F. DEMEURE DE LESPAUL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • F. DEMEURE DE LESPAUL
Private companiesAgricultural Services • F. DEMEURE DE LESPAUL

Contactgegevens F. DEMEURE DE LESPAUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F. DEMEURE DE LESPAUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

F. DEMEURE DE LESPAUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GRANDE TRIPERIE 3; 7000; MONS, België

Telefoon (phone): 65352003 (+32-65352003) 65352003 (+32-65352003)

Fax (fax): +32 (13) 141-22-65 +32 (13) 141-22-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F. DEMEURE DE LESPAUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F. DEMEURE DE LESPAUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F. DEMEURE DE LESPAUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F. DEMEURE DE LESPAUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F. DEMEURE DE LESPAUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F. DEMEURE DE LESPAUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F. DEMEURE DE LESPAUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F. DEMEURE DE LESPAUL
Products information F. DEMEURE DE LESPAUL

BTW identificatienummer (tax): BE07199035644
Ondernemingsnummer: 9794830322
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Notaires.

Product categorie (product category): Notaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F. DEMEURE DE LESPAUL
(Get full report from official database of BE for F. DEMEURE DE LESPAUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor F. DEMEURE DE LESPAUL
Addition kinds of activities for F. DEMEURE DE LESPAUL

1752. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
325500. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
379900. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
20460203. Maïsolie, maaltijd | Corn oil, meal
20479901. Kattenvoer | Cat food
22540101. Panties, breien | Panties, knit
33130206. ferrotitanium | Ferrotitanium
34119905. Pannen, in blik | Pans, tinned

Werken bij F. DEMEURE DE LESPAUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F. DEMEURE DE LESPAUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F. DEMEURE DE LESPAUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F. DEMEURE DE LESPAUL. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertaler (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

  • Assistent procesoperator 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert diverse opdrachten uit ter assistentie van de procesoperator (die de productie volledig aanstuurt) om goede productieresultaten te behalen. Je gevarieerd takenpakket bestaat uit: -Het uitgieten van premixen in de juiste silo's. -Het nemen van stalen en deze analyseren via het snelanalyse toestel. -De rondgang in de fabriek aan de hand van een checklist. -Het meewerken aan preventie en veiligheid op het werk.

  • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

  • Onderhoudstechnieker van beveiligingssystemen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud en herstellingen van inbraak -en brandsystemen

  • Personeelsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de HR manager in verschillende HR processen: - Payroll - Opvolgen van ziekte, vakantie aanvragen,tijdregistratie, overurenopvolging,  ... - Werving en selectie : eerste screening van de CV's, contact met de uitzendkantoren, afspraken inplannen,  ... - Aanspreekpunt van de werknemers aangaande allerhande personeelszaken

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Student voor foodcorner Cargo M! (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Studentenjob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • Calculator - Kennis Zonnepanelen (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevende onderneming actief in hernieuwbare energieoplossingen, rekruteren we momenteel een gedreven technische bediende de opvolging van projecten met zonnepanelen. Jouw takenpakket: - Je analyseert de vraag van de klant (eventueel hun plannen). Aan de hand daarvan maakt je een correcte offerte op. - Je rekent offertes uit en staat in voor de uitwerking en opvolging daarvan. - Je vraagt tijdig offertes aan bij diverse leveranciers en selecteert de juiste materialen, de plaats en de installatietijden. - Je behaalt de vooropgestelde doelstellingen (deadline, budget, techniciteit). - Je kan gemaakte calculaties toelichten en motiveren. - Indien er een kleine herstelling moet gebeuren bij klanten, ben je bereid om deze te gaan oplossen.

  • Bouwkundig tekenaar-projectvoorbereider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Voor onze bouw afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekenaar/projectvoorbereider. Schoolverlaters komen uiteraard ook in aanmerking. Op basis van aangeleverde architectuur- en stabiliteitsplannen creëer jij zelf een 2D - 3D ruwbouwmodel. Vanuit dit model maak je detailtekeningen die dienen voor productie prefab metselwanden, betonwanden en betonbalken. Nadien vertaal je de productietekeningen naar montageplannen die bruikbaar zijn voor uitvoering op de werven. Bijkomend ben je ook verantwoordelijk voor de bestellingen intern-extern. Tot slot behoort productieopvolging en aansturen van eigen personeel ook tot het takenpakket.

