Rommens P

Contactgegevens Rommens P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rommens P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rommens P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meerseweg 16; 2321; Hoogstraten (Meer), België

Telefoon (phone): 03 315 71 67 (+32-03 315 71 67) 03 315 71 67 (+32-03 315 71 67)

Fax (fax): 03 315 71 29 (+32-03 315 71 29) 03 315 71 29 (+32-03 315 71 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rommens P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rommens P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rommens P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rommens P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rommens P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rommens P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rommens P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rommens P
Products information Rommens P

BTW identificatienummer (tax): BE04370880126
Ondernemingsnummer: 6315185546
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Rommens P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Notaries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rommens P
(Get full report from official database of BE for Rommens P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rommens P
Addition kinds of activities for Rommens P

331299. Stofzuigers en stalen molens, nec | Blast furnaces and steel mills, nec
09129902. Kabeljauw, vangst van | Cod, catching of
33130202. ferrochroom | Ferrochromium
37310206. Onderzeeboten, bouw en reparatie | Submarines, building and repairing
51989902. Muurbedekkingen | Wallcoverings

Werken bij Rommens P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rommens P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rommens P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rommens P. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur te Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ago Jobs&HR Gent-Zeehaven is op zoek naar een reachtruckchauffeur die in Zingem aan de slag wil in dagploeg.

  • Onderhoudstechnieker Oost-Vlaanderen (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming,... je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van een voicepicking systeem ga je bestellingen voor klanten klaarzetten. Dit systeem geeft de locatie aan in het magazijn en de hoeveelheid goederen die moeten gepicked worden. Je waakt mee over de orde en de netheid van het magazijn.

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 32 uren/week - woensdagnamiddag thuis en donderdag maar 1 klant van 6 uren waardoor u me-time heeft ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • Huishoudhulp in Maldegem - Aalter (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen! PROFIEL Je hebt geen diploma of ervaring nodig Je houdt van poetsen en levert graag mooi werk af Indien jouw klanten dat wensen, wil je ook strijken, boodschappen doen of koken Je spreekt of Nederlands of Frans of Engels Je houdt je klanten graag tevreden en komt altijd op tijd Eigen vervoer (wagen of bromfiets) is geen vereiste Op werkdagen kan je om 8.00 uur bij de klant starten AANBOD Dertien uitstekende redenen om te werken als OZ huishoudhulp : Vast contract vanaf dag 1 Bepaal zelf je vaste werkdagen De dienstencheques mag je opsturen per post Persoonlijke begeleiding door jouw consulent Werken bij OZ geeft je meer werkzekerheid Je werkt altijd dicht bij huis Individuele opleiding Geen diploma nodig Tal van andere extralegale voordelen: gratis werkkledij, een wasvergoeding, kortingen in de OZ Shop en de OZ Reisbureaus, griepvaccin, geschenkcheques van € 35 Een ruime kilometervergoeding (auto/fiets/openbaar vervoer) en een eindejaarspremie Uitstekend uurloon dat stipt wordt uitbetaald Je uurloon stijgt des te langer je bij OZ werkt Maaltijdcheques vanaf de maand na je 6e anciënniteitsverjaardag Spreekt deze vacature van huishoudhulp jou aan? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Heb je vragen of wens je meer info? Bel dan naar het gratis nummer 0800 15 105.

  • jobstudent 18+ (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Studentenjob

    Je zult de winkel op orde houden en de kledij op een correctie manier etaleren / plooien Je zult de klanten adviseren en helpen aan de kassa / paskamers

  • Sint en Piet (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Melle zijn wij op zoek naar een Sint en Piet voor op 11 november. Je kan u helemaal inleven in de wereld van kinderen: lachen, dansen, zingen, springen. Ervaring als Sint en/of Piet is een must. Indien je al over de kledij beschikt is dit zeker een pluspunt.

  • Jobstudenten verzorgende regio Brakel-Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • Microsoft SQL Server Consultant (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Natch

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-commerce applicaties en synchro’s tussen diverse systemen (bv. ERP, CRM, PIM, …) en de e-commerce applicatie waarbij je ons eigen gemaakt NatchOS framework gebruikt. Je staat in voor het design van databases waarbij security en performantie essentiëel zijn. Je beheert SQL-servers, Azure Sql Dbs , zowel van klanten als intern. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van ons NatchOS Framework. Je werkt ramingen uit voor zowel nieuwbouwprojecten als voor wijzigingen aan applicaties en communiceert deze aan de verantwoordelijke projectmanager. Je werkt technische analyses uit in overleg met de klant. Tijdens projecten ben je in staat je eigen budget onder controle te houden en deadlines te respecteren. Je helpt mee aan de ontwikkeling van zowel operationele als BI rapportering.

  • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Dyco nv

    Type: Vaste Job

    Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

Zoek naar antwoorden van Rommens P in sociale netwerken
Look for responds of Rommens P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rommens P. Laat een reactie achter voor Rommens P. Rommens P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rommens P. Leave a respond for Rommens P. Rommens P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rommens P op de google maps. Adres en contacten Rommens P
Location of Rommens P on the google maps. Address and contacts of Rommens P

Andere gerelateerde bedrijven als come Rommens P Rommens P: LE TEMPLE D?ATHENA | Detry R | LUDOVIC VERMEULEN | ENTREPRISES BOUCHEZ | PIERRE CARDINAL

Other related companies as Rommens P: LE TEMPLE D?ATHENA | Detry R | LUDOVIC VERMEULEN | ENTREPRISES BOUCHEZ | PIERRE CARDINAL

Rommens P is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rommens P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04370880126. Het bedrijf Rommens P bevindt zich op het adres: Meerseweg 16; 2321; Hoogstraten (Meer). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 664,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Notaries. Producten gemaakt in Rommens P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rommens P is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rommens P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rommens P, openstaande posities, locatie van Rommens P op de kaart.

Rommens P is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rommens P, company assigned to the tax number BE04370880126. The company Rommens P is located at the address: Meerseweg 16; 2321; Hoogstraten (Meer). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 664,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Notaries. Products created in Rommens P were not found.
The main activity of Rommens P is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rommens P is not available. You also can look at reviews of Rommens P, open positions, location of Rommens P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rommens P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rommens P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rommens P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rommens P, employees, financial statistics.