FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P

Contactgegevens FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Marcinelle 70; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes), België

Telefoon (phone): 071 21 50 75; 0475 41 17 99 (+32-071 21 50 75; 0475 41 17 99) 071 21 50 75; 0475 41 17 99 (+32-071 21 50 75; 0475 41 17 99)

Fax (fax): +32 (58) 857-39-33 +32 (58) 857-39-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P
Products information FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P

BTW identificatienummer (tax): BE07030944824
Ondernemingsnummer: 5473907470
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 152,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Gardening & garden maintenance

Product categorie (product category): Nurserymen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P
(Get full report from official database of BE for FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P
Addition kinds of activities for FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P

361201. Power en distributie transformatoren | Power and distribution transformers
22111109. Friezette, katoen | Friezette, cotton
29110504. Petrolatums, nonmedicinal | Petrolatums, nonmedicinal
31429900. Huis slippers, nec | House slippers, nec
52610202. Fonteinen, buiten | Fountains, outdoor

Werken bij FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P. Looking for open vacancies in other companies

  • Technologue de laboratoire (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vous êtes technologue de laboratoire diplômé et agrémenté? Un poste vous attend dans un grand hôpital moderne bruxellois. En collaboration avec vos collègues vous travaillerez entre autres pour le département d'hématologie.

  • Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als redder? Lees dan zeker verder! Voor een subtropisch zwembad in regio Gent zoeken we gemotiveerde redders met een brevet 'Hoger Redder'. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevend sport -en recreatiecentrum in Gent

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • Mechanieker (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Grimbergen zijn we op zoek naar een MECHANIEKER. Je zal onderhoud en herstellingen uitvoeren op werfmaterieel: graafmachines, trilwalsen, asfaltfinisher, ... 

  • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • kelner M/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OSTEND PARK

    Type: Vaste Job

    Als kelner verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en verzorgt een aangenaam brasseriebezoek Als kelner zet je samen met jouw collega’s dagelijks de dienst klaar om elke dag weer een unieke ervaring te bieden aan onze klanten.

  • Logopediste Tielt-Winge/Kessel-Lo gezocht (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: LOGOHUIS KESSEL-LO - LOGOHUIS TIELT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature Logohuis Kessel-Lo en Tielt-Winge Ik ben op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega om de praktijk(en) in Kessel-Lo (Leuven) en Tielt-Winge te versterken. Momenteel gaat het om een vijftiental uren zodat deze job als zelfstandig logopedist vlot te combineren is met een ander takenpakket. Je behandelt vooral leerproblemen, taalproblemen en articulatieproblemen. Verder kan je steeds rekenen op hulp bij administratieve taken of het voorbereiden van therapieën. In de praktijk is het nodige therapie – en testmateriaal aanwezig. Wat wordt er van jou verwacht: - Diploma bachelor of master in de logopedie - RIZIV-nummer en FOD-erkenning - Ervaring niet noodzakelijk ( pas afgestudeerden zeker welkom) - Rijbewijs + wagen Indien je interesse hebt, neem dan zeker contact op met mij. Lisa Lecomte 0474/43 62 04 - [email protected]

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM MARIÊN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons team is dringend op zoek naar wat versterking . Liefst op zelfstandige basis, hoofdberoep of bijberoep (deeltijdse uren). Ben jij iemand me t het ❤ op de juiste plaats, iemand die stressbestendig is en het in huis is, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zoeken iemand die dynamisch en flexibel is, en die het een uitdaging vindt om zelfstandig zijn/haar taken te vervullen als thuisverpleegkundige (Verpleegtechnische zorgen, opvolging, etc.) en niet te vergeten al onze patiënten een glimlach te bezorgen. Onze werkregio bevindt zich voornamelijk in groot Heist op den Berg en Hulshout. .

Zoek naar antwoorden van FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P in sociale netwerken
Look for responds of FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P. Laat een reactie achter voor FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P. FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P. Leave a respond for FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P. FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P op de google maps. Adres en contacten FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P
Location of FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P on the google maps. Address and contacts of FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P

Andere gerelateerde bedrijven als come FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P: PIRAGINE ANGELO | Ilse | Oxfam Solidarit茅 ASBL | Moesj | FRITUUR 'T BOOTJE

Other related companies as FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P: PIRAGINE ANGELO | Ilse | Oxfam Solidarit茅 ASBL | Moesj | FRITUUR 'T BOOTJE

FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07030944824. Het bedrijf FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P bevindt zich op het adres: Rue de Marcinelle 70; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 152,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Nurserymen. Lijst met producten zijn Gardening & garden maintenance.
De hoofdactiviteit van FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P, openstaande posities, locatie van FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P op de kaart.

FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P, company assigned to the tax number BE07030944824. The company FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P is located at the address: Rue de Marcinelle 70; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 152,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Nurserymen. List of products are Gardening & garden maintenance.
The main activity of FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P is not available. You also can look at reviews of FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P, open positions, location of FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOSTIER & VD BERGE SPRL P & P, employees, financial statistics.