Hobby Garden

Contactgegevens Hobby Garden: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hobby Garden: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hobby Garden

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée Verte 95; 4470; Saint-Georges-sur-Meuse, België

Telefoon (phone): 04 259 92 92 (+32-04 259 92 92) 04 259 92 92 (+32-04 259 92 92)

Fax (fax): 04 259 79 09 (+32-04 259 79 09) 04 259 79 09 (+32-04 259 79 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hobby Garden: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hobby Garden"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hobby Garden"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hobby Garden, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hobby Garden. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hobby Garden, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hobby Garden. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hobby Garden
Products information Hobby Garden

BTW identificatienummer (tax): BE04602966308
Ondernemingsnummer: 6060577392
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 533,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Garden centres; Gardening & garden maintenance

Product categorie (product category): Nurserymen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hobby Garden
(Get full report from official database of BE for Hobby Garden)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hobby Garden
Addition kinds of activities for Hobby Garden

27110100. Kranten, uitgeverij en drukwerk | Newspapers, publishing and printing
27419900. Diversen, uitgeverijen, nec | Miscellaneous publishing, nec
28920205. Dynamiet | Dynamite
35460100. Boren en boorgereedschappen | Drills and drilling tools
36210106. Motor generator sets | Motor generator sets
51690204. Gecomprimeerd gas | Compressed gas

Werken bij Hobby Garden: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hobby Garden: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hobby Garden. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hobby Garden. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

  • Bordenbouwer (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie in een bedrijf Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af

  • Poetshulp Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudelijke Hulp regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als Huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze taken kunnen omvatten : schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan kunnen ook. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidate/kandidaat voor de regio Waregem/Zulte/Nokere

  • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Jobstudent carwash (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent medewerker carwash sta je in voor een kwalitatieve externe schoonmaak van de trekkers en opleggers van de onderneming. Je werkt in team en rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Je bent flexibel ingesteld en arbeidsintensief werk schrikt jou niet af. Je wordt ingeschakeld op zaterdagvoormiddag.

  • STUDENT: poetsmedewerker 3u/week (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Diepenbeek zijn we op zoek naar een poetsmedewerker. Je mag zelf bepalen welke dag voor jou het beste uitkomt. Je poetst graag en je werkt nauwkeurig. Je hebt oog voor detail. Je werkt graag zelfstandig. Het betreft een langdurige tewerkstelling.

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Mechanieker bouwplaatsmachines / magazijnier (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de planning en organistie van het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van ons machine- en wagenpark.. Je beheert de voorraad en houdt de rotatie en bestellingen in het oog. Je zal instaan voor de netheid van het terrein en het magazijn.

  • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Antwerpen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van Hobby Garden in sociale netwerken
Look for responds of Hobby Garden in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hobby Garden. Laat een reactie achter voor Hobby Garden. Hobby Garden bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hobby Garden. Leave a respond for Hobby Garden. Hobby Garden on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hobby Garden op de google maps. Adres en contacten Hobby Garden
Location of Hobby Garden on the google maps. Address and contacts of Hobby Garden

Andere gerelateerde bedrijven als come Hobby Garden Hobby Garden: STAVELOT FLEURS | Kreax cv | COIFFURE SELEC-TIF | HERMAN FERMON | BUREAU SMIRNOVA VERA & CO

Other related companies as Hobby Garden: STAVELOT FLEURS | Kreax cv | COIFFURE SELEC-TIF | HERMAN FERMON | BUREAU SMIRNOVA VERA & CO

Hobby Garden is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hobby Garden, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04602966308. Het bedrijf Hobby Garden bevindt zich op het adres: Chaussée Verte 95; 4470; Saint-Georges-sur-Meuse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 533,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Nurserymen. Lijst met producten zijn Garden centres; Gardening & garden maintenance.
De hoofdactiviteit van Hobby Garden is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hobby Garden is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hobby Garden, openstaande posities, locatie van Hobby Garden op de kaart.

Hobby Garden is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hobby Garden, company assigned to the tax number BE04602966308. The company Hobby Garden is located at the address: Chaussée Verte 95; 4470; Saint-Georges-sur-Meuse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 533,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Nurserymen. List of products are Garden centres; Gardening & garden maintenance.
The main activity of Hobby Garden is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Hobby Garden is not available. You also can look at reviews of Hobby Garden, open positions, location of Hobby Garden on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hobby Garden, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hobby Garden, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hobby Garden, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hobby Garden, employees, financial statistics.