ROBERT TAELMAN SA

Contactgegevens ROBERT TAELMAN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT TAELMAN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT TAELMAN SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Lambermont 57; 1342; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette), België

Telefoon (phone): 010 41 61 64 (+32-010 41 61 64) 010 41 61 64 (+32-010 41 61 64)

Fax (fax): 010 41 21 87 (+32-010 41 21 87) 010 41 21 87 (+32-010 41 21 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT TAELMAN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT TAELMAN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT TAELMAN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT TAELMAN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT TAELMAN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT TAELMAN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT TAELMAN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT TAELMAN SA
Products information ROBERT TAELMAN SA

BTW identificatienummer (tax): BE04453277587
Ondernemingsnummer: 3668579101
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 513,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Garden centres; Gardening & garden maintenance; Contractors - Groundwork

Product categorie (product category): Nurserymen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT TAELMAN SA
(Get full report from official database of BE for ROBERT TAELMAN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT TAELMAN SA
Addition kinds of activities for ROBERT TAELMAN SA

2311. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
29110100. Gassen en vloeibare petroleumgassen | Gases and liquefied petroleum gases
35480101. Arc lasers, transformator-gelijkrichter | Arc welders, transformer-rectifier
38299914. Pyrheliometers | Pyrheliometers
50859914. Tanks, onder druk | Tanks, pressurized
51690101. Alkaline | Alkalines

Werken bij ROBERT TAELMAN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT TAELMAN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT TAELMAN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT TAELMAN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Sorteerder planten (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    klaarmaken van de planten in de boomkwekerij

  • Technisch magazijnier (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kuringen, werkzaam in de glassector, zijn we op zoek naar een technisch magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor een efficïent voorraadbeheer van de technische dienst, zowel op administratief als fysiek vlak. Dit houdt onder andere in: het beheer van stockartikelen, proactieve voorraadopvolging & up-to-date houden van het voorraadsysteem, bestellingen plaatsen & onder-houden van leverancierscontacten, organisatie van de goederenontvangsten en logistieke inrichting van het technisch magazijn. Ook spring je bij in de algemene klus- en onderhoudswerken. Je rapporteert aan de Manager Productie & Techniek.

  • CNC draaier/frezer (V/M) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner gelegen te Willebroek zijn wij op zoek naar een medewerker CNC. De firma in kwestie is actief in draai- en freeswerk op maat. We zoeken een draaier-frezer die zin heeft om er samen met een topteam in te vliegen. Je staat zowel in voor het programmeren van de CNC-machines, als voor het draaien en frezen op zich. Heb je ervaring in de metaalsector, en kan jij CNC-machines programmeren? Aarzel dan vooral niet om ons een seintje te geven!

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Dilsen-Stokkem, 12 uur per week (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Dilsen-Stokkem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Ze hebben 4 kleine kinderen en hulp in de ochtendspits is meer dan welkom. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: DCO DE BEGIJN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud : schoonmaken van de woning, ramen wassen strijken,…

  • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

  • Verkoper m/v beenhouwerij te Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Vaste Job

    Voor ons filiaal te Kalmthout zijn wij op zoek naar een verkoper m/v ( 38u ) om ons team te versterken : Samen met uw collega's staat u in voor de verkoop van vers vlees , traiteur en charcuterieproducten Je helpt mee met de voorbereiding / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je de klanten adviseren in bij hun aankopen Je bent klantvriendelijk en leergierig De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal

  • Inpakker - dagwerk (leuke uren) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Bent u op zoek naar een job in dagwerk? Lijkt het jou super om zelf te kiezen of je uw voltijds uurrooster invult in 4 of 5 dagen = extra dag i/d week thuis? Schoolverlaters of mensen zonder ervaring in de productie komen ook zeker in aanmerking! Twijfel niet! Bedrijf regio Kruishoutem: Inpakken van producten aan een automatische machine ( = eenvoudig werk) Basis kwaliteitscontrole TOFFE EXTRA: Starten rond 08u tot +- 16u30 à 17u00 Je kan kiezen om 4 dagen van 9.5 u te werken, of 5 dagen van 8 Interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected] PS: solliciteer je per mail? Vergeet zeker je CV niet!

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • Kapper / Hairextensionstyliste (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team in Styling Lounge Geel zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Solliciteren : [email protected]

  • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van ROBERT TAELMAN SA in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT TAELMAN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT TAELMAN SA. Laat een reactie achter voor ROBERT TAELMAN SA. ROBERT TAELMAN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT TAELMAN SA. Leave a respond for ROBERT TAELMAN SA. ROBERT TAELMAN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT TAELMAN SA op de google maps. Adres en contacten ROBERT TAELMAN SA
Location of ROBERT TAELMAN SA on the google maps. Address and contacts of ROBERT TAELMAN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT TAELMAN SA ROBERT TAELMAN SA: JOS? GILSON | ELECTRABEL | Bloemenparadijs | Deraes G | HUIS BONDSTREET

Other related companies as ROBERT TAELMAN SA: JOS? GILSON | ELECTRABEL | Bloemenparadijs | Deraes G | HUIS BONDSTREET

ROBERT TAELMAN SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT TAELMAN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04453277587. Het bedrijf ROBERT TAELMAN SA bevindt zich op het adres: Avenue Lambermont 57; 1342; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 513,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Nurserymen. Lijst met producten zijn Garden centres; Gardening & garden maintenance; Contractors - Groundwork.
De hoofdactiviteit van ROBERT TAELMAN SA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT TAELMAN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT TAELMAN SA, openstaande posities, locatie van ROBERT TAELMAN SA op de kaart.

ROBERT TAELMAN SA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT TAELMAN SA, company assigned to the tax number BE04453277587. The company ROBERT TAELMAN SA is located at the address: Avenue Lambermont 57; 1342; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 513,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Nurserymen. List of products are Garden centres; Gardening & garden maintenance; Contractors - Groundwork.
The main activity of ROBERT TAELMAN SA is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT TAELMAN SA is not available. You also can look at reviews of ROBERT TAELMAN SA, open positions, location of ROBERT TAELMAN SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT TAELMAN SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT TAELMAN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT TAELMAN SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT TAELMAN SA, employees, financial statistics.