JOS? GILSON

Contactgegevens JOS? GILSON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOS? GILSON: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOS? GILSON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BURNONTIGE 37; 4190; FERRIERES, België

Telefoon (phone): 86433775 (+32-86433775) 86433775 (+32-86433775)

Fax (fax): +32 (53) 895-89-74 +32 (53) 895-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOS? GILSON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOS? GILSON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOS? GILSON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOS? GILSON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOS? GILSON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOS? GILSON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOS? GILSON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOS? GILSON
Products information JOS? GILSON

BTW identificatienummer (tax): BE09994506835
Ondernemingsnummer: 5684295654
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Ferrures de Portes de Garage. Services: Réparations.. Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOS? GILSON
(Get full report from official database of BE for JOS? GILSON)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOS? GILSON
Addition kinds of activities for JOS? GILSON

571201. Bedden en accessoires | Beds and accessories
701103. hotels | Hotels
20320300. Soepen en bouillon, ingeblikte, jarred, enz. | Soups and broths, canned, jarred, etc.
26719905. Thermoplastisch gecoat papier voor verpakking | Thermoplastic coated paper for packaging
28690315. Stearzuurzouten | Stearic acid salts
33540103. Staven, geëxtrudeerd, aluminium | Rods, extruded, aluminum
47890300. Paard getrokken transportdiensten | Horse drawn transportation services
59129902. Gebruikelijke (niet-voorgeschreven medicijnen) winkels | Proprietary (non-prescription medicine) stores
79930301. Amusementshal | Amusement arcade

Werken bij JOS? GILSON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOS? GILSON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOS? GILSON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOS? GILSON. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef matraslijn (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je volgt de productie en de planning op. - Je controleert de grondstoffen volgens vooropgesteld schema. - Je controleert de werking van productie eenheden door middel van checklijsten. - Je stuurt operatoren aan en je kan hen motiveren. - Je helpt mee in de dagdagelijkse werking van de productielijn. - Je kan een correcte werkverdeling opstellen.

  • Vrachtwagenchauffeur (attest CE) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een logistiek bedrijf dat zich specialiseert in het transport en de opslag van goederen onder geleide temperatuur. Met behulp van ons uitgebreid wagenpark, verzorgt onze klant dagelijks de distributie voor klanten die gevestigd zijn in de Benelux, Frankrijk, Groot-Brittannië & Duitsland.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tienen-Linter-Glabbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Student frituur + koerier (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

  • Jobstudent (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

  • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

  • Homeopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Centric - Project Manager for Global Security Projects (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   Our client is looking for a Security consultant / Project Manager to: Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Your profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings...) Good understanding of project methodologies and project management Languages: Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage Full time availability

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van JOS? GILSON in sociale netwerken
Look for responds of JOS? GILSON in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOS? GILSON. Laat een reactie achter voor JOS? GILSON. JOS? GILSON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOS? GILSON. Leave a respond for JOS? GILSON. JOS? GILSON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOS? GILSON op de google maps. Adres en contacten JOS? GILSON
Location of JOS? GILSON on the google maps. Address and contacts of JOS? GILSON

Andere gerelateerde bedrijven als come JOS? GILSON JOS? GILSON: PAPETERIE DE LA FACULT? | GARAGE STAR | SPORTING SPALBEEK | VANCOLEK | Ponette Colette

Other related companies as JOS? GILSON: PAPETERIE DE LA FACULT? | GARAGE STAR | SPORTING SPALBEEK | VANCOLEK | Ponette Colette

JOS? GILSON is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOS? GILSON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09994506835. Het bedrijf JOS? GILSON bevindt zich op het adres: RUE DU BURNONTIGE 37; 4190; FERRIERES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 393,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Ferrures de Portes de Garage. Services: Réparations.. Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons..
De hoofdactiviteit van JOS? GILSON is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOS? GILSON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOS? GILSON, openstaande posities, locatie van JOS? GILSON op de kaart.

JOS? GILSON is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOS? GILSON, company assigned to the tax number BE09994506835. The company JOS? GILSON is located at the address: RUE DU BURNONTIGE 37; 4190; FERRIERES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 393,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC,Ferrures de Portes de Garage. Services: Réparations.. Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons..
The main activity of JOS? GILSON is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JOS? GILSON is not available. You also can look at reviews of JOS? GILSON, open positions, location of JOS? GILSON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOS? GILSON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOS? GILSON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOS? GILSON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOS? GILSON, employees, financial statistics.