Pépinières de Boitsfort SA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Pépinières de Boitsfort SA
Private companiesAgricultural Services • Pépinières de Boitsfort SA

Contactgegevens Pépinières de Boitsfort SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pépinières de Boitsfort SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pépinières de Boitsfort SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Archiducs 76; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort), België

Telefoon (phone): 02 672 51 51; 02 673 73 73 (+32-02 672 51 51; 02 673 73 73) 02 672 51 51; 02 673 73 73 (+32-02 672 51 51; 02 673 73 73)

Fax (fax): 02 675 58 02 (+32-02 675 58 02) 02 675 58 02 (+32-02 675 58 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pépinières de Boitsfort SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pépinières de Boitsfort SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pépinières de Boitsfort SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pépinières de Boitsfort SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pépinières de Boitsfort SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pépinières de Boitsfort SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pépinières de Boitsfort SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pépinières de Boitsfort SA
Products information Pépinières de Boitsfort SA

BTW identificatienummer (tax): BE06929321289
Ondernemingsnummer: 1538055419
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 711,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Garden centres; Florists; Gardening & garden maintenance

Product categorie (product category): Nurserymen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pépinières de Boitsfort SA
(Get full report from official database of BE for Pépinières de Boitsfort SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pépinières de Boitsfort SA
Addition kinds of activities for Pépinières de Boitsfort SA

025200. Kip eieren | Chicken eggs
02719902. Fox Farm | Fox farm
17419909. Installatie van de installatie van een eenheid | Unit paver installation
20969900. Aardappelchips en soortgelijke snacks, nec | Potato chips and similar snacks, nec
24260105. Houten meubels, hardhout | Furniture squares, hardwood
35420104. Swaging machines | Swaging machines
38220302. Humidistats: wand, kanaal en skelet | Humidistats: wall, duct, and skeleton
39110202. Sigaren aanstekers, edelmetaal | Cigar lighters, precious metal
79220202. Gemeenschapsteaterproductie | Community theater production
96210202. Autorecentrum licentie- en inspectiebureau, overheid | Motor carrier licensing and inspection office, government

Werken bij Pépinières de Boitsfort SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pépinières de Boitsfort SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pépinières de Boitsfort SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pépinières de Boitsfort SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

  • Technieker - monteur (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende van onze klanten, in en rond Mechelen, zijn we op zoek naar goede Techniekers. De functie algemeen: - Onderhoud en depannages bij de klant (particulier) - Inregelen, parametrering en verslaggeving van de installaties - Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen van de bedrijven Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen van het bedrijf - Telefonsich contact en contact in de winkel met klanten over technische issues - Repareren en onderhouden - Registreren van werkorders, verbruik van materialen, opmaak van offertes en facturatie van werkorders - Opvolgen van ophalingen en leveringen van herstelde toestellen en/of reservetoestellen bij klanten - Technisch commercieel een reparatie of een nieuw toestel kunnen uitleggen

  • (Junior) Calculator Aluminium (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in uitvoer - Op een kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen en controleer je meetstaten - Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen - Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers - Je zorgt voor een tijdige offerteopmaak en volgt de offertes ook op In je takenpakket werk je samen met en word je begeleid door onze accountmanager.

  • Gemotiveerde Lasser HA (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een gemotiveerde lasser die goesting heeft om het bedrijf te versterken! Je werkt dagelijks binnen een klein team lassers die met veel enthousiasme hun kennis en ervaring met jou willen delen.

  • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

  • Assistent meestergast - nacht - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met de ploegleider sta je in voor het reilen en zeilen van de volledige nachtploeg. -Je stuurt een ploeg van ongeveer 20 werknemers aan. -Je staat in voor de opleiding van de werknemers. -Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling. -Bij grote technische storingen spreek je de technische ploeg aan. -Je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen voor te stellen. -Je hebt regelmatig contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de productiemanager. -Als assistent meestergast toon je het goede voorbeeld in alle processen en communicatie. -Je draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel. -Je respecteert de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften.

  • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

  • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • Sales Manager (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GARAGE DECANCQ

    Type: Vaste Job

    Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Pépinières de Boitsfort SA in sociale netwerken
Look for responds of Pépinières de Boitsfort SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pépinières de Boitsfort SA. Laat een reactie achter voor Pépinières de Boitsfort SA. Pépinières de Boitsfort SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pépinières de Boitsfort SA. Leave a respond for Pépinières de Boitsfort SA. Pépinières de Boitsfort SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pépinières de Boitsfort SA op de google maps. Adres en contacten Pépinières de Boitsfort SA
Location of Pépinières de Boitsfort SA on the google maps. Address and contacts of Pépinières de Boitsfort SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Pépinières de Boitsfort SA Pépinières de Boitsfort SA: BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | Desy N | DE RIEMAECKER PRINTING | 'T HOEVEKEN | BERNARD EKSTEIN

Other related companies as Pépinières de Boitsfort SA: BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | Desy N | DE RIEMAECKER PRINTING | 'T HOEVEKEN | BERNARD EKSTEIN

Pépinières de Boitsfort SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pépinières de Boitsfort SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06929321289. Het bedrijf Pépinières de Boitsfort SA bevindt zich op het adres: Avenue des Archiducs 76; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 711,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Nurserymen. Lijst met producten zijn Garden centres; Florists; Gardening & garden maintenance.
De hoofdactiviteit van Pépinières de Boitsfort SA is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pépinières de Boitsfort SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pépinières de Boitsfort SA, openstaande posities, locatie van Pépinières de Boitsfort SA op de kaart.

Pépinières de Boitsfort SA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pépinières de Boitsfort SA, company assigned to the tax number BE06929321289. The company Pépinières de Boitsfort SA is located at the address: Avenue des Archiducs 76; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 711,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Nurserymen. List of products are Garden centres; Florists; Gardening & garden maintenance.
The main activity of Pépinières de Boitsfort SA is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Pépinières de Boitsfort SA is not available. You also can look at reviews of Pépinières de Boitsfort SA, open positions, location of Pépinières de Boitsfort SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pépinières de Boitsfort SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pépinières de Boitsfort SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pépinières de Boitsfort SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pépinières de Boitsfort SA, employees, financial statistics.