Nancy Saldi (Coiffure)

Contactgegevens Nancy Saldi (Coiffure): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nancy Saldi (Coiffure): address, phone, fax, email, website, opening hours

Nancy Saldi (Coiffure)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Canal 1; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 32 68 68 (+32-071 32 68 68) 071 32 68 68 (+32-071 32 68 68)

Fax (fax): +32 (9) 725-83-73 +32 (9) 725-83-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nancy Saldi (Coiffure): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nancy Saldi (Coiffure)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nancy Saldi (Coiffure)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nancy Saldi (Coiffure), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nancy Saldi (Coiffure). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nancy Saldi (Coiffure), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nancy Saldi (Coiffure). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nancy Saldi (Coiffure)
Products information Nancy Saldi (Coiffure)

BTW identificatienummer (tax): BE05722473144
Ondernemingsnummer: 4662017822
Hoofdstad (capital): 831,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 750,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Hairdressing salons - Ladies; Hairdressing salons - Gentlemen

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Children

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nancy Saldi (Coiffure)
(Get full report from official database of BE for Nancy Saldi (Coiffure))

Aanvulling soorten activiteiten voor Nancy Saldi (Coiffure)
Addition kinds of activities for Nancy Saldi (Coiffure)

283605. Toxines, virussen en soortgelijke stoffen, waaronder gif | Toxins, viruses, and similar substances, including venom
284404. Scheerbereidingen | Shaving preparations
371699. Stacaravans, nee | Motor homes, nec
899999. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec
14239901. Dioriet, gebroken en gebroken-steengroeven | Diorite, crushed and broken-quarrying
22110811. Pongee, katoen | Pongee, cotton
27820200. Scrapbooks, albums en dagboeken | Scrapbooks, albums, and diaries
39490206. Haken, vissen | Hooks, fishing
76999912. Paraplu reparatie winkel | Umbrella repair shop
79999910. Recreatiecentrum | Recreation center

Werken bij Nancy Saldi (Coiffure): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nancy Saldi (Coiffure): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nancy Saldi (Coiffure). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nancy Saldi (Coiffure). Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistent (regio Steenokkerzeel) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar Management Assistant voor onze klant die gesitueerd is in Steenkkerzeel. Als Management Assistant verleent u administratieve, organisatorische, logistieke en praktische ondersteuning aan de Manager van het luchtverkeersleidingscentrum (CANAC) en zijn team. U rapporteert hierbij rechtstreeks aan hem. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig en zeer gevarieerd: U bent verantwoordelijk voor de opmaak van verslagen en rapporten voor vergaderingen. U zorgt ervoor dat u tijdig alle documenten, cijfermateriaal, e.d. ontvangt via diverse kanalen en van de verschillende niveaus zodat de rapporten binnen de vooropgestelde termijn worden afgeleverd. U verzorgt het mailverkeer, de rapporteringen voor de Manager. Bij gelegenheid organiseert u vergaderingen. Bovendien staat u in voor een efficiënt document management en vlotte toegankelijkheid. U werkt presentaties, documenten af, en zorgt voor de vertalingen (Frans, Nederlands en Engels), die door de Manager en Experts gebruikt worden. Tenslotte bent u ook verantwoordelijk voor het agendabeheer, het verwerken van ad-hoc opdrachten, de ontvangst van bezoekers, enz.

  • Zorgkundige (bijwerker) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je zorgkundige en hou je van afwisseling? Dan heeft Randstad je heel wat te bieden. Als gespecialiseerd uitzendkantoor voor de medische sector hebben wij een partnership opgebouwd met tal van zorginstellingen in verschillende regio's. We bieden een brede waaier aan mogelijkheden: een bijverdienste, korte of lange opdrachten, in rusthuizen, week- of weekendwerk, vroege/late/nachtshift, ... Kortom, je kan werken op basis van je eigen voorkeuren, afhankelijk van het aanbod.

  • Voeger op atelier in de bouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie bestaat uit het voegen van prefabwanden op atelier. Later worden deze opgehaald en getransporteerd naar de werven voor montage. Je werkt onder het paritair comité van de bouw (124), geniet van alle voordelen en werkt telkens van 8u15 tot 16u15.

  • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • VLINDER regio LIMBURG - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Account Manager (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Concreet als accountmanager / vertegenwoordiger bestaat je missie uit: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. •Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en het meest perfomante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt kant-en-klare publiciteitsoplossingen met een online reservatiesysteem aan de restaurateurs.

  • verantwoordelijke bakkerij (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: DKN FOOD MARKET

    Type: Vaste Job

    * afbakken van brood en koffiekoeken * ervoor zorgen dat de bakkerij op tijd gevuld en netjes is * indien nodig in de voormiddag bijbakken *opvolgen van de stock en opmaken van bestellingen *naast de bakkerij mag je ook bijstaan in de winkel

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Salons CORTINA (Wevelgem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Nancy Saldi (Coiffure) in sociale netwerken
Look for responds of Nancy Saldi (Coiffure) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nancy Saldi (Coiffure). Laat een reactie achter voor Nancy Saldi (Coiffure). Nancy Saldi (Coiffure) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nancy Saldi (Coiffure). Leave a respond for Nancy Saldi (Coiffure). Nancy Saldi (Coiffure) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nancy Saldi (Coiffure) op de google maps. Adres en contacten Nancy Saldi (Coiffure)
Location of Nancy Saldi (Coiffure) on the google maps. Address and contacts of Nancy Saldi (Coiffure)

Andere gerelateerde bedrijven als come Nancy Saldi (Coiffure) Nancy Saldi (Coiffure): KOEN VAN TRICHT | EDDY CLE | ALE FONTAINE-L'EV?QUE | K.C. KON. RIVIERA | Trappens J

Other related companies as Nancy Saldi (Coiffure): KOEN VAN TRICHT | EDDY CLE | ALE FONTAINE-L'EV?QUE | K.C. KON. RIVIERA | Trappens J

Nancy Saldi (Coiffure) is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nancy Saldi (Coiffure), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05722473144. Het bedrijf Nancy Saldi (Coiffure) bevindt zich op het adres: Rue du Canal 1; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 831,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 750,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Children. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Ladies; Hairdressing salons - Gentlemen.
De hoofdactiviteit van Nancy Saldi (Coiffure) is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nancy Saldi (Coiffure) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nancy Saldi (Coiffure), openstaande posities, locatie van Nancy Saldi (Coiffure) op de kaart.

Nancy Saldi (Coiffure) is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nancy Saldi (Coiffure), company assigned to the tax number BE05722473144. The company Nancy Saldi (Coiffure) is located at the address: Rue du Canal 1; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 831,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 750,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Children. List of products are Hairdressing salons - Ladies; Hairdressing salons - Gentlemen.
The main activity of Nancy Saldi (Coiffure) is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Nancy Saldi (Coiffure) is not available. You also can look at reviews of Nancy Saldi (Coiffure), open positions, location of Nancy Saldi (Coiffure) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nancy Saldi (Coiffure), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nancy Saldi (Coiffure), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nancy Saldi (Coiffure), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nancy Saldi (Coiffure), employees, financial statistics.