Hêtre Pourpre (Le)

Contactgegevens Hêtre Pourpre (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hêtre Pourpre (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Hêtre Pourpre (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Huy 19; 4280; Hannut, België

Telefoon (phone): 019 51 40 83 (+32-019 51 40 83) 019 51 40 83 (+32-019 51 40 83)

Fax (fax): 019 51 40 83 (+32-019 51 40 83) 019 51 40 83 (+32-019 51 40 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hêtre Pourpre (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hêtre Pourpre (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hêtre Pourpre (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hêtre Pourpre (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hêtre Pourpre (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hêtre Pourpre (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hêtre Pourpre (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hêtre Pourpre (Le)
Products information Hêtre Pourpre (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE06708770751
Ondernemingsnummer: 3942138671
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 597,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Hêtre Pourpre (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Nurserymen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hêtre Pourpre (Le)
(Get full report from official database of BE for Hêtre Pourpre (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Hêtre Pourpre (Le)
Addition kinds of activities for Hêtre Pourpre (Le)

336601. Bussen en lagers | Bushings and bearings
20649902. Cake ornamenten, zoetwaren | Cake ornaments, confectionery
22950200. Kunststofcoating of stoffen | Plastic coated yarns or fabrics
24991006. Spigots, hout | Spigots, wood
28360103. serums | Serums
35539903. Machines van kabinetmakers | Cabinet makers' machinery
35670101. Industriële verwarmingstoestellen: elektrische | Heating units and devices, industrial: electric
39140101. Carving sets, zilver | Carving sets, silver
73729908. Woordverwerkende computer software | Word processing computer software
87349903. Food testing service | Food testing service

Werken bij Hêtre Pourpre (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hêtre Pourpre (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hêtre Pourpre (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hêtre Pourpre (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Voeger op atelier in de bouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie bestaat uit het voegen van prefabwanden op atelier. Later worden deze opgehaald en getransporteerd naar de werven voor montage. Je werkt onder het paritair comité van de bouw (124), geniet van alle voordelen en werkt telkens van 8u15 tot 16u15.

  • Technisch-commercieel medewerker/ elektriciteit en verlichting (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoopsadviseur sta je in voor het onthaal en de verkoop van verlichting en toebehoren van elektriciteit en het bieden van technisch advies. Toonbankverkoop ( advies geven verkoop materiaal ophalen ) Dienst na verkoop en klachtenbehandeling (oplossingen garantie...) Klanten informeren over nieuwigheden .

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stabroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) JABBEKE (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: QCLEANERS

    Type: Vaste Job

    U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

  • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een woonzorgcentrum en een ziekenhuis in Halle zoeken wij gemotiveerde verpleegkundigen, die regelmatig nachten willen bijwerken. Spreekt dit jou aan, neem dan zeker contact met ons op! Zowel interimverpleegkundigen als freelancers komen in aanmerking!

Zoek naar antwoorden van Hêtre Pourpre (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Hêtre Pourpre (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hêtre Pourpre (Le). Laat een reactie achter voor Hêtre Pourpre (Le). Hêtre Pourpre (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hêtre Pourpre (Le). Leave a respond for Hêtre Pourpre (Le). Hêtre Pourpre (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hêtre Pourpre (Le) op de google maps. Adres en contacten Hêtre Pourpre (Le)
Location of Hêtre Pourpre (Le) on the google maps. Address and contacts of Hêtre Pourpre (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Hêtre Pourpre (Le) Hêtre Pourpre (Le): JET | Multigas NV | Van Imschoot C | Deroo J | C. TESAURO

Other related companies as Hêtre Pourpre (Le): JET | Multigas NV | Van Imschoot C | Deroo J | C. TESAURO

Hêtre Pourpre (Le) is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hêtre Pourpre (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06708770751. Het bedrijf Hêtre Pourpre (Le) bevindt zich op het adres: Rue de Huy 19; 4280; Hannut. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 597,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Nurserymen. Producten gemaakt in Hêtre Pourpre (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hêtre Pourpre (Le) is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hêtre Pourpre (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hêtre Pourpre (Le), openstaande posities, locatie van Hêtre Pourpre (Le) op de kaart.

Hêtre Pourpre (Le) is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hêtre Pourpre (Le), company assigned to the tax number BE06708770751. The company Hêtre Pourpre (Le) is located at the address: Rue de Huy 19; 4280; Hannut. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 597,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Nurserymen. Products created in Hêtre Pourpre (Le) were not found.
The main activity of Hêtre Pourpre (Le) is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Hêtre Pourpre (Le) is not available. You also can look at reviews of Hêtre Pourpre (Le), open positions, location of Hêtre Pourpre (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hêtre Pourpre (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hêtre Pourpre (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hêtre Pourpre (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hêtre Pourpre (Le), employees, financial statistics.