  • Process Engineer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit:  Je bent verantwoordelijk voor het besturen, opvolgen en optimaliseren van de verwerkingsprocessen. Dit gebeurt in nauw overleg met de plant manager. Je maakt een grondige analyse van onze scheidingsinstallaties en -processen met focus op storingsanalyse. Je waakt over de kwaliteit van de bekomen producten en doet verbetervoorstellen waar nodig, zowel op technisch, als op operationeel vlak. Je geeft vorm aan ons preventief onderhoudsbeleid en streeft naar 95% technische beschikbaarheid van het machinepark. Je overlegt met ons R&D-team zodat je bijblijft met trends en evoluties. Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf gelegen in regio Menen, is op zoek naar een proces ingenieur om hun dynamische team te versterken. 

  • Financial controller (niveau A) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OCMW GENT ALGEMENE DIRECTIE

    Type: Vaste Job

    OCMW Gent werft aan in contractueel verband met aanleg van een wervingsreserve met pools voor een voltijdse betrekking in volgende functie (m/v/x): Financial controller (niveau A): Financieel expert met affiniteit voor sociale thema’s. Laat de stad door je aderen stromen bij de Dienst Staf strategische en financiële beleidsondersteuning van het Departement Sociale Dienstverlening. Bouw mee aan een stad voor alle Gentenaars via onderstaande taken: Vanuit jouw expertise ondersteun en adviseer je het leidinggevend kader bij financiële en bedrijfseconomische strategische vraagstukken; Je haalt energie uit je job door actief mee te werken aan de voorbereiding, coördinatie en opstelling van managementrapportages en key performance indicators (KPI’s) en formuleert voorstellen voor een kostenefficiënte werking; Als de beste goochel je met cijfers. Je maakt variantie analyses op basis van actuals, budgetten en forecasts en geeft vanuit financiële business cases, advies over de efficiëntie van bedrijfsprocessen; Je coördineert de jaarlijkse budgetopmaak en budgetwijziging; Met veel plezier streef je naar een nauwe samenwerking met het departement Financiën voor het opstellen en onderbouwen van het budget van het departement; Je ontwikkelt methodieken om de activiteiten binnen de sociale dienst te benchmarken.

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

Zoek naar antwoorden van F. DEMEURE DE LESPAUL in sociale netwerken
Look for responds of F. DEMEURE DE LESPAUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor F. DEMEURE DE LESPAUL. Laat een reactie achter voor F. DEMEURE DE LESPAUL. F. DEMEURE DE LESPAUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F. DEMEURE DE LESPAUL. Leave a respond for F. DEMEURE DE LESPAUL. F. DEMEURE DE LESPAUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F. DEMEURE DE LESPAUL op de google maps. Adres en contacten F. DEMEURE DE LESPAUL
Location of F. DEMEURE DE LESPAUL on the google maps. Address and contacts of F. DEMEURE DE LESPAUL

Andere gerelateerde bedrijven als come F. DEMEURE DE LESPAUL F. DEMEURE DE LESPAUL: STRABAG BENELUX | MP Orthopedie | ASSURAD NV | INTERNATIONAL BUYING CONSULT | JULIEN

Other related companies as F. DEMEURE DE LESPAUL: STRABAG BENELUX | MP Orthopedie | ASSURAD NV | INTERNATIONAL BUYING CONSULT | JULIEN

F. DEMEURE DE LESPAUL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F. DEMEURE DE LESPAUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07199035644. Het bedrijf F. DEMEURE DE LESPAUL bevindt zich op het adres: RUE DE LA GRANDE TRIPERIE 3; 7000; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Notaires. Lijst met producten zijn Services: Notaires..
De hoofdactiviteit van F. DEMEURE DE LESPAUL is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F. DEMEURE DE LESPAUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F. DEMEURE DE LESPAUL, openstaande posities, locatie van F. DEMEURE DE LESPAUL op de kaart.

F. DEMEURE DE LESPAUL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is F. DEMEURE DE LESPAUL, company assigned to the tax number BE07199035644. The company F. DEMEURE DE LESPAUL is located at the address: RUE DE LA GRANDE TRIPERIE 3; 7000; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Notaires. List of products are Services: Notaires..
The main activity of F. DEMEURE DE LESPAUL is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of F. DEMEURE DE LESPAUL is not available. You also can look at reviews of F. DEMEURE DE LESPAUL, open positions, location of F. DEMEURE DE LESPAUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F. DEMEURE DE LESPAUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F. DEMEURE DE LESPAUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F. DEMEURE DE LESPAUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F. DEMEURE DE LESPAUL, employees, financial statistics.