ZONE ROUGE MOTO

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • ZONE ROUGE MOTO

Contactgegevens ZONE ROUGE MOTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZONE ROUGE MOTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZONE ROUGE MOTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE VELAINE 164; 5300; ANDENNE, België

Telefoon (phone): 85827948 (+32-85827948) 85827948 (+32-85827948)

Fax (fax): +32 (12) 630-49-72 +32 (12) 630-49-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZONE ROUGE MOTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZONE ROUGE MOTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZONE ROUGE MOTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZONE ROUGE MOTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZONE ROUGE MOTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZONE ROUGE MOTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZONE ROUGE MOTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZONE ROUGE MOTO
Products information ZONE ROUGE MOTO

BTW identificatienummer (tax): BE06696411132
Ondernemingsnummer: 6139129638
Hoofdstad (capital): 134,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 859,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ZONE ROUGE MOTO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZONE ROUGE MOTO
(Get full report from official database of BE for ZONE ROUGE MOTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZONE ROUGE MOTO
Addition kinds of activities for ZONE ROUGE MOTO

3259. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
20230308. Gepoederde Karnemelk | Powdered buttermilk
26210905. Gebouw papier, isolatie | Building paper, insulation
32920101. Dekens, asbest, nec | Blankets, asbestos, nec
58130102. Biertuin (drinkplaatsen) | Beer garden (drinking places)
92290401. Openbare orde en veiligheid, federale overheid | Public order and safety, federal government

Werken bij ZONE ROUGE MOTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZONE ROUGE MOTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZONE ROUGE MOTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZONE ROUGE MOTO. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

  • Plaatsers ramen&deuren (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Nieuwkerken waas zijn wij op zoek naar ervaren/gemotiveerde plaatsers ramen en deuren. Onze klant is een grote speler binnen de metaalsector en biedt dan ook uitstekende kwaliteit en kwantiteit. Ben jij op zoek naar een lange termijn engagement? Wil jij jou settelen bij een van de betere spelers binnen deze sector? Solliciteer snel !

  • Winkelbediende Charcuterie (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelbediende sta je in voor de volgende taken: - Toog netjes houden - Aanvullen van vlees en salades - Bediening van de klanten - Bestellingen opnemen  

  • Chapper (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een ervaren chapper

  • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

  • Tuin- en landschapsarchitect (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor verdere versterking van ons team zijn we op zoek naar een tuin- en landschapsarchitect voor het ontwerpen van tuinen en bijgebouwen, in een moderne vormgeving. uw takenpakket omvat: Ontwerp van tuinen en bijgebouwen, met uitvoerings- en beplantingsplannen. Presenteren van het ontwerp in 3D aan de klant. Contact onderhouden met de klant tot verkoop van het project, en er proactief met omgaan. Creatief ondersteunen in de breedste zin van het woord kiezen van materialen (verlichting, meubilair, inrichting,…. Bewaken van de kwaliteit van de plannen. Ondersteunen en overleggen met de projectleiding op het vlak van technische uitvoering.

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • Call agent Inbound (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

  • Huishoudhulp Brugge M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp Ekeren - Brasschaat (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Katoen Natie werft aan! Student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Katoen Natie zijn we nog op zoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de week. Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen en magazijnen voor het verwerken van inkomende goederen en klaarzetten van bestellingen. Je kan tewerkgesteld worden in 2 shiften of in de dagploeg. Er is busvervoer voorzien om je van en naar het werk te brengen.

  • Potentiële Medevennoot Accountantskantoor - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een potentiële Medevennoot voor een Accountantskantoor (M/V). Dit voor kantoor regio Brugge. Als potentiële Medevennoot in dit Accountantskantoor heb je volgende verantwoordelijkheden: je wordt gaandeweg het aanspreekpunt voor de dossierbeheerders in dit kantoor; je hebt zowel de optie om je meteen in te kopen als vennoot alsook om dit pas te doen na een inwerkperiode. (Dit hangt af van je eigen wens, senioriteit en fase in je carrière); afhankelijk van de manier waarop je instapt heb je al dan niet ook nog een eigen klantenportefeuille waarvoor je als dossierbeheerder werkt; je leert de klanten geleidelijk aan kennen, doet regelmatig dossierbesprekingen ed.; je denkt algemeen mee over de werking van het kantoor, het personeelsbeleid en de verdere digitalisatie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van ZONE ROUGE MOTO in sociale netwerken
Look for responds of ZONE ROUGE MOTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZONE ROUGE MOTO. Laat een reactie achter voor ZONE ROUGE MOTO. ZONE ROUGE MOTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZONE ROUGE MOTO. Leave a respond for ZONE ROUGE MOTO. ZONE ROUGE MOTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZONE ROUGE MOTO op de google maps. Adres en contacten ZONE ROUGE MOTO
Location of ZONE ROUGE MOTO on the google maps. Address and contacts of ZONE ROUGE MOTO

Andere gerelateerde bedrijven als come ZONE ROUGE MOTO ZONE ROUGE MOTO: Lyfra-Partagro-KTG | Borbouse Nathalie | Peerens Ph | J.M. RIKKERS | GUIDO VAN HOEYVELD

Other related companies as ZONE ROUGE MOTO: Lyfra-Partagro-KTG | Borbouse Nathalie | Peerens Ph | J.M. RIKKERS | GUIDO VAN HOEYVELD

ZONE ROUGE MOTO is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZONE ROUGE MOTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06696411132. Het bedrijf ZONE ROUGE MOTO bevindt zich op het adres: RUE DE VELAINE 164; 5300; ANDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 134,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 859,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in ZONE ROUGE MOTO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZONE ROUGE MOTO is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZONE ROUGE MOTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZONE ROUGE MOTO, openstaande posities, locatie van ZONE ROUGE MOTO op de kaart.

ZONE ROUGE MOTO is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZONE ROUGE MOTO, company assigned to the tax number BE06696411132. The company ZONE ROUGE MOTO is located at the address: RUE DE VELAINE 164; 5300; ANDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 134,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 859,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in ZONE ROUGE MOTO were not found.
The main activity of ZONE ROUGE MOTO is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ZONE ROUGE MOTO is not available. You also can look at reviews of ZONE ROUGE MOTO, open positions, location of ZONE ROUGE MOTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZONE ROUGE MOTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZONE ROUGE MOTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZONE ROUGE MOTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZONE ROUGE MOTO, employees, financial statistics.