Dubuisson Fr

Contactgegevens Dubuisson Fr: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dubuisson Fr: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dubuisson Fr

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Petits Bois 1; 7534; Tournai (Barry - Maulde), België

Telefoon (phone): 069 54 61 18; 069 54 61 19 (+32-069 54 61 18; 069 54 61 19) 069 54 61 18; 069 54 61 19 (+32-069 54 61 18; 069 54 61 19)

Fax (fax): 069 54 60 95 (+32-069 54 60 95) 069 54 60 95 (+32-069 54 60 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dubuisson Fr: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dubuisson Fr"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dubuisson Fr"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dubuisson Fr, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dubuisson Fr. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dubuisson Fr, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dubuisson Fr. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dubuisson Fr
Products information Dubuisson Fr

BTW identificatienummer (tax): BE02419982910
Ondernemingsnummer: 1298004150
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Dubuisson Fr zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Notaries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dubuisson Fr
(Get full report from official database of BE for Dubuisson Fr)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dubuisson Fr
Addition kinds of activities for Dubuisson Fr

17310100. Elektriciteitssystemen aannemers | Electric power systems contractors
22579901. Verven en afwerken cirkelvormige breien stoffen | Dyeing and finishing circular knit fabrics
33410201. Goudsmelten en raffineren (secundair) | Gold smelting and refining (secondary)
35610100. Industriële pompen en onderdelen | Industrial pumps and parts
39319900. Muziekinstrumenten, nec | Musical instruments, nec
45129902. Luchtvaartmaatschappij, gepland | Air passenger carrier, scheduled
54210000. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets
55510301. Zeilboten, hulp (aangedreven) | Sailboats, auxiliary (powered)

Werken bij Dubuisson Fr: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dubuisson Fr: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dubuisson Fr. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dubuisson Fr. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - bediende/verkoper DREAMLAND Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf eind september/begin oktober

  • Tankcleaner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tankcleaner/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor: cleaning van tanks verplaatsen van container m.b.v. heftruck

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • bakker / cremebereider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leuven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENT DECEMBER - Hulp opdienen tentoonstelling (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar hulp voor de catering (M/V). We zijn hiervoor op zoek naar een student die vrij is op 14/12-15/12-16/12! Functie: - Je helpt mee bij het opnemen van de bestellingen - Je zal instaan om de mensen te bedienen van een natje en een droogje

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

Zoek naar antwoorden van Dubuisson Fr in sociale netwerken
Look for responds of Dubuisson Fr in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dubuisson Fr. Laat een reactie achter voor Dubuisson Fr. Dubuisson Fr bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dubuisson Fr. Leave a respond for Dubuisson Fr. Dubuisson Fr on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dubuisson Fr op de google maps. Adres en contacten Dubuisson Fr
Location of Dubuisson Fr on the google maps. Address and contacts of Dubuisson Fr

Andere gerelateerde bedrijven als come Dubuisson Fr Dubuisson Fr: VANHORENBEKE ET FILS | Concept I & Jan Vanherstraeten BVBA | SION TIMOTHEE | Favoreel | VOS GEORGE & J.-FRANCOIS

Other related companies as Dubuisson Fr: VANHORENBEKE ET FILS | Concept I & Jan Vanherstraeten BVBA | SION TIMOTHEE | Favoreel | VOS GEORGE & J.-FRANCOIS

Dubuisson Fr is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dubuisson Fr, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02419982910. Het bedrijf Dubuisson Fr bevindt zich op het adres: Rue de Petits Bois 1; 7534; Tournai (Barry - Maulde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 509,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Notaries. Producten gemaakt in Dubuisson Fr zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dubuisson Fr is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dubuisson Fr is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dubuisson Fr, openstaande posities, locatie van Dubuisson Fr op de kaart.

Dubuisson Fr is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dubuisson Fr, company assigned to the tax number BE02419982910. The company Dubuisson Fr is located at the address: Rue de Petits Bois 1; 7534; Tournai (Barry - Maulde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 509,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Notaries. Products created in Dubuisson Fr were not found.
The main activity of Dubuisson Fr is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dubuisson Fr is not available. You also can look at reviews of Dubuisson Fr, open positions, location of Dubuisson Fr on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dubuisson Fr, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dubuisson Fr, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dubuisson Fr, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dubuisson Fr, employees, financial statistics.