INNOTEC INDUSTRIE BVBA

Contactgegevens INNOTEC INDUSTRIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INNOTEC INDUSTRIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INNOTEC INDUSTRIE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Saffierstr. 5-10a 2200 Herentals - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-37-40-45 32-14-37-40-45

Fax (fax): 32-14-37-40-15 32-14-37-40-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INNOTEC INDUSTRIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INNOTEC INDUSTRIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INNOTEC INDUSTRIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INNOTEC INDUSTRIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INNOTEC INDUSTRIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INNOTEC INDUSTRIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INNOTEC INDUSTRIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INNOTEC INDUSTRIE BVBA
Products information INNOTEC INDUSTRIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05872436523
Ondernemingsnummer: 5605194091
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 764,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in INNOTEC INDUSTRIE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Construction site installations and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INNOTEC INDUSTRIE BVBA
(Get full report from official database of BE for INNOTEC INDUSTRIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INNOTEC INDUSTRIE BVBA
Addition kinds of activities for INNOTEC INDUSTRIE BVBA

3547. Molen machines | Rolling mill machinery
203302. Jam, gelei en conserven, verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, jellies, and preserves, packaged in cans, jars, etc.
23429902. Korset accessoires: klemmen, verblijven, enz. | Corset accessories: clasps, stays, etc.
34430602. Tunnel voering, metalen plaat | Tunnel lining, metal plate
79220306. Zomertheater | Summer theater

Werken bij INNOTEC INDUSTRIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INNOTEC INDUSTRIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INNOTEC INDUSTRIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INNOTEC INDUSTRIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

  • Chauffeur CE/shunter (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je: Als chauffeur CE/shunter bestaat je dagtaak uit het vullen van de trailers met een elektrische transpallet om deze daarna met de vrachtwagen te vervoeren naar de laadkaai. Hier koppel je de trailer los en koppel je een lege trailer aan de vrachtwagen om daarna terug naar de laadkaai te rijden. Voor wie: Een internationaal bedrijf die vervoer regelt voor diverse sectoren!

  • Samensteller piping en plaatbewerking (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een samensteller piping en plaatbewerking Je wordt mee ingeschakeld bij voorbereiden en afwerken van constructie en producten van piping en plaatbewerking. Je staat hierbij in voor het puntlassen van verschillende constructies en installaties

  • Huishoudhulp 36u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Studenten Lingerieoutlet (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Brugge zijn wij op zoek naar studenten. Je wordt tijdens de outletweekenden ingezet in Brugge doorheen het jaar. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • jobstudent The Coffee Club station Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Panos Rail Leuven 1

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de The Coffee Club in het station van Leuven op het Martelaerenplein. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je bent inzetbaar op zaterdag en 1 dag in de week

  • Assistent Productieverantwoordelijke (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse leiding over een aantal productielijnen De productieplanning coördineren waarbij kwaliteit, productiviteit, veiligheid en klantgerichtheid steeds centraal staan Instaan voor de dagelijkse werkorganisatie van 3 shiften (planning 65 medewerkers) Aansturen, coachen, controleren, leiden en begeleiden van de productieoperatoren De productieoperatoren op de vloer helpen bij omschakelingen en bij storingen Organiseren van de afhaal- en uitleverplanning met eigen vervoer en onderaannemers Nauw samenwerken met het hoofd technische dienst teneinde dat het onderhoud van het machinepark (preventief en curatief) kan plaatsvinden Zorg dragen voor algemene veiligheid en het naleven van het arbeidsreglement Het productieproces analyseren en voorstellen doen om dit te verbeteren (rendement en optimalisaties) Productiecijfers rapporteren (zorgt dat doelstellingen behaald worden)

  • Klinisch psycholoog (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH KADER ZONHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Therapeutisch Kader Zonhoven is een lerende, groeiende en flexibele organisatie die rekening houdt met de meest acute zorgvragen van de cliënt in zijn context.We bieden een ruim aanbod aan vanuit verschillende disciplines.Mensen kunnen bij ons terecht met al hun vragen betreffende hun kind, henzelf of hun gezin.We trachten te werken vanuit een evidence-based therapeutische benadering, die ontstaat vanuit een dialoog tussen cliënt en therapeut.

  • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Flexijob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

Zoek naar antwoorden van INNOTEC INDUSTRIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of INNOTEC INDUSTRIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INNOTEC INDUSTRIE BVBA. Laat een reactie achter voor INNOTEC INDUSTRIE BVBA. INNOTEC INDUSTRIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INNOTEC INDUSTRIE BVBA. Leave a respond for INNOTEC INDUSTRIE BVBA. INNOTEC INDUSTRIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INNOTEC INDUSTRIE BVBA op de google maps. Adres en contacten INNOTEC INDUSTRIE BVBA
Location of INNOTEC INDUSTRIE BVBA on the google maps. Address and contacts of INNOTEC INDUSTRIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come INNOTEC INDUSTRIE BVBA INNOTEC INDUSTRIE BVBA: FLCOVANCE CLINICAL AND PERIAPPROVAL SERVICES SA | LEONIDAS | MONRTY COIFFURE | Belgo-Jardins CV | HUBERT PATTYN

Other related companies as INNOTEC INDUSTRIE BVBA: FLCOVANCE CLINICAL AND PERIAPPROVAL SERVICES SA | LEONIDAS | MONRTY COIFFURE | Belgo-Jardins CV | HUBERT PATTYN

INNOTEC INDUSTRIE BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INNOTEC INDUSTRIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05872436523. Het bedrijf INNOTEC INDUSTRIE BVBA bevindt zich op het adres: Saffierstr. 5-10a 2200 Herentals - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 764,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Construction site installations and equipment. Producten gemaakt in INNOTEC INDUSTRIE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INNOTEC INDUSTRIE BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INNOTEC INDUSTRIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INNOTEC INDUSTRIE BVBA, openstaande posities, locatie van INNOTEC INDUSTRIE BVBA op de kaart.

INNOTEC INDUSTRIE BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is INNOTEC INDUSTRIE BVBA, company assigned to the tax number BE05872436523. The company INNOTEC INDUSTRIE BVBA is located at the address: Saffierstr. 5-10a 2200 Herentals - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 764,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Construction site installations and equipment. Products created in INNOTEC INDUSTRIE BVBA were not found.
The main activity of INNOTEC INDUSTRIE BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INNOTEC INDUSTRIE BVBA is not available. You also can look at reviews of INNOTEC INDUSTRIE BVBA, open positions, location of INNOTEC INDUSTRIE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INNOTEC INDUSTRIE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INNOTEC INDUSTRIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INNOTEC INDUSTRIE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INNOTEC INDUSTRIE BVBA, employees, financial statistics.