LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA
Private companiesMiscellaneous Retail • LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA

Contactgegevens LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Huy 240; 1325; Chaumont-Gistoux, België

Telefoon (phone): 010 68 84 36 (+32-010 68 84 36) 010 68 84 36 (+32-010 68 84 36)

Fax (fax): 010 68 03 13 (+32-010 68 03 13) 010 68 03 13 (+32-010 68 03 13)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA
Products information LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE04719146728
Ondernemingsnummer: 5208862304
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA
(Get full report from official database of BE for LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA
Addition kinds of activities for LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA

2329. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
382202. Hardware voor milieu toezichthouders | Hardware for environmental regulators
07210303. Gewasverwante entomologische diensten (insectenbestrijding) | Crop related entomological services (insect control)
13820000. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
23530103. Politie hoeden en caps | Police hats and caps
28699925. pentaerythritol | Pentaerythritol
32910601. Doek, schuurmiddel: granaat, emery, aluminiumoxide gecoat | Cloth, abrasive: garnet, emery, aluminum oxide coated

Werken bij LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider Staalafdeling M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket: - Voorbereiding van wapeningsstaal voor de productie van betonnen vloerplaten. - Knippen van staal (d.m.v. luchtscharen) voor uitsparingen/correcties/ ... . - Aanbinden (d.m.v. accu-bindmachines) van bijkomende staalwapening. - Stapelen en afvoeren van afgewerkte wapeningsnetten.

  • Slachter runderen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

    Type: Werfreserve

    Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA in sociale netwerken
Look for responds of LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA. Laat een reactie achter voor LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA. LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA. Leave a respond for LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA. LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA op de google maps. Adres en contacten LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA
Location of LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA on the google maps. Address and contacts of LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA: JOZEF T' JOEN | ALEXANDRE FERRIGOLO | COIFFURE RIVE GAUCHE | LAURA LYS | Schortenpaleis

Other related companies as LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA: JOZEF T' JOEN | ALEXANDRE FERRIGOLO | COIFFURE RIVE GAUCHE | LAURA LYS | Schortenpaleis

LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04719146728. Het bedrijf LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Huy 240; 1325; Chaumont-Gistoux. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA, openstaande posities, locatie van LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA op de kaart.

LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA, company assigned to the tax number BE04719146728. The company LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA is located at the address: Chaussée de Huy 240; 1325; Chaumont-Gistoux. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA were not found.
The main activity of LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA is not available. You also can look at reviews of LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA, open positions, location of LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES TARTES DE CHAUMONT-GISTOUX SA, employees, financial statistics.