PASCAL VANDEMEULEBROECKE

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • PASCAL VANDEMEULEBROECKE
Private companiesPrimary Metal Industries • PASCAL VANDEMEULEBROECKE

Contactgegevens PASCAL VANDEMEULEBROECKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASCAL VANDEMEULEBROECKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASCAL VANDEMEULEBROECKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTEENWEG 200; 9830; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92827613 (+32-92827613) 92827613 (+32-92827613)

Fax (fax): +32 (82) 404-19-37 +32 (82) 404-19-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASCAL VANDEMEULEBROECKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASCAL VANDEMEULEBROECKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASCAL VANDEMEULEBROECKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASCAL VANDEMEULEBROECKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASCAL VANDEMEULEBROECKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASCAL VANDEMEULEBROECKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASCAL VANDEMEULEBROECKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASCAL VANDEMEULEBROECKE
Products information PASCAL VANDEMEULEBROECKE

BTW identificatienummer (tax): BE02555114746
Ondernemingsnummer: 8477569580
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in PASCAL VANDEMEULEBROECKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Notarissen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASCAL VANDEMEULEBROECKE
(Get full report from official database of BE for PASCAL VANDEMEULEBROECKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASCAL VANDEMEULEBROECKE
Addition kinds of activities for PASCAL VANDEMEULEBROECKE

3273. Klaarbeton | Ready-mixed concrete
839901. Communautaire ontwikkelingsgroepen | Community development groups
07230405. Vruchtenvoorkooldiensten | Fruit precooling services
14110000. Dimensiesteen | Dimension stone
26780000. Kantoorartikelen | Stationery products
34919902. Gecomprimeerde gascilinderventielen | Compressed gas cylinder valves
36120303. Deurbel transformatoren, elektrisch | Doorbell transformers, electric
36340307. Ventilatoren, uitlaat en ventilatie, elektrisch: huishouden | Fans, exhaust and ventilating, electric: household

Werken bij PASCAL VANDEMEULEBROECKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASCAL VANDEMEULEBROECKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASCAL VANDEMEULEBROECKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASCAL VANDEMEULEBROECKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • Chauffeur (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • Werken als huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent apotheek (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een student om 1 of meerdere dagen per week te werken als ontblisteraar (medicatie uit verpakking halen).

  • Dossierbeheerder met ervaring - doorgroeien - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne boekhoudkantoor gelegen in Kortrijk is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder. Je zal terecht komen in een modern kantoor waar ze sterk bezig zijn met het digitaliseren. De 30 medewerkers staan hier dagdagelijks klaar om hun klanten te begeleiden op het gebied van Accountancy, Fiscaliteit, Audit en de juridische aangelegenheden. Daarnaast zal je je hier kunnen ontplooien door middel van interessante doorgroeimogelijkheden. Jouw verantwoordelijkheden Boekhouder / Dossierbeheerder - Functie Je staat als dossierbeheerder in het voor A-Z afwerken van je dossiers. Dit houdt onder andere in: Opstellen van de jaarrekening Het aangeven van de personen- en vennootschapsbelasting Afsluiten van de balans Het voeren van de eindbesprekingen met klanten. Naarmate jouw kennis groeit en jij je motivatie laat zien, zal jij kunnen groeien in je functie en takenpakket.

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • pilates instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde pilates instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Freelance Project Manager Product Development (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat houdt deze functie in? Voor onze klant in Vlaams-Brabant, actief in Product Development in zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je Product Development processen leiden vanaf de project start (business proposal) tot en met de productlancering. Ook prototyping en industrialisering van de productie horen tot het project. Daarenboven zal een nieuwe ontwikkelmethodiek gevolgd worden, waardoor er een belangrijk luik van change management aanwezig is. Jouw taken: Vastleggen van duidelijke en realistische projectdoelstellingen, onderbouwd door een degelijke business case Aansturen van een internationaal multidisciplinair projectteam tot 15 personen Teamwork faciliteren in deels virtuele teams, doelen stellen en voortgang opvolgen Tijd, kosten en kwaliteit managen zoals voorzien in de business case Voorbereiden en opvolgen van projectplanning met focus op behalen van de deadline Verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden Project governance modellen, tools en processen toepassen Team meetings en workshops plannen en leiden Communiceren met klanten, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen Interface verzorgen met manufacturing en suppliers

  • Flexijob: Patissier gezocht! (SINT-PIETERS-WOLUWE)

    Regio: SINT-PIETERS-WOLUWE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bakkerij in Brussel, zijn we op zoek naar een patissier die als flexijob kan werken 1 of 2 nachten/week. Jouw gevarieerd takenpakket als patissier bestaat uit : Vervaardigen van een uitgebreid assortiment patisserie.  Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten.  Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden. Versieren van producten (koekjeslagen, crème au beurre, sauzen, glaceren, ...) Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten Degen kneden en bereiden. Je staat in voor een perfecte hygiëne van je werkpost Wil jij graag iets extra verdienen? Heb je reeds ervaring als patissier?  Solliciteer dan snel via de website of stuur je CV door naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel en discreet behandeld.

Zoek naar antwoorden van PASCAL VANDEMEULEBROECKE in sociale netwerken
Look for responds of PASCAL VANDEMEULEBROECKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASCAL VANDEMEULEBROECKE. Laat een reactie achter voor PASCAL VANDEMEULEBROECKE. PASCAL VANDEMEULEBROECKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASCAL VANDEMEULEBROECKE. Leave a respond for PASCAL VANDEMEULEBROECKE. PASCAL VANDEMEULEBROECKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASCAL VANDEMEULEBROECKE op de google maps. Adres en contacten PASCAL VANDEMEULEBROECKE
Location of PASCAL VANDEMEULEBROECKE on the google maps. Address and contacts of PASCAL VANDEMEULEBROECKE

Andere gerelateerde bedrijven als come PASCAL VANDEMEULEBROECKE PASCAL VANDEMEULEBROECKE: A.B.C.D. | Blommaert Patrick | MAISON EVASION | JEAN-PIERRE CLEMENT | Clic-en-Sock

Other related companies as PASCAL VANDEMEULEBROECKE: A.B.C.D. | Blommaert Patrick | MAISON EVASION | JEAN-PIERRE CLEMENT | Clic-en-Sock

PASCAL VANDEMEULEBROECKE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PASCAL VANDEMEULEBROECKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02555114746. Het bedrijf PASCAL VANDEMEULEBROECKE bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTEENWEG 200; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 839,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Notarissen. Producten gemaakt in PASCAL VANDEMEULEBROECKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PASCAL VANDEMEULEBROECKE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASCAL VANDEMEULEBROECKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASCAL VANDEMEULEBROECKE, openstaande posities, locatie van PASCAL VANDEMEULEBROECKE op de kaart.

PASCAL VANDEMEULEBROECKE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is PASCAL VANDEMEULEBROECKE, company assigned to the tax number BE02555114746. The company PASCAL VANDEMEULEBROECKE is located at the address: KORTRIJKSESTEENWEG 200; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 839,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Notarissen. Products created in PASCAL VANDEMEULEBROECKE were not found.
The main activity of PASCAL VANDEMEULEBROECKE is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PASCAL VANDEMEULEBROECKE is not available. You also can look at reviews of PASCAL VANDEMEULEBROECKE, open positions, location of PASCAL VANDEMEULEBROECKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASCAL VANDEMEULEBROECKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASCAL VANDEMEULEBROECKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASCAL VANDEMEULEBROECKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASCAL VANDEMEULEBROECKE, employees, financial statistics.