GARDENFORUM

Contactgegevens GARDENFORUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARDENFORUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARDENFORUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Truidersteenweg 456; 3700; Tongeren, België

Telefoon (phone): 012 23 11 31 (+32-012 23 11 31) 012 23 11 31 (+32-012 23 11 31)

Fax (fax): 012 26 40 70 (+32-012 26 40 70) 012 26 40 70 (+32-012 26 40 70)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARDENFORUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARDENFORUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARDENFORUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARDENFORUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARDENFORUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARDENFORUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARDENFORUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARDENFORUM
Products information GARDENFORUM

BTW identificatienummer (tax): BE08245758056
Ondernemingsnummer: 5334106445
Hoofdstad (capital): 641,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 744,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Garden centres; Furniture - Garden

Product categorie (product category): Nurserymen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARDENFORUM
(Get full report from official database of BE for GARDENFORUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARDENFORUM
Addition kinds of activities for GARDENFORUM

14590204. Magnesiet mijnbouw | Magnesite mining
15210102. Mobiele huis reparatie, ter plaatse | Mobile home repair, on site
22829903. Spoolgaren | Spooling yarn
24369901. Panelen, zaaghout multiplex | Panels, softwood plywood
50879900. Apparatuur voor de inrichting van de dienstverlening, nec | Service establishment equipment, nec

Werken bij GARDENFORUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARDENFORUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARDENFORUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARDENFORUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijn medewerker losser inbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Lossen van vrachtwagens/containers handmatig of met een elektrisch toestel ( heftruck of elektrisch transpallet). - Uitvoeren van controle op beschadigde producten. - Goederen in het WMS ontvangen - goederen voorzien van ID labels. - Tellen van de ontvangen goederen en vergelijken met de aangegeven hoeveelheden. - Overstapelen van goederen indien nodig. - De werkplek (locaties, gangen) net houden. - Afval zoals karton en plastic steeds verwijderen van de locaties en sorteren volgens de aangewezen procedures. - Op een juiste en veilige manier gebruik maken van rollend materiaal, gereedschappen en andere machines. - Op een juiste manier gebruik maken van de ter beschikking gestelde PBM's en CBM's. - Elk ongeval, (bijna-ongeval) of situatie die een gevaar kan zijn voor de veiligheid, welzijn en gezondheid van elk persoon direct melden aan de directe leidinggevende of aan de interne preventieadviseur.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer Bedrijfsprofiel: House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

  • Student receptionist voor vakantieperiodes (m/v) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • ICT Engineer - data & voice (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: DAVO COMMUNICATIONS

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende, technische functie, ben je verantwoordelijk voor het installeren van Unify telefooncentrales. Deze activiteit wordt verder aangevuld met het opzetten van kleine en middelgrote datanetwerken wat deze functie variërend maakt. Af en toe dien je als ondersteuning op onze helpdesk. Bij een installatie sta je de klant met raad en daad bij. Dit kan onder de vorm van een usertraining en/of geef je met jouw ervaring tips hoe de klant zijn telefoniesysteem ten volle tot zijn recht kan laten komen. LAN, WAN en/of WLAN netwerk ontwerpen, opbouwen, configureren. Je gaat de baan op voor het uitvoeren WiFi Site Surveys uit. Als expert maak je een overzichtelijk en duidelijk rapporteringsrapport voor de klant Je rapporteert aan de technical teamcoach.

  • Software Tester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

  • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

    Type: Werfreserve

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

Zoek naar antwoorden van GARDENFORUM in sociale netwerken
Look for responds of GARDENFORUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARDENFORUM. Laat een reactie achter voor GARDENFORUM. GARDENFORUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARDENFORUM. Leave a respond for GARDENFORUM. GARDENFORUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARDENFORUM op de google maps. Adres en contacten GARDENFORUM
Location of GARDENFORUM on the google maps. Address and contacts of GARDENFORUM

Andere gerelateerde bedrijven als come GARDENFORUM GARDENFORUM: Polfliet S | MARK WAUTERS | G. HAYEN | CLEEMPUT ELEKTRO | DANI?L STOCMAN

Other related companies as GARDENFORUM: Polfliet S | MARK WAUTERS | G. HAYEN | CLEEMPUT ELEKTRO | DANI?L STOCMAN

GARDENFORUM is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARDENFORUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08245758056. Het bedrijf GARDENFORUM bevindt zich op het adres: Sint-Truidersteenweg 456; 3700; Tongeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 641,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 744,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Nurserymen. Lijst met producten zijn Garden centres; Furniture - Garden.
De hoofdactiviteit van GARDENFORUM is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARDENFORUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARDENFORUM, openstaande posities, locatie van GARDENFORUM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GARDENFORUM is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARDENFORUM, company assigned to the tax number BE08245758056. The company GARDENFORUM is located at the address: Sint-Truidersteenweg 456; 3700; Tongeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 641,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 744,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Nurserymen. List of products are Garden centres; Furniture - Garden.
The main activity of GARDENFORUM is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARDENFORUM is not available. You also can look at reviews of GARDENFORUM, open positions, location of GARDENFORUM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARDENFORUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARDENFORUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARDENFORUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARDENFORUM, employees, financial statistics.