BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE
Private companiesMotion Pictures • BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE

Contactgegevens BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIKENLAAN 1; 3950; BOCHOLT, België

Telefoon (phone): 89464268 (+32-89464268) 89464268 (+32-89464268)

Fax (fax): +32 (87) 957-77-45 +32 (87) 957-77-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE
Products information BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE

BTW identificatienummer (tax): BE09210357666
Ondernemingsnummer: 2071166992
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 251,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services: Notaires.

Product categorie (product category): Notaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE
(Get full report from official database of BE for BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE
Addition kinds of activities for BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE

238601. Leren en schapenbeklede mantels en hoeden | Leather and sheep-lined coats and hats
249906. Heersers en stokjes, hout | Rulers and yardsticks, wood
17990503. Opruiming van de bouwplaats | Construction site cleanup
22959905. Tubing, textiel: gelakt | Tubing, textile: varnished
27540000. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
36740000. Halfgeleiders en aanverwante apparaten | Semiconductors and related devices
89990601. Christelijke wetenschappelijke docenten | Christian science lecturers

Werken bij BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent bediende met AUTOCAD (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent goed met administratieve taken. Je belt klanten op en maakt afspraken (commerciële). Je wordt ingeschakeld op andere afdelingen. Je verwerkt informatie met het MS Office pakket en daarnaast werk je vlot met autocad/tekenprogramma's.

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Tuin- en landschapsarchitect (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor verdere versterking van ons team zijn we op zoek naar een tuin- en landschapsarchitect voor het ontwerpen van tuinen en bijgebouwen, in een moderne vormgeving. uw takenpakket omvat: Ontwerp van tuinen en bijgebouwen, met uitvoerings- en beplantingsplannen. Presenteren van het ontwerp in 3D aan de klant. Contact onderhouden met de klant tot verkoop van het project, en er proactief met omgaan. Creatief ondersteunen in de breedste zin van het woord kiezen van materialen (verlichting, meubilair, inrichting,…. Bewaken van de kwaliteit van de plannen. Ondersteunen en overleggen met de projectleiding op het vlak van technische uitvoering.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Poetshulp Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Deeltijdse job als verpleegkundige klinische studies (bijverdienste) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken verpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Je technische handelingen moeten vlot gaan(bloedafname, EKG, ....) en je bent administratief nauwkeurig. De patiënten die je opvolgt, komen binnen voor een dag of langer (maximum 3 weken met inslapen). Voor deze patiënten zorg je dan voor de juiste inname medicatie en de controles afgesproken binnen het protocol van de studie. Dit is een bijverdienste, per maand plannen we je in afhankelijk van je eigen beschikbaarheden. Een opleiding krijg je on the job en we zoeken verpleegkundigen die een lange termijn engagement hebben. Er zijn verschillende shiften: vroege, dag, late, nacht, weekend, feestdagen, alles is mogelijk. Om de continuïteit te bewaken werk je een 4 à 5 dagen per maand. Je dient de medicatie toe, en voert de taken uit zoals voorgeschreven in de studie. Dit is bijvoorbeeld een bloedafname, bloeddruk nemen of EKG. De resultaten noteer je nauwgezet en volgt de patiënten op. Je zorgt ook voor het algemeen welzijn van de patiënten die verblijven op de afdeling. Bij langere studies zijn er mogelijkheden tot kleine activiteiten onder jouw begeleiding (naar de bib, petanque, een film, een wandeling, ...).

  • Magazijnier (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor ontvangst van de geleverde goederen, beheert ernaast ook nog de goederenstroom.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Docent Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE in sociale netwerken
Look for responds of BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE. Laat een reactie achter voor BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE. BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE. Leave a respond for BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE. BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE op de google maps. Adres en contacten BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE
Location of BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE on the google maps. Address and contacts of BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE

Andere gerelateerde bedrijven als come BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE: FORTIS | Van Calster B.V.B.A. | COIFFURE DANI?L | HYUNDAI MACHINES BELGIUM NV | B.C.C. sprl

Other related companies as BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE: FORTIS | Van Calster B.V.B.A. | COIFFURE DANI?L | HYUNDAI MACHINES BELGIUM NV | B.C.C. sprl

BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09210357666. Het bedrijf BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE bevindt zich op het adres: EIKENLAAN 1; 3950; BOCHOLT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 251,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Notaires. Lijst met producten zijn Services: Notaires..
De hoofdactiviteit van BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE, openstaande posities, locatie van BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE op de kaart.

BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE, company assigned to the tax number BE09210357666. The company BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE is located at the address: EIKENLAAN 1; 3950; BOCHOLT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 251,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Notaires. List of products are Services: Notaires..
The main activity of BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE is not available. You also can look at reviews of BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE, open positions, location of BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAUDOUIN ROELS VAN KERCKVOORDE, employees, financial statistics.