Verlinden Boomkwekerijen BVBA

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • Verlinden Boomkwekerijen BVBA
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • Verlinden Boomkwekerijen BVBA

Contactgegevens Verlinden Boomkwekerijen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verlinden Boomkwekerijen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verlinden Boomkwekerijen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wouwerstraat 32; 2220; Heist-op-den-Berg, België

Telefoon (phone): 015 24 41 66 (+32-015 24 41 66) 015 24 41 66 (+32-015 24 41 66)

Fax (fax): 015 25 08 40 (+32-015 25 08 40) 015 25 08 40 (+32-015 25 08 40)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verlinden Boomkwekerijen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verlinden Boomkwekerijen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verlinden Boomkwekerijen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verlinden Boomkwekerijen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verlinden Boomkwekerijen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verlinden Boomkwekerijen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verlinden Boomkwekerijen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verlinden Boomkwekerijen BVBA
Products information Verlinden Boomkwekerijen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04107482910
Ondernemingsnummer: 9735504150
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Verlinden Boomkwekerijen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Nurserymen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verlinden Boomkwekerijen BVBA
(Get full report from official database of BE for Verlinden Boomkwekerijen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verlinden Boomkwekerijen BVBA
Addition kinds of activities for Verlinden Boomkwekerijen BVBA

142399. Gebroken en gebroken graniet, nec | Crushed and broken granite, nec
327205. Betonnen raam- en deurcomponenten, vensterbanken en frames | Concrete window and door components, sills and frames
20910307. Finnan haddie (gerookte schelvis) | Finnan haddie (smoked haddock)
22110604. Casement doek, katoen | Casement cloth, cotton
23920602. Strijkplanken: gemaakt van aangekochte materialen | Ironing board pads: made from purchased materials
81119901. Advocaat-generaal, advocaat | General practice attorney, lawyer

Werken bij Verlinden Boomkwekerijen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verlinden Boomkwekerijen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verlinden Boomkwekerijen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verlinden Boomkwekerijen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator CNC freesmachine + CNC draaibank (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zij we op zoek naar een operator cnc freesmachine + cnc draaibank

  • Meubelmonteur op verplaatsing - Daguren met zaterdagwerk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een gemotiveerde meubelinstallateur. Je werkt steeds in hetzelfde team en levert meubelen bij klanten thuis. Naast het leveren kan er ook gevraagd worden om de meubelen in elkaar te steken. De klant zoekt daarom iemand met een achtergrond in de houtbewerking/schrijnwerkerij. De werkuren zijn wisselend, want dit hangt af van het aantal leveringen en de plaats van de levering. Het startuur is wel steeds om 9.00 en je stopt tussen 16.00-18.00. De vaste sluitingsdagen zijn dinsdag en zondag. Op zaterdag werken zij van 9.00-15.30/16.00. Op feestdagen wordt er ook niet gewerkt. De flexibiliteit wordt natuurlijk ook vergoed. Naast een marktconform loon, krijgt u na een jaar een interne opleiding tot vrachtwagenbestuurder.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel-Weelde-Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP REGIO MOORSLEDE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Sint-Eloois-Winkel en regio Moorslede zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Student verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als student verkoopmedewerker leer je al snel het reilen en zeilen van de winkel kennen. Een greep uit het takenpakket: Kledij opplooien en de winkel op orde houden Assisteren bij de pashokjes Kassawerk

  • Student planner kerstvakantie 2018 (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om te werken als planner bij onze klant te Houthalen. Als logistiek planner sta je in voor de opvolging van de planning (personeelsplanning) Je bent een vlot persoon en houdt ervan om veel telefonische contacten te hebben. Je werkt in dagdienst van maandag tem donderdag van 6u-14u en op vrijdag 6u-13u30. Je bent beschikbaar gedurende de hele kerstvakantie en eventueel ook herstvakantie

