Liedekerkoise 1900

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Liedekerkoise 1900
Private companiesMembership Organizations • Liedekerkoise 1900

Contactgegevens Liedekerkoise 1900: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Liedekerkoise 1900: address, phone, fax, email, website, opening hours

Liedekerkoise 1900

Regio (region): Anderlecht, België

Adres (address): Rue de l'Obus 116; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 521 74 81 (+32-02 521 74 81) 02 521 74 81 (+32-02 521 74 81)

Fax (fax): +32 (87) 524-50-62 +32 (87) 524-50-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Liedekerkoise 1900: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Liedekerkoise 1900"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Liedekerkoise 1900"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Liedekerkoise 1900, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Liedekerkoise 1900. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Liedekerkoise 1900, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Liedekerkoise 1900. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Liedekerkoise 1900
Products information Liedekerkoise 1900

BTW identificatienummer (tax): BE08548431396
Ondernemingsnummer: 1732238769
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 714,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Liedekerkoise 1900 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Liedekerkoise 1900
(Get full report from official database of BE for Liedekerkoise 1900)

Aanvulling soorten activiteiten voor Liedekerkoise 1900
Addition kinds of activities for Liedekerkoise 1900

221104. Plushes en stapels, breedgeweven katoen: inclusief flannels | Plushes and piles, broadwoven cotton: including flannels
22419901. Koorden, stof | Cords, fabric
32550201. Drijvers, glastuin: klei | Floaters, glasshouse: clay
35890102. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
80639900. Psychiatrische ziekenhuizen, nec | Psychiatric hospitals, nec

Werken bij Liedekerkoise 1900: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Liedekerkoise 1900: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Liedekerkoise 1900. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Liedekerkoise 1900. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant textielsector (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -uitvoeren metingen, analyses -producten en apparaten voorbereiden (conformiteit , ijking en werking nagaan) -resultaten registreren, doorgeven -ontvangen stalen en zelf monsters nemen -nieuwe producten testen en componenten wijzigen labofunctie waar zowel  kwaliteit als ontwikkeling aan bod komen

  • Polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Hierbij wordt je ingezet als productiemedewerker of als inpakker, afhankelijk van de drukte. Takenpakket: De vis in de correcte verpakkingsschaal leggen en de schalen in dozen steken. Daarnaast kan je ook instaan voor de aanvoer van vis naar de productielijn. Afgewerkte producten breng je naar de logistieke afdeling.

  • Operator continueververij 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor de controle van het product, instellen en bedienen van de machines.

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • Automecanicien met een hart voor autosport (MOEN)

    Regio: MOEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Automecanicien gezocht voor een gargage in de regio van Avelgem. De garage is gespecialiseerd in reparaties van voertuigen voor de autosport. Jouw taken : montage en demontage defecten opsporen en herstellingen (elektrisch en mechanisch) uitvoeren lassen, plooien, slijpen Uurrooster : Van maandag tem vrijdag in de daguren

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • HANDELSVERTEGENWOORDIGER BEVEILIGINGSYSTEMEN (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handelsvertegenwoordiger: Volg je bestaande leads op. Ga je actief prospecteren op nieuwe werven en jouw netwerken. Sta je in voor de opmaak offertes. Ga je de klant adviseren betreffende inbraak beveiliging brandbeveiliging camerabewaking en mogelijke toegangscontrolesystemen.

  • Technisch operator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

  • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

  • Student hoger redder attest (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

  • Studenent produktie medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Ben je 1 of meerdere dagen vrij per week om een centje bij te verdienen? Neem dan razendsnel contact op met ons kantoor want dan plannen we je graag in op regelmatige basis of zekfs je vaste dag per week om mee charcuterie te verpakken.

  • Project Manager - Analyst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Project Manager - Analyst... ben je de cruciale schakel tussen de klant, het ontwikkelteam en de eindgebruiker. In je rol van expert ben je hét aanspreekpunt voor alle vragen rond jouw project. krijg je zowel projecten toebedeeld in functie van onze medische software, maar voer je ook maatwerkprojecten uit van A tot Z. maak je je snel vertrouwd met de business domeinen van je klanten. Je verzamelt de behoeften, staat in voor de analyse en modelleert ze in functionaliteiten. stel je projectplanningen op en plan je meetings in met de betrokken partijen. valideer je de functionaliteiten bij de effectieve projectuitwerking en stuur je bij waar nodig. Je zorgt voor een adequate documentatie. doe je proactief verbeteringsvoorstellen voor het optimaliseren van de interne werking van het analystenteam

Zoek naar antwoorden van Liedekerkoise 1900 in sociale netwerken
Look for responds of Liedekerkoise 1900 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Liedekerkoise 1900. Laat een reactie achter voor Liedekerkoise 1900. Liedekerkoise 1900 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Liedekerkoise 1900. Leave a respond for Liedekerkoise 1900. Liedekerkoise 1900 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Liedekerkoise 1900 op de google maps. Adres en contacten Liedekerkoise 1900
Location of Liedekerkoise 1900 on the google maps. Address and contacts of Liedekerkoise 1900

Andere gerelateerde bedrijven als come Liedekerkoise 1900 Liedekerkoise 1900: PATRICK VANDEKERCKHOVE | Murielle | COIFFURE MALOU | MAURITS VANDERMEULEN | MOSSELHUISJE

Other related companies as Liedekerkoise 1900: PATRICK VANDEKERCKHOVE | Murielle | COIFFURE MALOU | MAURITS VANDERMEULEN | MOSSELHUISJE

Liedekerkoise 1900 is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Anderlecht, België. De volledige naam van het bedrijf is Liedekerkoise 1900, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08548431396. Het bedrijf Liedekerkoise 1900 bevindt zich op het adres: Rue de l'Obus 116; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 714,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Liedekerkoise 1900 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Liedekerkoise 1900 is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Liedekerkoise 1900 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Liedekerkoise 1900, openstaande posities, locatie van Liedekerkoise 1900 op de kaart.

Liedekerkoise 1900 is a company, that was registered 1994 in Anderlecht region, Belgium. Full name of company is Liedekerkoise 1900, company assigned to the tax number BE08548431396. The company Liedekerkoise 1900 is located at the address: Rue de l'Obus 116; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 714,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Liedekerkoise 1900 were not found.
The main activity of Liedekerkoise 1900 is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Liedekerkoise 1900 is not available. You also can look at reviews of Liedekerkoise 1900, open positions, location of Liedekerkoise 1900 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Liedekerkoise 1900, Anderlecht: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Liedekerkoise 1900, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Liedekerkoise 1900, Anderlecht: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Liedekerkoise 1900, employees, financial statistics.