PIERRE DE MAESSCHALCK

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • PIERRE DE MAESSCHALCK
Private companiesPrimary Metal Industries • PIERRE DE MAESSCHALCK

Contactgegevens PIERRE DE MAESSCHALCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE DE MAESSCHALCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE DE MAESSCHALCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINSES STEFANIEPLEIN 37; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59702329 (+32-59702329) 59702329 (+32-59702329)

Fax (fax): +32 (4) 802-84-32 +32 (4) 802-84-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE DE MAESSCHALCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE DE MAESSCHALCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE DE MAESSCHALCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE DE MAESSCHALCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE DE MAESSCHALCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE DE MAESSCHALCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE DE MAESSCHALCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE DE MAESSCHALCK
Products information PIERRE DE MAESSCHALCK

BTW identificatienummer (tax): BE01263122558
Ondernemingsnummer: 1736358642
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in PIERRE DE MAESSCHALCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Notarissen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE DE MAESSCHALCK
(Get full report from official database of BE for PIERRE DE MAESSCHALCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE DE MAESSCHALCK
Addition kinds of activities for PIERRE DE MAESSCHALCK

508506. Industriële gereedschappen | Industrial tools
26310407. Manila bekleed bord | Manila lined board
32310200. Spiegelglas | Mirrored glass
36630104. Mobiele radiotelefoon | Cellular radio telephone
37280301. Aircraft arrestatie apparaat systeem | Aircraft arresting device system
47890300. Paard getrokken transportdiensten | Horse drawn transportation services
73710200. Computer software schrijven diensten | Computer software writing services
73729903. Educatieve computer software | Educational computer software
73790105. Computer data escrow service | Computer data escrow service

Werken bij PIERRE DE MAESSCHALCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE DE MAESSCHALCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE DE MAESSCHALCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE DE MAESSCHALCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Halfautomaat lasser - lasnaad leggen

  • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

  • Medewerker schoonmaak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEVOGEL SCHOONMAAK DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingeschakeld om schoon te maken bij particuliere klanten thuis. Je werkt voor één vaste klant te Roeselare (met mogelijkheid tot uitbreiding klantenbestand).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent zomer GOM (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Welkom bij Synergie! Deze zomer start jij als student bij GOM, hiervoor sta je onder contract bij Synergie. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal administratieve documenten die zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden.

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Etudiant(e) - week-end (HERSEAUX)

    Regio: HERSEAUX

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Pour une friterie, snack de la région de Mouscron, Adecco cherche des étudiants motivés pour assurer le service du midi et soir durant les week-ends. Votre rôle sera de servir les clients, prendre les commandes et de préparer les hamburgers, frites....

  • Customs Officer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met een sterke naamsbekendheid binnen de sector, zoeken we een Customs Officer. Heb jij een grote interesse voor douane en weet je in elke situatie je kalmte te bewaren? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze vacature. De missie: Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van alle douanegerelateerde documenten. Je controleert de aangiftes en stuurt ze door naar de douane. Hiervoor verzamel je de nodige documenten en maak je een volledig dossier. Je behandelt dossiers van A tot Z, wat inhoudt dat je ook instaat voor de facturatie. Je bent een centraal aanspreekpunt voor klanten en weet hun vragen te beantwoorden.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

  • Freelance Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • Technisch medewerker - deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RAIL SERVICE NET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een deeltijdse technisch medewerker (handyman) met volgend takenpakket: - assistentie bij wagon- en locomotiefherstellingen - diverse kleine herstellingen aan aanhangwagens - naar autokeuring rijden - kleine interne klusjes (lampen vervangen, leidingen leggen, ...) = een ideale job voor een gepensioneerde of als flexi-job De tewerkstelling is op maandag en/of dinsdag en/of woensdag

Zoek naar antwoorden van PIERRE DE MAESSCHALCK in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE DE MAESSCHALCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE DE MAESSCHALCK. Laat een reactie achter voor PIERRE DE MAESSCHALCK. PIERRE DE MAESSCHALCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE DE MAESSCHALCK. Leave a respond for PIERRE DE MAESSCHALCK. PIERRE DE MAESSCHALCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE DE MAESSCHALCK op de google maps. Adres en contacten PIERRE DE MAESSCHALCK
Location of PIERRE DE MAESSCHALCK on the google maps. Address and contacts of PIERRE DE MAESSCHALCK

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE DE MAESSCHALCK PIERRE DE MAESSCHALCK: TAVERNE LE BEAU VIVIER | CUSHMAN & WAKEFIELD HEALEY & BAKER | I & P DIAMONDS INTERN. | FUTURESOFT | R DE VLIEGER-DUJARDIN

Other related companies as PIERRE DE MAESSCHALCK: TAVERNE LE BEAU VIVIER | CUSHMAN & WAKEFIELD HEALEY & BAKER | I & P DIAMONDS INTERN. | FUTURESOFT | R DE VLIEGER-DUJARDIN

PIERRE DE MAESSCHALCK is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE DE MAESSCHALCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263122558. Het bedrijf PIERRE DE MAESSCHALCK bevindt zich op het adres: PRINSES STEFANIEPLEIN 37; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 286,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Notarissen. Producten gemaakt in PIERRE DE MAESSCHALCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERRE DE MAESSCHALCK is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE DE MAESSCHALCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE DE MAESSCHALCK, openstaande posities, locatie van PIERRE DE MAESSCHALCK op de kaart.

PIERRE DE MAESSCHALCK is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE DE MAESSCHALCK, company assigned to the tax number BE01263122558. The company PIERRE DE MAESSCHALCK is located at the address: PRINSES STEFANIEPLEIN 37; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 286,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Notarissen. Products created in PIERRE DE MAESSCHALCK were not found.
The main activity of PIERRE DE MAESSCHALCK is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE DE MAESSCHALCK is not available. You also can look at reviews of PIERRE DE MAESSCHALCK, open positions, location of PIERRE DE MAESSCHALCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE DE MAESSCHALCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE DE MAESSCHALCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE DE MAESSCHALCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE DE MAESSCHALCK, employees, financial statistics.