ALOIS VAN DEN BOSSCHE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ALOIS VAN DEN BOSSCHE
Private companiesCoal Mining • ALOIS VAN DEN BOSSCHE

Contactgegevens ALOIS VAN DEN BOSSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALOIS VAN DEN BOSSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALOIS VAN DEN BOSSCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 2; 2290; VORSELAAR, België

Telefoon (phone): 14514278 (+32-14514278) 14514278 (+32-14514278)

Fax (fax): +32 (67) 337-64-10 +32 (67) 337-64-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALOIS VAN DEN BOSSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALOIS VAN DEN BOSSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALOIS VAN DEN BOSSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALOIS VAN DEN BOSSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALOIS VAN DEN BOSSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALOIS VAN DEN BOSSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALOIS VAN DEN BOSSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALOIS VAN DEN BOSSCHE
Products information ALOIS VAN DEN BOSSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE09614654541
Ondernemingsnummer: 2405151367
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 462,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ALOIS VAN DEN BOSSCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Notarissen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALOIS VAN DEN BOSSCHE
(Get full report from official database of BE for ALOIS VAN DEN BOSSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALOIS VAN DEN BOSSCHE
Addition kinds of activities for ALOIS VAN DEN BOSSCHE

132199. Naturgas vloeistoffen, nec | Natural gas liquids, nec
01190201. Emmer boerderij | Emmer farm
10410203. Goudherstel uit afscheidingen | Gold recovery from tailings
20150401. Spel, klein: verwerkt, ingeblikt | Game, small: processed, canned
38240113. Tank truck meters | Tank truck meters
38429904. Riemen: chirurgisch, sanitair en corrigerende | Belts: surgical, sanitary, and corrective
42159900. Koeriersdiensten, met uitzondering van de lucht, nv | Courier services, except by air, nec
79930100. Muziekmachines | Music machines
79991602. Rafting tours | Rafting tours

Werken bij ALOIS VAN DEN BOSSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALOIS VAN DEN BOSSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALOIS VAN DEN BOSSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALOIS VAN DEN BOSSCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Enthousiaste orderpicker - magazijn Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om de piekperiode mee te helpen onderdrukken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde orderpickers (m/v). Je komt terecht op diverse afdelingen binnen dit magazijn en staat in voor o.m.: de verdeling en inpak het labelen en verwerken van retours het orderpicken van diverse artikelen op basis van een picklijst ... Dit doe je allemaal binnen een aangename en dynamische omgeving! Bedrijfsprofiel: Deze klant van ons is een gekende firma met hun logistiek centrum in Temse.

  • Schoonmaker(ster) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een schoonmaker (M/V) met talent. Je werkt elke dag van 6u tot 10u. Je bent in het bezit van een rijbewijs B + eigen wagen

  • Operator metaal - 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de metaalsector, in 3 ploegen te Lichtervelde? Voor een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde, zijn we op zoek naar een operator voor het bedienen van de zaagmachine. Je staat er tevens in voor de inpak van de profielen. De firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van hun klanten. De aluminiumprofielen worden onder andere gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design...

  • poetshulp dienstencheques regio Wijnegem - Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Wijnegem-Ranst

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zwevegem 16 u per week (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Zwevegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.Er dient af en toe eens gekookt te worden voor dit drukbezette gastgezin.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (m/v) Herentals/Kasterlee/Oud-Turnhout/Ravels (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

