Lieven & Brenda

Contactgegevens Lieven & Brenda: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lieven & Brenda: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lieven & Brenda

Regio (region): Zedelgem, België

Adres (address): Kerkplein 3; 8210; Zedelgem, België

Telefoon (phone): 050 20 94 14 (+32-050 20 94 14) 050 20 94 14 (+32-050 20 94 14)

Fax (fax): +32 (16) 400-36-19 +32 (16) 400-36-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lieven & Brenda: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lieven & Brenda"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lieven & Brenda"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lieven & Brenda, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lieven & Brenda. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lieven & Brenda, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lieven & Brenda. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lieven & Brenda
Products information Lieven & Brenda

BTW identificatienummer (tax): BE09940399169
Ondernemingsnummer: 3102233886
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 743,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Lieven & Brenda zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lieven & Brenda
(Get full report from official database of BE for Lieven & Brenda)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lieven & Brenda
Addition kinds of activities for Lieven & Brenda

566199. Schoenenwinkels, nec | Shoe stores, nec
12419904. Afvoer of pompen van bitumineuze of bruinkoolmijnen | Draining or pumping of bituminous or lignite mines
50720402. Staples | Staples
59630402. Gordijnen en gordijnen, huis-naar-huis | Drapes and curtains, house-to-house
80999905. Medische diensten organisatie | Medical services organization

Werken bij Lieven & Brenda: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lieven & Brenda: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lieven & Brenda. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lieven & Brenda. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker met oog voor detail (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf in Koekelare, gaan we op zoek naar een inpakker (m/v). Er wordt gewerkt in dagploeg en belangrijk is dat je oog hebt voor detail aangezien het om een fijn product gaat.

  • Vloerder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een vloerder om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Beerse. Je zal instaan voor vloer- en tegelwerken.

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • Kwaliteitsinspecteur (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant, een producent van apparatuur voor niveau- en debietmeting van vloeistoffen en gassen, zijn we op zoek naar een kwaliteitsinpecteur (M/V) die het volgende takenpakket op zich neemt: Je voert controle uit op in- en uitgaande onderdelen en samenstellingen volgens specificaties Je voert controle uit op mechanische bewerkingen, laswerkzaamheden, verfspuiten,... Je voert controle uit op het gebruikte gereedschap Je maakt de nodige NCR's voor onderdelen of samenstellingen die niet voldoen aan de specificaties Je voert de bijhorende administratieve taken uit

  • Administratief bediende (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • Student with excellent knowledge of Hindi (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Hindi language. The job requires to do data quality checks in Hindi. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een kinesitherapeut / osteopaat (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • FLEXIJOBBER DONDERDAG- EN VRIJDAGNAMIDDAG (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Flexijob

    Voor onze traiteurszaak gelegen in Rollegem zijn we op zoek naar een ervaren keukenmedewerker die onder het regime van een flexijob kan werken. Je werkt op donderdag en vrijdag van 14u30 tot 19u30. Je helpt bij het bereiden van de koude en warme schotels, wraps...

Zoek naar antwoorden van Lieven & Brenda in sociale netwerken
Look for responds of Lieven & Brenda in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lieven & Brenda. Laat een reactie achter voor Lieven & Brenda. Lieven & Brenda bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lieven & Brenda. Leave a respond for Lieven & Brenda. Lieven & Brenda on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lieven & Brenda op de google maps. Adres en contacten Lieven & Brenda
Location of Lieven & Brenda on the google maps. Address and contacts of Lieven & Brenda

Andere gerelateerde bedrijven als come Lieven & Brenda Lieven & Brenda: An-Sofie | Inter-Mens + Samen-Leving | NIC LABEEUW | ECOLE FOND. COMMUNALE | ANNICK VAN HOOF

Other related companies as Lieven & Brenda: An-Sofie | Inter-Mens + Samen-Leving | NIC LABEEUW | ECOLE FOND. COMMUNALE | ANNICK VAN HOOF

Lieven & Brenda is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Zedelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Lieven & Brenda, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09940399169. Het bedrijf Lieven & Brenda bevindt zich op het adres: Kerkplein 3; 8210; Zedelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 743,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Lieven & Brenda zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lieven & Brenda is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lieven & Brenda is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lieven & Brenda, openstaande posities, locatie van Lieven & Brenda op de kaart.

Lieven & Brenda is a company, that was registered 1992 in Zedelgem region, Belgium. Full name of company is Lieven & Brenda, company assigned to the tax number BE09940399169. The company Lieven & Brenda is located at the address: Kerkplein 3; 8210; Zedelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 743,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Lieven & Brenda were not found.
The main activity of Lieven & Brenda is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lieven & Brenda is not available. You also can look at reviews of Lieven & Brenda, open positions, location of Lieven & Brenda on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lieven & Brenda, Zedelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lieven & Brenda, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lieven & Brenda, Zedelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lieven & Brenda, employees, financial statistics.