Raucq G

Contactgegevens Raucq G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Raucq G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Raucq G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Monastère 22; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 649 71 36 (+32-02 649 71 36) 02 649 71 36 (+32-02 649 71 36)

Fax (fax): 02 649 03 46; 02 649 89 72 (+32-02 649 03 46; 02 649 89 72) 02 649 03 46; 02 649 89 72 (+32-02 649 03 46; 02 649 89 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Raucq G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Raucq G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Raucq G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Raucq G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Raucq G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Raucq G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Raucq G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Raucq G
Products information Raucq G

BTW identificatienummer (tax): BE07937866210
Ondernemingsnummer: 9463592529
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 885,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Raucq G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Notaries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Raucq G
(Get full report from official database of BE for Raucq G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Raucq G
Addition kinds of activities for Raucq G

342100. Bestek | Cutlery
02790302. Kikkerboerderij | Frog farm
22119924. Wafeldoek, katoen | Waffle cloth, cotton
35319904. Opvangbakreinigers | Catch basin cleaners
35599939. Elektronische componenten maken machines | Electronic component making machinery
37519904. Zadels en stoelpalen, motorfiets en fiets | Saddles and seat posts, motorcycle and bicycle
50489900. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
50520000. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
57350203. archief | Records

Werken bij Raucq G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Raucq G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Raucq G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Raucq G. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als orderpicker in 2 ploegen? Zoek je naar werk bij een bedrijf met een familiale sfeer binnen de logistiek? Dan ben je bij H.Essers aan het juiste adres! Tijdens de eerste dagen van je nieuwe job is er een coaching voorzien en een uitgebreid opleidingspakket. Als orderpicker draag jij bij aan de logistieke sector van H.Essers en sta je in voor het manuele klaarmaken van bestellingen, inbound/outbound, kwaliteitscontrole,... binnen het magazijn.

  • Smartphoto zkt medewerkers PRODUCTIE/INPAK - Late ploeg - NOV/DEC (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Smartphoto (WETTEREN) is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Met klanten over heel Europa staan ze in voor het vervaardigen van fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik van innovatieve technologie staan ze in voor superieure kwaliteit, een klantgerichte service en een vlotte levering. Voor de vestiging te WETTEREN zijn we op zoek naar werkkrachten die beschikbaar zijn in de maanden november en december. Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van de bestelde producten.

  • Operator voeding - 2 ploegen (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt een intensieve opleiding van 3 maand om jouw takenpakket volledig onder de knie te krijgen. Jouw taken als operator zien er als volgt uit:  aanvullen van de machine ombouwen van de lijn bij product wissels aanvullen van flesjes, stickers, deksels controles uitvoeren kleine storingen verhelpen Bedrijfsprofiel: Voor een succesvol familiebedrijf in de voedingssector, regio Herne, zijn we op zoek naar een operator, die bereid is om in twee ploegen te werken.      

  • Dakwerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe klant van Let\\\'s Work met heel wat in petto zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker met pit! Dit voor de regio van Hasselt en Lummen . Het bedrijf is gespecialiseerd in renovatie van landhuizen en kastelen, rustieke dakbedekking met zowel leien als pannen, zink- en koperwerken, eiken bijgebouwen en rieten daken. De ervaren firma hecht veel belang aan kwaliteit en zin voor afwerking. Klant is koning en dat spelen ze ook samen met de werknemers uit naar de buitenwereld. Ze respecteren de behoeftes van de klanten en willen er dan ook in slagen om aan hun wensen te beantwoorden. Ben jij iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en schrikt kwalitatief werken jou niet af? Dan is deze vacature iets voor jou!

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Heist, zoekt Konvert Construct Leuven een dakdekker voor rieten daken. Ervaring hierin specifiek is geen vereiste, ervaring in het leggen van daken WEL. Uiteraard moet je met dit materiaal willen werken en ook interesse hebben.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

  • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HR - Planning Officer Hostessenbureau (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    BC Hospitality Servicesis een belangrijke speler in de dienstverlenende sector. De dienstverlening bestaat uit het inschakelen van onder andere volgende medewerkers: hosts/hostesses, promopeople, parkingmedewerkers, event crew en stagehands. Om ons team te versterken zoeken we een pro-actieve, enthousiaste, adminstratieve duizendpoot om ermee voor te zorgen dat elke klant, elke opdracht ingevuld wordt met het perfecte team! Takenpakket binnen BC Hospitality Services: · Het gehele rekruteringsproces opvolgen o Vacatures opstellen en online plaatsen o CV’s screenen o Kandidaten telefonisch screenen o Kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek o Kennismakingsgesprekken afnemem o Kandidaten opbellen en inplannen op de juiste opdrachten (= 80% van de job!) o De gehele administratie doorheen het proces opvolgen · Sociale zekerheidsadministratie o Nauwe samenwerking met het sociaal secretariaat (JustWork) o Vragen mbt lonen oplossen o Contracten aanvragen/annuleren/wijzigen · Algemene taken o De infomails opstellen en controleren o De telefoon beantwoorden o Documenten afdrukken en klasseren · Taken on the field o Controleren van het team ter plaatse (zowel tijdens de week als het weekend) o Contact opdrachtgever o Meehelpen indien nodig

  • Interieurarchitect/technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SUR MESURE INTERIEUR

