Leroy Ph Boulangerie

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Leroy Ph Boulangerie
Private companiesPersonal Services • Leroy Ph Boulangerie

Contactgegevens Leroy Ph Boulangerie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leroy Ph Boulangerie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leroy Ph Boulangerie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Maladrerie 42; 6830; Bouillon, België

Telefoon (phone): 061 46 61 34; 061 53 42 86 (+32-061 46 61 34; 061 53 42 86) 061 46 61 34; 061 53 42 86 (+32-061 46 61 34; 061 53 42 86)

Fax (fax): +32 (2) 188-63-38 +32 (2) 188-63-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leroy Ph Boulangerie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leroy Ph Boulangerie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leroy Ph Boulangerie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leroy Ph Boulangerie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leroy Ph Boulangerie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leroy Ph Boulangerie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leroy Ph Boulangerie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leroy Ph Boulangerie
Products information Leroy Ph Boulangerie

BTW identificatienummer (tax): BE09056274414
Ondernemingsnummer: 4860321044
Hoofdstad (capital): 129,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 325,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Leroy Ph Boulangerie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leroy Ph Boulangerie
(Get full report from official database of BE for Leroy Ph Boulangerie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leroy Ph Boulangerie
Addition kinds of activities for Leroy Ph Boulangerie

092199. Vissuikerijen en conserven, nec | Fish hatcheries and preserves, nec
07420000. Veterinaire diensten, specialiteiten | Veterinary services, specialties
31110302. Currying van leer | Currying of leather
32290300. Glaswerk voor industrieel gebruik | Industrial-use glassware
34979911. Zinkfolie | Zinc foil
38210120. Pi tapes (metalen periferie directe lezingsdiameterbandjes) | Pi tapes (metal periphery direct reading diameter tapes)
39999921. Bubbelbaden | Hot tubs
59489901. Lederwaren, behalve bagage en schoenen | Leather goods, except luggage and shoes
87310204. Engineering laboratorium, behalve het testen | Engineering laboratory, except testing

Werken bij Leroy Ph Boulangerie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leroy Ph Boulangerie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leroy Ph Boulangerie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leroy Ph Boulangerie. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • Machine operator (vullijn) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verwerken en verpakken van potgronden zijn we op zoek naar vullijnoperatoren. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces rond het verpakken van potgronden. Naast het afstellen van de machines ben je eveneens verantwoordelijk voor het bestellen van de basismaterialen die nodig zijn voor de productie, los je storingen op en rapporteer je naar de ploegbaas. Er wordt van je verwacht dat je het eindproduct aflevert dat voor 100% aan de normen beantwoordt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lummen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • student horeca (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

  • Student zaterdag en/of zondag m/v (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Hasselt zijn we op zoek naar een student die zaterdag of zondag wil werken. Je vult de rekken bij, doet kassawerk en helpt de klanten verder in de winkel Je bent klantvriendelijk Fijne werksfeer en afwisselend werk Heb je interesse of wens je meer info? Aarzel niet ons te contacteren!

  • Mechanical engineer - Mechanisch ontwerper (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMA NV

    Type: Vaste Job

    Concepten uitwerken met projectleider of zelf deels de concepten uitwerken Mechanisch (deel)ontwerp in 3D uitwerken Verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van je ontwerp Keuze van onderdelen en toeleveranciers in overleg met senior engineer Technische communicatie met klanten en leveranciers Assistentie bij het opstarten van de machine Opstellen technisch constructiedossier

  • SHOPMANAGER JACK & JONES Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JACK & JONES WIJNEGEM IS LOOKING FOR A SHOPMANAGER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van shopmanager! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor alles wat van de winkel een succes maakt, zoals: Product & Merchandising Aanwerving, opleiding, ontwikkeling en planning van het personeel Budgetten/resultaten Administratie en stockopvolging Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Medewerker Ornamentiek (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Main d'Or NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de vernieuwing en de herstelling van historisch staf- en stucwerk bij de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters, monumentale stationsgebouwen, etc; Je werkt op werven over heel Vlaanderen; Je bent een aanspreektpunt op de werf voor collega's en klanten in het Nederlands; Je kent verschillende technieken zoals lijsten trekken op de trekbank met kalk, gips, e.a. technieken en kan deze eveneens ter plaatse bevestigen; Ervaring met het ontwerpen van metalen en/of zinken profielen en kennis van het maken van stuc- of siliconen mallen is een plus; Basiskennis van boetseren en beeldhouwen is een voordeel.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf,gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Zelfstandig consulent voor een relatiebureau. Regio Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Social Connect

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie Brussel/Vlaams-Brabant. U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

  • FINANCIAL CONTROLLER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf regio Waregem - Kortrijk zoeken we een FINANCIAL CONTROLLER Taken: U komt terecht in een bloeiende KMO en u rapporteert aan de CFO - U staat in voor de maandelijkse afsluitingen & reporting - Berekenen van de KPI's - Marge - en variantie analyse - Budgettering & forecasting - Voorbereiding consolidatie

Zoek naar antwoorden van Leroy Ph Boulangerie in sociale netwerken
Look for responds of Leroy Ph Boulangerie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leroy Ph Boulangerie. Laat een reactie achter voor Leroy Ph Boulangerie. Leroy Ph Boulangerie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leroy Ph Boulangerie. Leave a respond for Leroy Ph Boulangerie. Leroy Ph Boulangerie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leroy Ph Boulangerie op de google maps. Adres en contacten Leroy Ph Boulangerie
Location of Leroy Ph Boulangerie on the google maps. Address and contacts of Leroy Ph Boulangerie

Andere gerelateerde bedrijven als come Leroy Ph Boulangerie Leroy Ph Boulangerie: NOEMIE DUBOIS | ETS MADOUX | MORTIER PAUL & FILS | SANDY BETTY BARCLAY SHOP | TOM DEPUTTER

Other related companies as Leroy Ph Boulangerie: NOEMIE DUBOIS | ETS MADOUX | MORTIER PAUL & FILS | SANDY BETTY BARCLAY SHOP | TOM DEPUTTER

Leroy Ph Boulangerie is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Leroy Ph Boulangerie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09056274414. Het bedrijf Leroy Ph Boulangerie bevindt zich op het adres: Rue de la Maladrerie 42; 6830; Bouillon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 129,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 325,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Leroy Ph Boulangerie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leroy Ph Boulangerie is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leroy Ph Boulangerie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leroy Ph Boulangerie, openstaande posities, locatie van Leroy Ph Boulangerie op de kaart.

Leroy Ph Boulangerie is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Leroy Ph Boulangerie, company assigned to the tax number BE09056274414. The company Leroy Ph Boulangerie is located at the address: Rue de la Maladrerie 42; 6830; Bouillon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 129,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 325,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Leroy Ph Boulangerie were not found.
The main activity of Leroy Ph Boulangerie is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Leroy Ph Boulangerie is not available. You also can look at reviews of Leroy Ph Boulangerie, open positions, location of Leroy Ph Boulangerie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leroy Ph Boulangerie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leroy Ph Boulangerie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leroy Ph Boulangerie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leroy Ph Boulangerie, employees, financial statistics.