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Bordenbouwer (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: CKS

    Type: Vaste Job

    Ben je gebeten door techniek? Wil je elke dag werken in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Sta je graag in voor de elektromontage van A tot Z? Omwille van onze aanhoudende groei zijn we op zoek naar bordenbouwers. Samen met je collega's werk je aan een verscheidenheid van borden, van klein tot groot, met verschillende vermogens en krijg je de kans om bij te leren en jezelf te ontwikkelen.

  • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BDS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

  • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Speltherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Regionale Sales representant(e) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant.

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van COIFF ACTUEL (VISAGISTE) in sociale netwerken
Look for responds of COIFF ACTUEL (VISAGISTE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFF ACTUEL (VISAGISTE). Laat een reactie achter voor COIFF ACTUEL (VISAGISTE). COIFF ACTUEL (VISAGISTE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFF ACTUEL (VISAGISTE). Leave a respond for COIFF ACTUEL (VISAGISTE). COIFF ACTUEL (VISAGISTE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFF ACTUEL (VISAGISTE) op de google maps. Adres en contacten COIFF ACTUEL (VISAGISTE)
Location of COIFF ACTUEL (VISAGISTE) on the google maps. Address and contacts of COIFF ACTUEL (VISAGISTE)

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFF ACTUEL (VISAGISTE) COIFF ACTUEL (VISAGISTE): IDEAS & RESULTS | TENNIS CLUB LOPPEM | Y. DOUTRELUGNE | GTC | DEPANNAGEDIENST-A.A.B.

Other related companies as COIFF ACTUEL (VISAGISTE): IDEAS & RESULTS | TENNIS CLUB LOPPEM | Y. DOUTRELUGNE | GTC | DEPANNAGEDIENST-A.A.B.

COIFF ACTUEL (VISAGISTE) is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFF ACTUEL (VISAGISTE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04357147216. Het bedrijf COIFF ACTUEL (VISAGISTE) bevindt zich op het adres: Rue Maréchal Foch 38; 6200; Ch?telet (Ch?telineau). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 155,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Ladies; Hairdressing salons - Children.
De hoofdactiviteit van COIFF ACTUEL (VISAGISTE) is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFF ACTUEL (VISAGISTE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFF ACTUEL (VISAGISTE), openstaande posities, locatie van COIFF ACTUEL (VISAGISTE) op de kaart.

COIFF ACTUEL (VISAGISTE) is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFF ACTUEL (VISAGISTE), company assigned to the tax number BE04357147216. The company COIFF ACTUEL (VISAGISTE) is located at the address: Rue Maréchal Foch 38; 6200; Ch?telet (Ch?telineau). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 155,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. List of products are Hairdressing salons - Ladies; Hairdressing salons - Children.
The main activity of COIFF ACTUEL (VISAGISTE) is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFF ACTUEL (VISAGISTE) is not available. You also can look at reviews of COIFF ACTUEL (VISAGISTE), open positions, location of COIFF ACTUEL (VISAGISTE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFF ACTUEL (VISAGISTE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFF ACTUEL (VISAGISTE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFF ACTUEL (VISAGISTE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFF ACTUEL (VISAGISTE), employees, financial statistics.