PROSIBEL INTERNATIONAL

Contactgegevens PROSIBEL INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROSIBEL INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROSIBEL INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Arend De Keyserstraat 8; 9700; Oudenaarde, België

Telefoon (phone): 055 33 41 41 (+32-055 33 41 41) 055 33 41 41 (+32-055 33 41 41)

Fax (fax): 055 31 68 37 (+32-055 31 68 37) 055 31 68 37 (+32-055 31 68 37)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROSIBEL INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROSIBEL INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROSIBEL INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROSIBEL INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROSIBEL INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROSIBEL INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROSIBEL INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROSIBEL INTERNATIONAL
Products information PROSIBEL INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE07805206298
Ondernemingsnummer: 7244628906
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in PROSIBEL INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Equipment and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROSIBEL INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for PROSIBEL INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROSIBEL INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for PROSIBEL INTERNATIONAL

358903. Riool- en waterbehandelingsapparatuur | Sewage and water treatment equipment
26750203. Indexkaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Index cards, die-cut: made from purchased materials
33660102. Bussen en lagers, brons (niet gereinigd) | Bushings and bearings, bronze (nonmachined)
35310809. Grijpers: steen, hout, enz. | Grapples: rock, wood, etc.
50510214. Pijp en buizen, staal | Pipe and tubing, steel
79991512. Waterslide operatie | Waterslide operation

Werken bij PROSIBEL INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROSIBEL INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROSIBEL INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROSIBEL INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/heftruckchauffeur - zeer goede verdienste - voltijds (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - u heeft heftruckervaring, een attest is een pluspunt - u ben een sociaal persoon en kan tegen een stootje in drukke momenten ('s morgens vroeg en 's avonds) - u kan zich beheersen wanneer de klant ongeduldig is - u kan rekenen (in lopende meters of m²) - van zodra u vast in dienst komt, bent u bereid om 1 zaterdagvoormiddag (6u-12u) per maand te werken die u achteraf kan compenseren. - u werkt graag buiten en heeft geen fysieke klachten - u heeft bij voorkeur een achtergrond in de bouw

  • Chauffeur CE bouwmachines (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Halle zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE die bouwmachines zoals kranen, grondverzetmachines, compressoren en derg naar werven brengt in de regio Vlaams Brabant en Brussel. 's morgens of 's avonds laad u de vrachtwagen in de volgorde van de leveringen. U bent stressbestendig wanneer u de vrachtwagen moet lossen op drukke plaatsen in Brussel. Uurrooster: beginnen tussen 4 en 6u 'ochtends.

  • HUISHOUDHULPEN BIJ GEZINNEN MET DIENSTENCHEQUES (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Assist at home

    Type: Dienstenchequebaan

    schoonmaken bij gezinnen: -ramen wassen-stofvegen-dweilen boodschappen doen voor de klanten

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • STUDENT Commercieel medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever ontwikelt vooruitstrevende producten van topkwaliteit voor de reiniging, verzorging en bescherming van wagens, moto's en fiets. Wij zijn op zoek naar een v erkooptalent die weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen. Ben jij de doorzetter die wij zoeken? Je verkoopt de producten in regio Antwerpen op bvb: Parkings van grootwarenhuizen etc, je kann zelf je kleine verkoopteam samen stellen en een extra verkoper mee laten sollicteren. Je verdient: €9 per verkocht product, en wordt minstens 3u betaald.

  • Informaticus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een callcenter zijn we op zoek naar een ICT'er. U wordt deeltijds tewerkgesteld. Takenpakket: - problemen verhelpen (server, lijnen, computers) - automatiseren van het proces - programmatie - administratie - u bent tijdens de werkuren van het callcenter ook steeds beschikbaar (telefonisch, mail, ...) met raad en daad

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • ICT Support Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITXX

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste medewerker met een uitgesproken interesse voor IT. Je versterkt het team bij de first-line ondersteuning van onze eindgebruikers. Je installeert mee computermateriaal (laptops, pc’s, printers, thin clients) Je beheert de afwerking van de support tickets. Je werkt met een administratief pakket om offertes te maken en de ontvangsten en leveringen van IT materiaal te registreren.

  • Klinisch Psycholoog voor kinderen (zelfstandige basis) (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: KICK START

    Type: Zelfstandige activiteit

    De multidisciplinaire praktijk KiCK-start is op zoek naar een klinisch psycholoog (M/V) met een bijzondere interesse en voorkeur voor kinderen. Starten ASAP. Deze job kan je combineren met een andere job of je kan hier je hoofdberoep van maken (zelf in te vullen).

  • Homeopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Kelner (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Ingredi Hotel-Brasserie

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerd, flexibel en dynamisch iemand die voor de bediening zal instaan. Je takenpakket bestaat uit : algemene barwerkzaamheden bedienen afruimen gasten in- en uitchecken aan hotelreceptie uitleg geven aan de gasten ...

Zoek naar antwoorden van PROSIBEL INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of PROSIBEL INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROSIBEL INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor PROSIBEL INTERNATIONAL. PROSIBEL INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROSIBEL INTERNATIONAL. Leave a respond for PROSIBEL INTERNATIONAL. PROSIBEL INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROSIBEL INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten PROSIBEL INTERNATIONAL
Location of PROSIBEL INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of PROSIBEL INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come PROSIBEL INTERNATIONAL PROSIBEL INTERNATIONAL: FLVIANGROS NOBLE SA | ELEKTROMEKANIEK BULCKAERT BVBA | Loutte Ets | GEBRADO | ART FACTORY

Other related companies as PROSIBEL INTERNATIONAL: FLVIANGROS NOBLE SA | ELEKTROMEKANIEK BULCKAERT BVBA | Loutte Ets | GEBRADO | ART FACTORY

PROSIBEL INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROSIBEL INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07805206298. Het bedrijf PROSIBEL INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: Arend De Keyserstraat 8; 9700; Oudenaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 503,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hairdressing salons - Equipment and Supplies. Producten gemaakt in PROSIBEL INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROSIBEL INTERNATIONAL is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROSIBEL INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROSIBEL INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van PROSIBEL INTERNATIONAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PROSIBEL INTERNATIONAL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROSIBEL INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE07805206298. The company PROSIBEL INTERNATIONAL is located at the address: Arend De Keyserstraat 8; 9700; Oudenaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 503,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hairdressing salons - Equipment and Supplies. Products created in PROSIBEL INTERNATIONAL were not found.
The main activity of PROSIBEL INTERNATIONAL is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PROSIBEL INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of PROSIBEL INTERNATIONAL, open positions, location of PROSIBEL INTERNATIONAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROSIBEL INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROSIBEL INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROSIBEL INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROSIBEL INTERNATIONAL, employees, financial statistics.