Michel & Mireille Bakkerij

Contactgegevens Michel & Mireille Bakkerij: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Michel & Mireille Bakkerij: address, phone, fax, email, website, opening hours

Michel & Mireille Bakkerij

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gerststraat 89; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 80 75 26 (+32-059 80 75 26) 059 80 75 26 (+32-059 80 75 26)

Fax (fax): 059 80 75 26 (+32-059 80 75 26) 059 80 75 26 (+32-059 80 75 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Michel & Mireille Bakkerij: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Michel & Mireille Bakkerij"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Michel & Mireille Bakkerij"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Michel & Mireille Bakkerij, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Michel & Mireille Bakkerij. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Michel & Mireille Bakkerij, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Michel & Mireille Bakkerij. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Michel & Mireille Bakkerij
Products information Michel & Mireille Bakkerij

BTW identificatienummer (tax): BE06562652587
Ondernemingsnummer: 9715454101
Hoofdstad (capital): 274,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Michel & Mireille Bakkerij zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Michel & Mireille Bakkerij
(Get full report from official database of BE for Michel & Mireille Bakkerij)

Aanvulling soorten activiteiten voor Michel & Mireille Bakkerij
Addition kinds of activities for Michel & Mireille Bakkerij

201100. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
382200. Milieucontroles | Environmental controls
769999. Reparatiediensten, nec, nec | Repair services, nec, nec
50390100. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures
89991000. Persoonlijke diensten | Personal services

Werken bij Michel & Mireille Bakkerij: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Michel & Mireille Bakkerij: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Michel & Mireille Bakkerij. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Michel & Mireille Bakkerij. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp kok (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    UNIEKE KANS Je taak bestaat er in om de kok te assisteren in de grootkeuken. Geen onderbroken dienst maar een full continue systeem. Je bereidt zowel de warme gerechten als de koude gerechten.

  • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

  • Medewerker Onderhoud (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf schildermans in Bree zoeken we dringend een onderhoudstechnieker met achtergrond van mechanica. Of een ervaren operator met ervaring machines ombouwen en fouten opsporen. Als onderhoudstechnieker zal je ervoor verantwoordelijk zijn dat je toegewezen onderhoudswerk veilig en zeer efficiënt gebeurd. Je zal productie storingen oplossen en herstellen, onderhoudswerk uitvoeren aan installaties en vooral bijdragen aan verbeteringsprocessen. Ook sta je in voor het afstellen van machines naar gelang de grote van het vlees dat gesneden moet worden. Bij deze taken is een kennis van mechanica aangewezen.

  • Polyvalent bediende M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch contact met klanten (doorgeven van informatie – opnemen van bestellingen – doorverwijzen naar andere diensten – opnemen en doorspelen van klachten …) Input van order gegevens in files Plannen van ritten van de chauffeurs Ondersteunend naar back office in periodes van afwezigheid - Je beschikt minstens over een A2-diploma in een administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring Je kan jezelf zeer vlot uitdrukken in het Nederlands & Frans (zowel gesproken als geschreven) Je beschikt over een goede kennis van MS Office en leert snel nieuwe software aan Je bent multi-inzetbaar, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Jij durft out of the box te denken, bent leergierig en durft zaken in vraag te stellen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren. Administratieve dossiers samenstellen Pluspunt is een kennis van het software programma AX Dynamics

  • vrachtwagenbestuurder met ervaring gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten in de regio Wetteren  zijn wij op dit ogenblik op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met ervaring. Wij zoeken naar iemand die zeer flexibel.Dagelijks moet je jouw vrachtwagen ophalen aan de firma in regio Wetteren en na je werkuren zet je deze terug.  Je staat in voor het: Laden/lossen van machines op de werven Aftekenen van documenten, controle van goederen Vervoer van hoogwerkers Vroeg beginnen

  • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

  • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

  • Automechanieker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

    Type: Vaste Job

    Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

  • Handlanger (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

Zoek naar antwoorden van Michel & Mireille Bakkerij in sociale netwerken
Look for responds of Michel & Mireille Bakkerij in social networks

Lees alle opmerkingen voor Michel & Mireille Bakkerij. Laat een reactie achter voor Michel & Mireille Bakkerij. Michel & Mireille Bakkerij bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Michel & Mireille Bakkerij. Leave a respond for Michel & Mireille Bakkerij. Michel & Mireille Bakkerij on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Michel & Mireille Bakkerij op de google maps. Adres en contacten Michel & Mireille Bakkerij
Location of Michel & Mireille Bakkerij on the google maps. Address and contacts of Michel & Mireille Bakkerij

Andere gerelateerde bedrijven als come Michel & Mireille Bakkerij Michel & Mireille Bakkerij: A B G Diffusion | MIDAS | KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN | ASTRO-CONSEILS | P&P GLOBAL sprl

Other related companies as Michel & Mireille Bakkerij: A B G Diffusion | MIDAS | KON. ACAD. SCHONE KUNSTEN | ASTRO-CONSEILS | P&P GLOBAL sprl

Michel & Mireille Bakkerij is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Michel & Mireille Bakkerij, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06562652587. Het bedrijf Michel & Mireille Bakkerij bevindt zich op het adres: Gerststraat 89; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 274,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 501,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Michel & Mireille Bakkerij zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Michel & Mireille Bakkerij is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Michel & Mireille Bakkerij is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Michel & Mireille Bakkerij, openstaande posities, locatie van Michel & Mireille Bakkerij op de kaart.

Michel & Mireille Bakkerij is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Michel & Mireille Bakkerij, company assigned to the tax number BE06562652587. The company Michel & Mireille Bakkerij is located at the address: Gerststraat 89; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 274,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 501,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Michel & Mireille Bakkerij were not found.
The main activity of Michel & Mireille Bakkerij is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Michel & Mireille Bakkerij is not available. You also can look at reviews of Michel & Mireille Bakkerij, open positions, location of Michel & Mireille Bakkerij on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Michel & Mireille Bakkerij, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Michel & Mireille Bakkerij, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Michel & Mireille Bakkerij, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Michel & Mireille Bakkerij, employees, financial statistics.