JEAN-PAUL ROUVEZ

Contactgegevens JEAN-PAUL ROUVEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PAUL ROUVEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PAUL ROUVEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE WATERLOO 11; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71206970 (+32-71206970) 71206970 (+32-71206970)

Fax (fax): +32 (87) 392-30-52 +32 (87) 392-30-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PAUL ROUVEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PAUL ROUVEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PAUL ROUVEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PAUL ROUVEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PAUL ROUVEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PAUL ROUVEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PAUL ROUVEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PAUL ROUVEZ
Products information JEAN-PAUL ROUVEZ

BTW identificatienummer (tax): BE02651794433
Ondernemingsnummer: 2492218017
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services: Notaires.

Product categorie (product category): Notaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PAUL ROUVEZ
(Get full report from official database of BE for JEAN-PAUL ROUVEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PAUL ROUVEZ
Addition kinds of activities for JEAN-PAUL ROUVEZ

306911. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
799300. Coin-operated amusement apparaten | Coin-operated amusement devices
01799907. Olijfgaard | Olive grove
14599900. Klei en aanverwante mineralen, nec, nec | Clay and related minerals, nec, nec
20450100. Mengsels van meel en bloem, van gekochte bloem | Flours and flour mixes, from purchased flour
50150203. Gereedschap en uitrusting, gebruikt: automotive | Tools and equipment, used: automotive
59999906. Cake decoratie benodigdheden | Cake decorating supplies
79419901. Manager van individuele professionele atleten | Manager of individual professional athletes
79930000. Coin-operated amusement apparaten | Coin-operated amusement devices

Werken bij JEAN-PAUL ROUVEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PAUL ROUVEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PAUL ROUVEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PAUL ROUVEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Combifunctie Chauffeur CE - Mesttransport + Asvalttransport (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE wordt er verwacht dat je zowel asvalt als mest vervoert. Bij het mesttransport kom je terecht in boerderijomgevingen. Je moet mestputten leegtrekken, maar fysiek valt dit mee omdat de put meestal dicht bij de vrachtwagen ligt. Voor het asvalttransport rijdt je met een kipwagen waarbij het manoeuvreren belangrijk is. Dit is echter geen fysiek zware taak omdat er een zelflossend systeem voorzien is. Je start tussen 4 en 6 uur 's ochtends. Je rijdt ongeveer 9 tot 10 uur per dag, maar dit kan soms meer zijn..

  • Dakwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren dakwerker. U wordt tewerkgesteld op zowel platte als hellende daken. Kennis van zink- en koperwerk is leuk meegenomen ! U werkt zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Winkelmedewerker 38h/week Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmederker in het filiaal te Roeselare zorgt je samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen en volgt de instructies op van de winkelverantwoordelijke.

  • bottelaar M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast het zorgvuldig opvolgen van het vulproces sta je ook in voor kwaliteitscontroles van het bier. Volle flessen worden in bakken geplaatst om vervolgens te sorteren op paletten. Afhankelijk van de biersoort pas je de machine aan.

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • TECHNIEKER - 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work Roeselare Industry

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een bedrijf in regio Roeselare. Je taken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - Je spoort fouten, storingen en defecten op, en lost technische kwaliteits- en productieproblemen op. - Daarnaast sta je in voor de installatie van nieuwe machines, en de uitvoering van verbeteringen aan bestaande machines en installaties - Je denkt en werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces. - Je werkt afwisselend in een vroege (5u - 13u10) en late (13u - 21u10) ploeg. - Schoolverlaters komen ook in aanmerking hiervoor.

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

  • Onafhankelijk financieel adviseur Ieper (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als onafhankelijk adviseur ben je een financiële coach en een expert-raadgever voor je cliënten. Je bent het aanspreekpunt van cliënten binnen de jouw toevertrouwde regio. Je brengt de financiële situatie van je klanten in kaart en je luistert naar hun behoeften. Je hebt hierbij in het bijzonder aandacht voor het uitbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met je klanten. Je kadert specifieke vragen van klanten dan ook steeds in een breder financieel plan op lange termijn. Als makelaar geef je klanten objectief advies over hypothecaire kredieten en hun fiscaliteit. In samenspraak met de klant, vergelijk je op transparante wijze het aanbod van verschillende kredietverleners en je begeleidt en adviseert de cliënt om tot een optimale finale keuze te komen. In dialoog met de klant bouw je een visie op naar een lange termijn financieel plan op (financial planning of het zgn. “life planning”). Je houdt hierbij rekening met de specifieke behoefte of situatie van de klant (behoeften op basis van de levensfase, gezinssituatie, persoonlijke situatie, risico appetijt of persoonlijke visie van de klant). Je adviseert cliënten m.b.t. geschikte spaar- en beleggingsproducten en - als onafhankelijk adviseur/makelaar - vergelijk je ook hier de diverse mogelijkheden op de markt op een transparante en objectieve manier.

  • Tekenaar Ontwerper HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD (en/of Microstation) met ervaring in het uittekenen (en/of ontwerpen) van HVAC installaties. Dit is een functie op een studiebureau. Al naargelang uw ervaring behoort ook het dimensioneren van de installaties tot uw taak. Het tekenen gebeurt in 2D en 3D.

Zoek naar antwoorden van JEAN-PAUL ROUVEZ in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PAUL ROUVEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PAUL ROUVEZ. Laat een reactie achter voor JEAN-PAUL ROUVEZ. JEAN-PAUL ROUVEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PAUL ROUVEZ. Leave a respond for JEAN-PAUL ROUVEZ. JEAN-PAUL ROUVEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PAUL ROUVEZ op de google maps. Adres en contacten JEAN-PAUL ROUVEZ
Location of JEAN-PAUL ROUVEZ on the google maps. Address and contacts of JEAN-PAUL ROUVEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PAUL ROUVEZ JEAN-PAUL ROUVEZ: Dewandre Duez M | COMPAGNIE PAPILLON NOIR | ARCADE CRUSH | TEXACO | IN DEN LAMMEN GOEDZAK

Other related companies as JEAN-PAUL ROUVEZ: Dewandre Duez M | COMPAGNIE PAPILLON NOIR | ARCADE CRUSH | TEXACO | IN DEN LAMMEN GOEDZAK

JEAN-PAUL ROUVEZ is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PAUL ROUVEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02651794433. Het bedrijf JEAN-PAUL ROUVEZ bevindt zich op het adres: AVENUE DE WATERLOO 11; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Notaires. Lijst met producten zijn Services: Notaires..
De hoofdactiviteit van JEAN-PAUL ROUVEZ is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PAUL ROUVEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PAUL ROUVEZ, openstaande posities, locatie van JEAN-PAUL ROUVEZ op de kaart.

JEAN-PAUL ROUVEZ is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PAUL ROUVEZ, company assigned to the tax number BE02651794433. The company JEAN-PAUL ROUVEZ is located at the address: AVENUE DE WATERLOO 11; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Notaires. List of products are Services: Notaires..
The main activity of JEAN-PAUL ROUVEZ is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PAUL ROUVEZ is not available. You also can look at reviews of JEAN-PAUL ROUVEZ, open positions, location of JEAN-PAUL ROUVEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PAUL ROUVEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PAUL ROUVEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PAUL ROUVEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PAUL ROUVEZ, employees, financial statistics.