L'ETRE VERT

Contactgegevens L'ETRE VERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'ETRE VERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'ETRE VERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée d'Ypres 41; 7784; Comines-Warneton (Warneton), België

Telefoon (phone): 056 55 75 09 (+32-056 55 75 09) 056 55 75 09 (+32-056 55 75 09)

Fax (fax): 056 55 75 09 (+32-056 55 75 09) 056 55 75 09 (+32-056 55 75 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'ETRE VERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'ETRE VERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'ETRE VERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'ETRE VERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'ETRE VERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'ETRE VERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'ETRE VERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'ETRE VERT
Products information L'ETRE VERT

BTW identificatienummer (tax): BE04160217285
Ondernemingsnummer: 1561676025
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 339,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in L'ETRE VERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Nurserymen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'ETRE VERT
(Get full report from official database of BE for L'ETRE VERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'ETRE VERT
Addition kinds of activities for L'ETRE VERT

295200. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
13829900. Oplossingen voor olie en gas, niet inbegrepen | Oil and gas exploration services, nec
20850105. Neutrale geesten, behalve fruit | Neutral spirits, except fruit
34440512. Vaten, plaatwerk | Vats, sheet metal
49530200. Afvalverzameling en verwijdering | Refuse collection and disposal services

Werken bij L'ETRE VERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'ETRE VERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'ETRE VERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'ETRE VERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • Meewerkend begeleider (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Lauwe (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Huishoudhulp regio Damme (M/V) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp Brugge m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Drukker - Afwerker (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: VERDUYN

    Type: Vaste Job

    - papiersnijder - bediening van de plooimachine - drukwerk leveren bij de klanten met bestelwagen (rijbewijs in eerste instantie niet vereist, maar wenselijk) - andere afwerkingen o.a. handwerk - bedienen van digitale printers en toestellen (plastificatie, digitale foliedruk, bookletmaker) - drukker GTO éénkleur - rillen, kappen, perforeren, nummeren op typopersen en digitale toestellen

  • Zelfstandige Sport of medisch specialist - Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Villa Vita is een professioneel bewegings- en gezondheidscentrum waar je intensief sport en heerlijk ontspant. Onze ervaren experts begeleiden je bij je persoonlijk doel of vraag. Van fitness tot kinesitherapie, revalidatie, wellness en voedingsadvies. Een unieke beleving in een warm huis waar je met plezier je grenzen verlegt. Villa Vita is op zoek naar een gedreven collega om ons team van kinesitherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen te versterken .We verhuren een prachtige praktijkruimte die naar wens kan worden ingericht. Het groeiende belang van voeding en een gezonde attitude en lifestyle intrigeren je? Dan ben jij de therapeut voor ons team. Ben je ondernemend en wil je graag je schouders mee onder dit project zetten? Neem dan zeker contact met ons op. www.villavita.life

  • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

Zoek naar antwoorden van L'ETRE VERT in sociale netwerken
Look for responds of L'ETRE VERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'ETRE VERT. Laat een reactie achter voor L'ETRE VERT. L'ETRE VERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'ETRE VERT. Leave a respond for L'ETRE VERT. L'ETRE VERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'ETRE VERT op de google maps. Adres en contacten L'ETRE VERT
Location of L'ETRE VERT on the google maps. Address and contacts of L'ETRE VERT

Andere gerelateerde bedrijven als come L'ETRE VERT L'ETRE VERT: MONIQUE SABATIER | Dussart F | MARK SCHOLLIERS | PATRIK DE SERANO | A.V.I. AIRPORT SERVICE SHUTTLE

Other related companies as L'ETRE VERT: MONIQUE SABATIER | Dussart F | MARK SCHOLLIERS | PATRIK DE SERANO | A.V.I. AIRPORT SERVICE SHUTTLE

L'ETRE VERT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'ETRE VERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04160217285. Het bedrijf L'ETRE VERT bevindt zich op het adres: Chaussée d'Ypres 41; 7784; Comines-Warneton (Warneton). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 339,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Nurserymen. Producten gemaakt in L'ETRE VERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L'ETRE VERT is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'ETRE VERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'ETRE VERT, openstaande posities, locatie van L'ETRE VERT op de kaart.

L'ETRE VERT is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'ETRE VERT, company assigned to the tax number BE04160217285. The company L'ETRE VERT is located at the address: Chaussée d'Ypres 41; 7784; Comines-Warneton (Warneton). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 339,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Nurserymen. Products created in L'ETRE VERT were not found.
The main activity of L'ETRE VERT is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of L'ETRE VERT is not available. You also can look at reviews of L'ETRE VERT, open positions, location of L'ETRE VERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'ETRE VERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'ETRE VERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'ETRE VERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'ETRE VERT, employees, financial statistics.