PATRICK VAN DEN WEGHE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • PATRICK VAN DEN WEGHE
Private companiesMotion Pictures • PATRICK VAN DEN WEGHE

Contactgegevens PATRICK VAN DEN WEGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK VAN DEN WEGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK VAN DEN WEGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD RUELENSSTRAAT 54; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16257122 (+32-16257122) 16257122 (+32-16257122)

Fax (fax): +32 (61) 709-50-13 +32 (61) 709-50-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK VAN DEN WEGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK VAN DEN WEGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK VAN DEN WEGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK VAN DEN WEGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK VAN DEN WEGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK VAN DEN WEGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK VAN DEN WEGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK VAN DEN WEGHE
Products information PATRICK VAN DEN WEGHE

BTW identificatienummer (tax): BE02741882324
Ondernemingsnummer: 4278594970
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 871,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in PATRICK VAN DEN WEGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Notarissen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK VAN DEN WEGHE
(Get full report from official database of BE for PATRICK VAN DEN WEGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK VAN DEN WEGHE
Addition kinds of activities for PATRICK VAN DEN WEGHE

177103. Oprijlaan, parkeerplaats en blacktop aannemers | Driveway, parking lot, and blacktop contractors
242102. Zaag-, schaaf- en houtschaafjes | Sawdust, shavings, and wood chips
286503. Cyclische organische tussenproducten | Cyclic organic intermediates
09710000. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
39990502. Sigaren aanstekers, behalve edelmetaal | Cigar lighters, except precious metal
42149902. Huishoudelijke goederen verhuizing en opslag, lokaal | Household goods moving and storage, local
58129906. Voedingsdiensten voor contracten | Contract food services
79991110. Hockey instructie school | Hockey instruction school
82490101. Bouwbedrijf school | Construction operation school

Werken bij PATRICK VAN DEN WEGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK VAN DEN WEGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK VAN DEN WEGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK VAN DEN WEGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Celmanipulatietechnoloog (tijdelijk) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het centrum voor celtherapie en regeneratieve geneeskunde (CCRG) werd in 2005 opgericht in het UZA als een multidisciplinair platform voor gevestigde klinisch-experimentele celtherapieën. Deze celtherapiefaciliteit heeft sinds 2015 een GMP-fabricagevergunning voor de productie van: bereiding van limbale epitheelcellen op amnionmembraan voor de behandeling van limbale stamcel deficiënties. therapeutische celvaccins voor de behandeling van diverse soorten kanker en voor de behandeling van de auto-immuunziekte multiple sclerose. CCRG omvat 2 erkende cellenbanken, nl. de hematopoiëtische stamcellenbank en de celtherapiefaciliteit, alsook een R&D afdeling waarbij nieuwe vormen van cellulaire immuuntherapie worden getest. In het kader van de ontwikkeling van een nieuwe T-celtherapie voor hematologische maligniteiten zijn we nog op zoek naar een celmanipulatietechnoloog Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren en wetenschappelijk rapporteren van de ontvangst, verwerking en cryopreservatie van perifere bloedstalen volgens strikte kwaliteitsnormen voor de opvolging van celgemedieerde immuniteit (CMI) bij personen die participeren in klinische studies; Je voert zelfstandig steriele celmanipulaties uit, alsook celanalyses (o.a. automatische celtelling, ELISA, ELISPOT en flowcytometrische bepalingen), onder GLP/SOP normen; Je staat in voor het proactief aansturen, opvolgen en uitvoeren van logistieke opdrachten en algemene labotaken (o.a. stockbeheer en administratie in het kader van het kwaliteitssysteem); Je ondersteunt lopende R&D-projecten; Je voert bijkomend research uit (bv. validaties) ter verbetering van de technieken; Je bent medeverantwoordelijk voor de training op de werkplaats van nieuwe medewerkers en stagiaires. Wat verwachten we van jou? Je bent in het bezit van een bachelordiploma medische laboratoriumtechnologie of farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie; Ervaring met steriele celkweek is een pluspunt; Je werkt nauwgezet en nauwkeurig; Je bent een uitstekende teamplayer; Flexibiliteit inzake werkuren is wenselijk. Wat biedt het UZA jou als werkgever? Voltijds bediendecontract van bepaalde duur voor 1 jaar (met mogelijkheid tot verlenging); Ruime bijscholingsmogelijkheden; Recuperatie 40-uren week; 8 bijkomende UZA vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; Maaltijdcheques ter waarde van 4 EUR per gewerkte dag (8u); Werken in een uitdagende, stimulerende en multidisciplinaire researchomgeving met state-of-the-art medische technologie; Verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan ten laatste 31/10 online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Prof. Van Tendeloo op het nummer 03 821 36 61 of bij Dr. Anguille op het nummer 03 821 56 96 of via [email protected]

  • Technieker (elektrische kennis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U heeft een basis elektriciteit en bent handig. U steekt graag de handen uit de mouwen en leert graag bij. Loon: 12 euro/uur en dagvergoeding Bereikbaar met het openbaar vervoer

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques / RETIE en DESSEL (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Retie

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijkekansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Machinist Voor Mobiele Graafkraan (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 24People West Brabant

    Type: Vaste Job

    Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de wegenbouw, je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of, …; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk, samen met je vaste werfleider op je werf. Goede communicatie met je vaste collega bij de kraan vind jij een ‘must’. Je zorgt samen met onze eigen Technische Dienst voor het onderhoud aan je machine.

  • Kinderpsychiater (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij op zoek naar een kinderpsychiater voor diagnostisch onderzoek en begeleiding van minderjarigen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van PATRICK VAN DEN WEGHE in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK VAN DEN WEGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK VAN DEN WEGHE. Laat een reactie achter voor PATRICK VAN DEN WEGHE. PATRICK VAN DEN WEGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK VAN DEN WEGHE. Leave a respond for PATRICK VAN DEN WEGHE. PATRICK VAN DEN WEGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK VAN DEN WEGHE op de google maps. Adres en contacten PATRICK VAN DEN WEGHE
Location of PATRICK VAN DEN WEGHE on the google maps. Address and contacts of PATRICK VAN DEN WEGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK VAN DEN WEGHE PATRICK VAN DEN WEGHE: C.S.C. | AU DANDY CLEBS | PIERRE DARDENNE | Benoit A | Pattyn J

Other related companies as PATRICK VAN DEN WEGHE: C.S.C. | AU DANDY CLEBS | PIERRE DARDENNE | Benoit A | Pattyn J

PATRICK VAN DEN WEGHE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK VAN DEN WEGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02741882324. Het bedrijf PATRICK VAN DEN WEGHE bevindt zich op het adres: LEOPOLD RUELENSSTRAAT 54; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 871,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Notarissen. Producten gemaakt in PATRICK VAN DEN WEGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK VAN DEN WEGHE is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK VAN DEN WEGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK VAN DEN WEGHE, openstaande posities, locatie van PATRICK VAN DEN WEGHE op de kaart.

PATRICK VAN DEN WEGHE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK VAN DEN WEGHE, company assigned to the tax number BE02741882324. The company PATRICK VAN DEN WEGHE is located at the address: LEOPOLD RUELENSSTRAAT 54; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 871,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Notarissen. Products created in PATRICK VAN DEN WEGHE were not found.
The main activity of PATRICK VAN DEN WEGHE is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK VAN DEN WEGHE is not available. You also can look at reviews of PATRICK VAN DEN WEGHE, open positions, location of PATRICK VAN DEN WEGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK VAN DEN WEGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK VAN DEN WEGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK VAN DEN WEGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK VAN DEN WEGHE, employees, financial statistics.