CRIMATEX

Contactgegevens CRIMATEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRIMATEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRIMATEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KALBERGSTRAAT 107; 8780; OOSTROZEBEKE, België

Telefoon (phone): 56664850 (+32-56664850) 56664850 (+32-56664850)

Fax (fax): +32 (10) 651-94-21 +32 (10) 651-94-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRIMATEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRIMATEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRIMATEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRIMATEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRIMATEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRIMATEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRIMATEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRIMATEX
Products information CRIMATEX

BTW identificatienummer (tax): BE01586395263
Ondernemingsnummer: 6472839355
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 619,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in CRIMATEX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-foodwinkels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRIMATEX
(Get full report from official database of BE for CRIMATEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRIMATEX
Addition kinds of activities for CRIMATEX

12410102. Exploratie, bitumineuze of bruinkoolwinning | Exploration, bituminous or lignite mining
12419900. Steenkoolmijndiensten, nv | Coal mining services, nec
17999911. Opstelling en ontmanteling van vormen voor gegoten beton | Erection and dismantling of forms for poured concrete
20829905. Portier (alcoholische drank) | Porter (alcoholic beverage)
24210106. Silo voorraad, hout: gezaagd | Silo stock, wood: sawed
35650000. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
41199906. Vanpool operatie | Vanpool operation
61539901. Creditcarddiensten, centrale agentschap collectie | Credit card services, central agency collection

Werken bij CRIMATEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRIMATEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRIMATEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRIMATEX. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

  • Magazijnmedewerker Deinze (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken als magazijnier binnen een metaal verwerkend bedrijf te Deinze? -je werkt binnen het magazijn, laden en lossen van goederen, orderpicken -je brengt de nodige administratie in orde -je werkt met de hef- en reachtruck

  • Huishoudhulp Regio Gent (38u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 12u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Gent. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Verkoop | Charcuterie | Vorselaar | Zaterdag (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn momenteel op zoek naar een jobstudent die reeds ervaring heeft met de bediening aan de charcuterietoog van een beenhouwerij. Als student aan de vleestoog neem je volgende taken op: Klanten bedienen: bestelling opnemen, vlees snijden, verpakken, ... Toog aanvullen salades aanvullen Toog op orde houden en schoonmaken op het einde van de dag ...

  • Jobstudent Animator (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Als animator help je mee met : het organiseren van activiteiten begeleiden van de activiteit tijdens de uitvoering: geeft uitleg en instructies zorgen voor ontspannen vakantiesfeer beheren van de spelmaterialen organiseren van de kidsdisco.

  • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Verantwoordelijke labo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het labo: - Je stuurt een bouwkundig team aan van laboranten, staalnemers en administratieve medewerkers - Je zorgt ervoor dat alle procedures worden nageleefd - Je waakt over het goed functioneren van het labo en stuurt bij waar nodig - Je rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een KMO-omgeving met oog voor mensen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vakdomeinen (bouw, chemie, milieu, ...) Zij bieden een waardevolle expertise en geven advies aan klanten.

  • Procesoperator (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van CRIMATEX in sociale netwerken
Look for responds of CRIMATEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRIMATEX. Laat een reactie achter voor CRIMATEX. CRIMATEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRIMATEX. Leave a respond for CRIMATEX. CRIMATEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRIMATEX op de google maps. Adres en contacten CRIMATEX
Location of CRIMATEX on the google maps. Address and contacts of CRIMATEX

Andere gerelateerde bedrijven als come CRIMATEX CRIMATEX: LUC DELAERE | CATTEEUW | FA. WEEMAES C. | VERMONT | ABB

Other related companies as CRIMATEX: LUC DELAERE | CATTEEUW | FA. WEEMAES C. | VERMONT | ABB

CRIMATEX is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRIMATEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01586395263. Het bedrijf CRIMATEX bevindt zich op het adres: KALBERGSTRAAT 107; 8780; OOSTROZEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 619,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-foodwinkels. Producten gemaakt in CRIMATEX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CRIMATEX is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRIMATEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRIMATEX, openstaande posities, locatie van CRIMATEX op de kaart.

CRIMATEX is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRIMATEX, company assigned to the tax number BE01586395263. The company CRIMATEX is located at the address: KALBERGSTRAAT 107; 8780; OOSTROZEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 619,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-foodwinkels. Products created in CRIMATEX were not found.
The main activity of CRIMATEX is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CRIMATEX is not available. You also can look at reviews of CRIMATEX, open positions, location of CRIMATEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRIMATEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRIMATEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRIMATEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRIMATEX, employees, financial statistics.