    Type: Vaste Job

    Jouw taken bestaan uit: 2D Ontwerpplannen technisch uittekenen voor uitvoering (vector works) 2D omzetten in 3D (sketch up) presentatiedossiers uitwerken prijsaanvragen voorbereiden offertes kritisch omzetten in totaalbudgetten goedgekeurde offertes bestellen projectplanning uitwerken en bijsturen tijdens werf algemene en administratieve technische ondersteuning van een project prospectie nieuwe leveranciers, materialen, beurzen,... contactpersoon binnen een project voor aannemers

  • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • CAD Designer - Burgerlijke Bouwkunde (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Unit Civil & Tracks (DESIGN CIVIL ENGINEERING) is verantwoordelijk voor het ontwerpen van hydraulische, geotechnische, beton- en staalstructuren, bruggen, tunnels en gebouwen in diverse stadia van haalbaarheidsstudies en bouwaanvraagplannen tot detailstudies voor bestekken. Binnen de dienst wordt in de uitwerking van deze studies ondersteuning geboden met betrekking tot grondonderzoek en geologie, hydraulica, saneringen, grondwerken en de milieutechnische aspecten en worden ook specifieke competenties uitgebouwd zoals strukturele brandveiligheid, tunnelveiligheid (ventilatie) en HVAC in relatie tot de ontworpen infrastructuur. De dienst staat eveneens de dienst ook in voor de technische ondersteuning tijdens de werken in uitvoering. Tuc Rail is gelegen rechtover het Zuid-station Brussel. Zeer gemakkelijke verbinding met het openbaar vervoer. • Je ondersteunt de Design Engineer bij de studie en het ontwerp van civieltechnische bouwwerken in verschillende projectfases (van haalbaarheidsstudie tot detailstudie en as built). • Je stelt plannen en 3D-modellen van de projecten op: structuren, wapeningen, hydraulica, geotechniek en stukplannen voor aanbestedingen van civieltechnische bouwwerken zoals bruggen, viaducten, spooronderdoorgangen, steunconstructies, tunnels en technische gebouwen. • Je bent verantwoordelijke voor de integratie van je ontwerpen in de omgeving en met andere disciplines zoals sporen, bovenleiding en seininrichting. • Je werkt binnen het kader van de BIM-principes (Building Information Model). • Je analyseert en zoekt mee naar oplossingen bij eventuele problemen bij het ontwerpen van plannen. • Je controleert de plannen van derden (3D-modellen, bekistings- en wapeningsplannen, werkhuisplannen,…). • Je stelt de hoeveelheden op voor de meetstaten die deel uitmaken van de bestekken voor de aanbestedingen. Profiel • Je bent bachelor of je hebt net je Master in de Industriële Wetenschappen (optie bouwkunde) behaald en bent op zoek naar een eerste professionele ervaring • Je hebt een doorgedreven kennis in bouwkunde: burgerlijke bouwkunde, architectuur, technische gebouwen, hydraulische werken • Je hebt een eerste ervaring als CAD Designer civil engineering • Je bent leergierig en nauwkeurig • Je bent communicatief, pragmatisch en een echte teamplayer • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, kennis van het Frans is een pluspunt. • Je hebt een goede kennis van AutoCAD (2D en 3D) • Kennis van AutoCAD Civil 3D een/of Revit is een pluspunt • Kennis van BIM is een meerwaarde Aanbod •Een contract van onbepaalde duur •Een aantrekkelijk salaris en een bonus gebaseerd op je jaarlijkse prestaties •Groeps- en hospitalisatieverzekering •Maaltijdcheques •Dertien compensatieverlofdagen (bij voltijds uurrooster) •Carrièreplan met opleidingen •Voordelige tarieven voor de verplaatsingen met de trein Interesse? Klik dan nu op de rode sollicitatieknop en bezorg ons je cv en motivatiebrief. 

Zoek naar antwoorden van Raucq G in sociale netwerken
Look for responds of Raucq G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Raucq G. Laat een reactie achter voor Raucq G. Raucq G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Raucq G. Leave a respond for Raucq G. Raucq G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Raucq G op de google maps. Adres en contacten Raucq G
Location of Raucq G on the google maps. Address and contacts of Raucq G

Andere gerelateerde bedrijven als come Raucq G Raucq G: COIFFURE STEPHANO | Willemaers L | D. GILBERT | motoren revisie paredis | VINCIANE RUELLE

Other related companies as Raucq G: COIFFURE STEPHANO | Willemaers L | D. GILBERT | motoren revisie paredis | VINCIANE RUELLE

Raucq G is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Raucq G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07937866210. Het bedrijf Raucq G bevindt zich op het adres: Rue du Monastère 22; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 885,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Notaries. Producten gemaakt in Raucq G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Raucq G is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Raucq G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Raucq G, openstaande posities, locatie van Raucq G op de kaart.

Raucq G is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Raucq G, company assigned to the tax number BE07937866210. The company Raucq G is located at the address: Rue du Monastère 22; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 885,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Notaries. Products created in Raucq G were not found.
The main activity of Raucq G is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Raucq G is not available. You also can look at reviews of Raucq G, open positions, location of Raucq G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Raucq G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Raucq G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Raucq G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Raucq G, employees, financial statistics.