Boveroux J M

Contactgegevens Boveroux J M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boveroux J M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boveroux J M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de l'Union 5; 4690; Bassenge (Roclenge-sur-Geer), België

Telefoon (phone): 04 286 20 85 (+32-04 286 20 85) 04 286 20 85 (+32-04 286 20 85)

Fax (fax): 04 286 31 11 (+32-04 286 31 11) 04 286 31 11 (+32-04 286 31 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boveroux J M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boveroux J M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boveroux J M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boveroux J M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boveroux J M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boveroux J M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boveroux J M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boveroux J M
Products information Boveroux J M

BTW identificatienummer (tax): BE08346557617
Ondernemingsnummer: 4616424560
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 202,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Boveroux J M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Notaries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boveroux J M
(Get full report from official database of BE for Boveroux J M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boveroux J M
Addition kinds of activities for Boveroux J M

091302. Vangst van schelpdieren | Catching of shellfish
10610302. Molybdietwinning | Molybdite mining
34319902. Waskabels, gelakt ijzer of ander metaal | Laundry tubs, enameled iron or other metal
36519901. Elektronische kits voor thuis montage: radio, tv, fonograaf | Electronic kits for home assembly: radio, tv, phonograph
37320202. Dinghies, gebouw en reparatie | Dinghies, building and repairing
50630500. Elektrische alarmen en signaalapparatuur | Electric alarms and signaling equipment
58120200. Ijs, frisdrank en frisdrankfonteinen | Ice cream, soft drink and soda fountain stands
65419901. Titel en vertrouwen bedrijven | Title and trust companies
75349903. Banden reparatie winkel | Tire repair shop

Werken bij Boveroux J M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boveroux J M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boveroux J M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boveroux J M. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier bouwhandel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handel in bouwmaterialen zijn we op zoek naar een extra magazijnier. Je zal instaan voor het bedienen van klanten en het laden en lossen van vrachtwagens. Verwacht: - Je bent vlot, communicatief en hulpvaardig - Je hebt een klantgerichte houding, zelfs in drukke periodes - Je bent vertrouwd met bouwmaterialen - Leergierigheid is je niet vreemd waardoor je snel je kennis over ons uitgebreid gamma vergroot en blijft onderhouden - In de kandidaat zoeken wij een dynamisch en gedreven persoon met teamspirit en die zelfstandig zijn taken kan organiseren

  • OPERATOR - NACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Let\\\'s Work is dringend op zoek naar een gemotiveerde operator te Westrozebeke. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces. - U staat in voor het instellen van parameters en volgt deze op. - U voert een controle uit.

  • Werf- & projectopvolger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

  • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

  • Receptionist garage (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

  • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

  • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Boveroux J M in sociale netwerken
Look for responds of Boveroux J M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boveroux J M. Laat een reactie achter voor Boveroux J M. Boveroux J M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boveroux J M. Leave a respond for Boveroux J M. Boveroux J M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boveroux J M op de google maps. Adres en contacten Boveroux J M
Location of Boveroux J M on the google maps. Address and contacts of Boveroux J M

Andere gerelateerde bedrijven als come Boveroux J M Boveroux J M: PآTISSERIE LA CIGALE | COIFFURE MARIE-JOSةE | Vanraes J | CENTRE AUTO RANCE | JAN COSAERT

Other related companies as Boveroux J M: PآTISSERIE LA CIGALE | COIFFURE MARIE-JOSةE | Vanraes J | CENTRE AUTO RANCE | JAN COSAERT

Boveroux J M is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boveroux J M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08346557617. Het bedrijf Boveroux J M bevindt zich op het adres: Place de l'Union 5; 4690; Bassenge (Roclenge-sur-Geer). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 202,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Notaries. Producten gemaakt in Boveroux J M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boveroux J M is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boveroux J M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boveroux J M, openstaande posities, locatie van Boveroux J M op de kaart.

Boveroux J M is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boveroux J M, company assigned to the tax number BE08346557617. The company Boveroux J M is located at the address: Place de l'Union 5; 4690; Bassenge (Roclenge-sur-Geer). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 202,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Notaries. Products created in Boveroux J M were not found.
The main activity of Boveroux J M is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Boveroux J M is not available. You also can look at reviews of Boveroux J M, open positions, location of Boveroux J M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boveroux J M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boveroux J M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boveroux J M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boveroux J M, employees, financial statistics.