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

  • *** Plaatser Zonnepanelen bij Go-solar/WaasSolar in Waasmunster *** (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: WAASSOLAR

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het verkopen en plaatsen van zonne-installaties bij onze klanten. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als land-en tuinbouw. Wij werken hier in Waasmunster momenteel met een 45 tal personen, maar wensen uit te breiden wegens overweldigend succes. Zin in een nieuwe uitdaging? Kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband? Heb je ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? Wil je werken in één van de meestbelovende sectoren van de toekomst? Ja? contacteer ons dan ! Als plaatser zonnepanelen ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO 's en zorg jij voor de realisatie van hun dromen: het besparen op hun energie factuur ! Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uitkijken!

  • ONDERNEMNDE, sportieve Promotors M/V (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Sales Manager B2B (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BRANDS Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een sales talent met een relevante werkervaring en ambitie in een soortgelijke functie met merken en speciaal zaken binnen lifestyle merken en fashion. Als manager werk je proactief en beschik je over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Je beschikt over een sterke ondernemerszin, je bent een goed onderhandelaar met sterk commercieel inzichten je weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je bent een teamplayer, flexibel, pragmatisch, hands-on, resultaatgericht en denkt mee met de organisatie naar de ontwikkeling van onze merken en business. Opleiding : professionele bachelor (of gelijkgesteld aan werkervaring/motivatie). Voeling of een achtergrond met marketing is een pluspunt. Talenkennis : Nederlands, Frans en Engels. Je bent vertrouwd met MS Office toepassingen en weet vlot om te gaan met sales ondersteunende tools.

Zoek naar antwoorden van Verlinden Boomkwekerijen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Verlinden Boomkwekerijen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verlinden Boomkwekerijen BVBA. Laat een reactie achter voor Verlinden Boomkwekerijen BVBA. Verlinden Boomkwekerijen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verlinden Boomkwekerijen BVBA. Leave a respond for Verlinden Boomkwekerijen BVBA. Verlinden Boomkwekerijen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verlinden Boomkwekerijen BVBA op de google maps. Adres en contacten Verlinden Boomkwekerijen BVBA
Location of Verlinden Boomkwekerijen BVBA on the google maps. Address and contacts of Verlinden Boomkwekerijen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Verlinden Boomkwekerijen BVBA Verlinden Boomkwekerijen BVBA: HERWIG MAIGRET | CITY SHOPPING CENTER | W.M.H. | M. LEMIENGRE | Birdshop

Other related companies as Verlinden Boomkwekerijen BVBA: HERWIG MAIGRET | CITY SHOPPING CENTER | W.M.H. | M. LEMIENGRE | Birdshop

Verlinden Boomkwekerijen BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verlinden Boomkwekerijen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04107482910. Het bedrijf Verlinden Boomkwekerijen BVBA bevindt zich op het adres: Wouwerstraat 32; 2220; Heist-op-den-Berg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 660,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Nurserymen. Producten gemaakt in Verlinden Boomkwekerijen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verlinden Boomkwekerijen BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verlinden Boomkwekerijen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verlinden Boomkwekerijen BVBA, openstaande posities, locatie van Verlinden Boomkwekerijen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verlinden Boomkwekerijen BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verlinden Boomkwekerijen BVBA, company assigned to the tax number BE04107482910. The company Verlinden Boomkwekerijen BVBA is located at the address: Wouwerstraat 32; 2220; Heist-op-den-Berg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 660,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Nurserymen. Products created in Verlinden Boomkwekerijen BVBA were not found.
The main activity of Verlinden Boomkwekerijen BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Verlinden Boomkwekerijen BVBA is not available. You also can look at reviews of Verlinden Boomkwekerijen BVBA, open positions, location of Verlinden Boomkwekerijen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verlinden Boomkwekerijen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verlinden Boomkwekerijen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verlinden Boomkwekerijen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verlinden Boomkwekerijen BVBA, employees, financial statistics.