  • Modis - Senior Business Analist (Security) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een ervaren Business Analist die ervaring (of affiniteit) heeft met projecten rond security, zoals gebruikersauthentificatie, digitale ondertekeningen, en identity management? Onze klant in Brussel-Zuid is op zoek naar zo iemand.      Context   Momenteel lopen er 3 projecten rond data security:  Het gebruikersauthentificatie project: de bedoeling is om future proof oplossingen (zowel front als back-end) te implementeren. Gebruikers moeten zonder problemen, veilig en efficiënt kunnen inloggen op de systemen. De nodige technische oplossingen moeten geïmplementeerd kunnen worden (WebSphere, Drupal, mainfraime, SharePoint, Web services, etc). De legacy logon methodes moeten geïntegreerd worden, On Premise oplossingen worden onderzocht en vergeleken met Cloud oplossingen en architectuur standaarden worden vastgelegd. Er wordt  ook een central governance opgezet. Voorts is er het platform voor elektronische handtekeningen. De klant wil zo'n platform opzetten en hiervoor moeten de nodige processen opgezet worden. Er wordt een marktconforme oplossing gekozen en geïmplementeerd. De nodige processen worden uitgewerkt & toegepast en er wordt een central governance opgezet.  Tot slot is er het Identity Management project waarmee men het beheer van verschillende gebruikers (personeel, leveranciers, zelfstandige ondernemers) wil centraliseren. Om eenvoudig de juiste toegangen te bepalen en toe te kennen, gaat men gebruik maken van het Role Based Access Control principe.    Wat we van jou verwachten Het is jouw taak om de verschillende business partners te ondersteunen en advies te geven ivm proces optimalisatie. Je brengt in teamverband de noden, ideeën en problemen (pro)actief in kaart. Je volgt uiteraard ook de marktevoluties op de voet en geeft strategisch advies over toekomstige mogelijkheden. Je deelt jouw kennis en expertise binnen het security domein. Tot slot waak je ook over de uitwerking van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business. Je werkt onder andere samen met solution analisten, IT architecten en ontwikkelaars.  Je bouwt een netwerk uit bij de zakenpartners, zodanig dat je noden en opportuniteiten tijdig kan capteren en dat je kan rapporteren over de evolutie ervan. Vanuit je rol werk je mee aan de projecten geïnitieerd vanuit roadmap informatieveiligheid. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van het security domein.  Je beheerst vlot het Nederlands en het Engels en je hebt al een ruime ervaring als analist. Je hebt op zijn minst affiniteit met het aspect "security". Ervaring met één van bovenstaande projecten is een serieuze meerwaarde.    What's in it for you   Een voltijds project van minstens 6 maanden, waarschijnlijk veel langer. Marktconforme verloning. Je werkt voornamelijk in Brussel-Zuid maar kan ook 2 dagen per week vanuit Deinze of Haasrode werken.      Interesse. Wat nu?    Stuur meteen jouw CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van ALOIS VAN DEN BOSSCHE in sociale netwerken
Look for responds of ALOIS VAN DEN BOSSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALOIS VAN DEN BOSSCHE. Laat een reactie achter voor ALOIS VAN DEN BOSSCHE. ALOIS VAN DEN BOSSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALOIS VAN DEN BOSSCHE. Leave a respond for ALOIS VAN DEN BOSSCHE. ALOIS VAN DEN BOSSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALOIS VAN DEN BOSSCHE op de google maps. Adres en contacten ALOIS VAN DEN BOSSCHE
Location of ALOIS VAN DEN BOSSCHE on the google maps. Address and contacts of ALOIS VAN DEN BOSSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALOIS VAN DEN BOSSCHE ALOIS VAN DEN BOSSCHE: LA MAGNA SAGITTA PONDR?ME | ELEKTRO VAN DEN BRANDEN | LES VERGERS VIEUXTAUVES | FOOD EXPRESS | GARE DE GENVAL

Other related companies as ALOIS VAN DEN BOSSCHE: LA MAGNA SAGITTA PONDR?ME | ELEKTRO VAN DEN BRANDEN | LES VERGERS VIEUXTAUVES | FOOD EXPRESS | GARE DE GENVAL

ALOIS VAN DEN BOSSCHE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALOIS VAN DEN BOSSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09614654541. Het bedrijf ALOIS VAN DEN BOSSCHE bevindt zich op het adres: MARKT 2; 2290; VORSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 462,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Notarissen. Producten gemaakt in ALOIS VAN DEN BOSSCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALOIS VAN DEN BOSSCHE is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALOIS VAN DEN BOSSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALOIS VAN DEN BOSSCHE, openstaande posities, locatie van ALOIS VAN DEN BOSSCHE op de kaart.

ALOIS VAN DEN BOSSCHE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALOIS VAN DEN BOSSCHE, company assigned to the tax number BE09614654541. The company ALOIS VAN DEN BOSSCHE is located at the address: MARKT 2; 2290; VORSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 462,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Notarissen. Products created in ALOIS VAN DEN BOSSCHE were not found.
The main activity of ALOIS VAN DEN BOSSCHE is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALOIS VAN DEN BOSSCHE is not available. You also can look at reviews of ALOIS VAN DEN BOSSCHE, open positions, location of ALOIS VAN DEN BOSSCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALOIS VAN DEN BOSSCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALOIS VAN DEN BOSSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALOIS VAN DEN BOSSCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALOIS VAN DEN BOSSCHE, employees, financial statistics.