ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE

Contactgegevens ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Herve 300; 4030; Liège 1 (Grivegnée), België

Telefoon (phone): 04 361 24 01 (+32-04 361 24 01) 04 361 24 01 (+32-04 361 24 01)

Fax (fax): +32 (16) 772-28-79 +32 (16) 772-28-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE
Products information ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE

BTW identificatienummer (tax): BE09823669433
Ondernemingsnummer: 6851593017
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Children

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE
(Get full report from official database of BE for ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE
Addition kinds of activities for ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE

1793. Glas- en glaswerk | Glass and glazing work
20610103. Inverteer rietsuiker | Invert cane sugar
25140000. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
26760203. Tampons, sanitair: gemaakt van gekocht papier | Tampons, sanitary: made from purchased paper
32749900. Kalk, nec | Lime, nec
50630213. Receptacles, electric | Receptacles, electrical
51490803. Vruchten, gedroogd | Fruits, dried
51690800. Synthetische harsen, rubberen en plastic materialen | Synthetic resins, rubber, and plastic materials

Werken bij ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround procestechnieker 2 ploegen - Regio Rotselaar. (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als curatief op process installaties (tanken, kleppen,...) Stelt bij pannes een correcte diagnose door gebruik te maken van de juiste analysetools Correct uitschrijven wisselstukken en confirmations van werkzaamheden op een kwalitatieve manier via SAP systeem Je informeert de teamleader over het verloop van de PM planning, de pannes en mogelijke risico's Inschatten van veiligheidsrisico's voor en tijdens uitvoering van werken Bijdragen tot continue verbetering van de installaties Aantal uren/week: 40 Aantal dagen/week: 5

  • Schrijnwerker plaatser (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    PLAATSER VEILIGHEIDSDEUREN : m:v ervaring schrijnwerk (precisiewerk) fysiek zwaar werk vertrekken vanuit Antwerpse (over heel Vlaanderen en Vlaams Brabant)

  • WEGENWERKER : (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zelfstandig kunnen werken Verantwoordelijkheidszin Werken in een team van 3 personen (Kraanman voorman en helper)

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP met zin om erin te vliegen (m/v) regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Bepaal je graag je eigen werkuren én heb je graag wat meer tijd voor je gezin of hobby's? Ben je van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is? Werk je graag in eigen regio en hou je van wat afwisseling in je job? Dan zoeken wij jou!

  • Demonstrateur Airfryer - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiasteling met een passie voor (gezond) koken, die op een amusante, vlotte en informatieve manier demonstraties kan geven van de Airfryer op verschillende locaties in de regio, en de overtuigingskracht heeft om het product ook nadien te verkopen dan ben je onze ideale kandidaat Deze opdracht tot een goede einde brengen kan aanleiding zijn naar meer leuke demonstraties

  • Medewerker schoonmaak (20u) (GUIGOVEN)

    Regio: GUIGOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het schoonmaken van leegstaande appartementen + huizen. De woningen / appartementen moeten bewoonbaar gemaakt worden.

  • FISCAAL JURIST (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676313-inline.html?cid=Partner_VDAB Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. * Ervaring in fiscaal recht * Freelance opdracht van onbepaalde duur * Mogelijkheid tot toetreding als vennoot Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes. De ideale kandidaat heeft ongeveer 7 à 10 jaar ervaring als fiscaal jurist. Je bent gedreven en staat open voor een boeiende en afwisselende uitdaging. Daarbij kan je je flexibel opstellen en ben je enthousiast. De ideale kandidaat kan ook op zelfstandige basis werken. Je komt terecht in een dynamische en gedigitaliseerde werkomgeving, waar je de mogelijkheid hebt om op termijn vennoot te worden van de vennootschap. Onze klant biedt een vast contract gecombineerd met een mooie verloning en extralegale voordelen. Ben jij de fiscaal jurist die we zoeken? Contacteer dan snel Thomas Vos van Hays Antwerpen. Indien dit niet de vacature is waar jij naar op zoek bent, voeg Thomas Vos dan toe op Linkedin en blijf zo op de hoogte van andere vacatures.

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

  • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AHOLYS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

  • FLEXI-JOB/EXTRA KEUKENPERSONEEL (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Bistro Vienna

    Type: Flexijob

    Om ons keukenteam te versterken ( geen afwas ) . Op vrijdag en/of zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE in sociale netwerken
Look for responds of ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE. Laat een reactie achter voor ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE. ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE. Leave a respond for ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE. ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE op de google maps. Adres en contacten ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE
Location of ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE on the google maps. Address and contacts of ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE: Fintec Computer Service | HAARMODE | PETER SANDERS | IMO CAR WASH | ORAZIO DI MARCO

Other related companies as ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE: Fintec Computer Service | HAARMODE | PETER SANDERS | IMO CAR WASH | ORAZIO DI MARCO

ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09823669433. Het bedrijf ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE bevindt zich op het adres: Rue de Herve 300; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 823,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hairdressing salons - Children. Producten gemaakt in ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE, openstaande posities, locatie van ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE op de kaart.

ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE, company assigned to the tax number BE09823669433. The company ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE is located at the address: Rue de Herve 300; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 823,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hairdressing salons - Children. Products created in ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE were not found.
The main activity of ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE is not available. You also can look at reviews of ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE, open positions, location of ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALAIN CHRISTOPHE-COPAINS COPINES COIFFURE, employees, financial statistics.