BARBERSHOP MEN'S WORLD

Contactgegevens BARBERSHOP MEN'S WORLD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BARBERSHOP MEN'S WORLD: address, phone, fax, email, website, opening hours

BARBERSHOP MEN'S WORLD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pauwengraaf 131; 3630; Maasmechelen (Eisden), België

Telefoon (phone): 089 77 71 39 (+32-089 77 71 39) 089 77 71 39 (+32-089 77 71 39)

Fax (fax): +32 (87) 288-44-57 +32 (87) 288-44-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BARBERSHOP MEN'S WORLD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BARBERSHOP MEN'S WORLD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BARBERSHOP MEN'S WORLD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BARBERSHOP MEN'S WORLD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BARBERSHOP MEN'S WORLD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BARBERSHOP MEN'S WORLD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BARBERSHOP MEN'S WORLD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BARBERSHOP MEN'S WORLD
Products information BARBERSHOP MEN'S WORLD

BTW identificatienummer (tax): BE04403564453
Ondernemingsnummer: 4905364990
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BARBERSHOP MEN'S WORLD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Gentlemen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BARBERSHOP MEN'S WORLD
(Get full report from official database of BE for BARBERSHOP MEN'S WORLD)

Aanvulling soorten activiteiten voor BARBERSHOP MEN'S WORLD
Addition kinds of activities for BARBERSHOP MEN'S WORLD

3716. Stacaravans | Motor homes
289903. Gelatine | Gelatin
16290301. Atletische veldconstructie | Athletic field construction
24310202. Jaloezieën, glas, houten frame | Jalousies, glass, wood frame
31110302. Currying van leer | Currying of leather
57220202. Elektrische huishoudelijke apparaten, grote | Electric household appliances, major

Werken bij BARBERSHOP MEN'S WORLD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BARBERSHOP MEN'S WORLD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BARBERSHOP MEN'S WORLD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BARBERSHOP MEN'S WORLD. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker schoonmaak (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende ruimtes (rusthuis) en lege bakken naar rusthuis te brengen.

  • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

  • Assistent verantwoordelijke eindcontrole (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare is op zoek naar een assisten verantwoordelijke voor de eindcontrole. Als rechterhand van de verantwoordelijke ondersteun je mee jouw collega's bij het controleren en testen van de bussen die afgeleverd worden door productie. Je zorgt ervoor dat de juiste software aanwezig is en kijkt deze na op fouten, indien nodig wis je de fouten in de verschillende systemen (oa verwarming, airco, enz.). Je controleert de aanwezige laadsystemen van de hoogspanningsbatterijen (dit omvat zowel snel - als traag laadsystemen). Kortom, je ziet erop toe dat er op alle aspecten kwaliteitsvol werk geleverd wordt zodoende een degelijk eindproduct af te leveren. Je bent mee verantwoordelijk voor een goede planning en organisatie van de werkzaamheden in de afdeling. Je neemt eveneens een aantal administratieve taken voor jouw rekening. Bij afwezigheid van de verantwoordelijke neem je zijn taken over.

  • Telefonist (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

  • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal voornamelijk naar klanten gaan in regio Merchtem en Meise.

  • Software test Engingeer (november-januari) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend IT-bedrijf dat actief is op de Corda Campus in Hasselt zoeken wij een student IT met een gezonde interesse voor software testing! Heb je nog geen ervaring met software testing? Geen probleem! Het bedrijf waar je in terechtkomt, zorgt voor een intensieve en interactieve opleiding waarbij je de kneepjes van het vak onder de knie krijgt. Na de opleiding heb je intern twee mogelijkheden: software testing of digitale televisie. Als software test engineer kom je in aanraking met verschillende IT-domeinen en bouw je gaandeweg jouw expertise op. Je voert testen uit op verschillende softwaresystemen waaronder het testen van mobile apps, web services, appliciaties, websites, ... Deze testen kunnen zowel geautomatiseerd als manueel zijn. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen om je kennis en kunde verder uit te breiden. Afhankelijk van je ambities en je competenties kan je doorgroeien in de richting die jij wilt. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar er veel aandacht is voor het team, maar ook voor jou als persoon. Er heerst een cultuur van open communicatie, veel fun en hard werken om dit alles waar te maken.

  • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

    Type: Vaste Job

    Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

  • Kinesist(e) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASCLEPIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

  • RECEPTIE extra avond (weekendwerk) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor een vlekkeloze check-in en check-out van de gasten. Je staat de gasten correct en gastvrij te woord en geeft informatie. Je beantwoordt de telefoon en verwerkt de reservaties. Je bedient indien nodig gasten in de bar Opgelet!: Wisselend rooster (opties kunnen besproken worden) OPGELET: NIET naar de receptie van het hotel telefoneren! De receptie houdt zich NIET bezig met sollicitaties.

Zoek naar antwoorden van BARBERSHOP MEN'S WORLD in sociale netwerken
Look for responds of BARBERSHOP MEN'S WORLD in social networks

Lees alle opmerkingen voor BARBERSHOP MEN'S WORLD. Laat een reactie achter voor BARBERSHOP MEN'S WORLD. BARBERSHOP MEN'S WORLD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BARBERSHOP MEN'S WORLD. Leave a respond for BARBERSHOP MEN'S WORLD. BARBERSHOP MEN'S WORLD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BARBERSHOP MEN'S WORLD op de google maps. Adres en contacten BARBERSHOP MEN'S WORLD
Location of BARBERSHOP MEN'S WORLD on the google maps. Address and contacts of BARBERSHOP MEN'S WORLD

Andere gerelateerde bedrijven als come BARBERSHOP MEN'S WORLD BARBERSHOP MEN'S WORLD: Fidiel NV | Brogneaux J-P | Crosset-Franssen | Dubois E | Saillart Bouwspecialiteiten NV

Other related companies as BARBERSHOP MEN'S WORLD: Fidiel NV | Brogneaux J-P | Crosset-Franssen | Dubois E | Saillart Bouwspecialiteiten NV

BARBERSHOP MEN'S WORLD is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BARBERSHOP MEN'S WORLD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04403564453. Het bedrijf BARBERSHOP MEN'S WORLD bevindt zich op het adres: Pauwengraaf 131; 3630; Maasmechelen (Eisden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hairdressing salons - Gentlemen. Producten gemaakt in BARBERSHOP MEN'S WORLD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BARBERSHOP MEN'S WORLD is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BARBERSHOP MEN'S WORLD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BARBERSHOP MEN'S WORLD, openstaande posities, locatie van BARBERSHOP MEN'S WORLD op de kaart.

BARBERSHOP MEN'S WORLD is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BARBERSHOP MEN'S WORLD, company assigned to the tax number BE04403564453. The company BARBERSHOP MEN'S WORLD is located at the address: Pauwengraaf 131; 3630; Maasmechelen (Eisden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hairdressing salons - Gentlemen. Products created in BARBERSHOP MEN'S WORLD were not found.
The main activity of BARBERSHOP MEN'S WORLD is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BARBERSHOP MEN'S WORLD is not available. You also can look at reviews of BARBERSHOP MEN'S WORLD, open positions, location of BARBERSHOP MEN'S WORLD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BARBERSHOP MEN'S WORLD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BARBERSHOP MEN'S WORLD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BARBERSHOP MEN'S WORLD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BARBERSHOP MEN'S WORLD, employees, financial statistics.