Lyfra-Partagro-KTG

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Lyfra-Partagro-KTG
Private companiesTransportation by Air • Lyfra-Partagro-KTG

Contactgegevens Lyfra-Partagro-KTG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lyfra-Partagro-KTG: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lyfra-Partagro-KTG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapelstraat 100; 2160; Wommelgem, België

Telefoon (phone): 03 355 31 10 (+32-03 355 31 10) 03 355 31 10 (+32-03 355 31 10)

Fax (fax): 03 355 31 11 (+32-03 355 31 11) 03 355 31 11 (+32-03 355 31 11)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lyfra-Partagro-KTG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lyfra-Partagro-KTG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lyfra-Partagro-KTG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lyfra-Partagro-KTG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lyfra-Partagro-KTG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lyfra-Partagro-KTG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lyfra-Partagro-KTG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lyfra-Partagro-KTG
Products information Lyfra-Partagro-KTG

BTW identificatienummer (tax): BE07517089843
Ondernemingsnummer: 6058929443
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 224,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Lyfra-Partagro-KTG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lyfra-Partagro-KTG
(Get full report from official database of BE for Lyfra-Partagro-KTG)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lyfra-Partagro-KTG
Addition kinds of activities for Lyfra-Partagro-KTG

3543. Industriële patronen | Industrial patterns
25220402. Tafels, kantoor: behalve hout | Tables, office: except wood
28610000. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
28999946. Geest dupliceren van vloeistof | Spirit duplicating fluid
32720800. Monumenten en graftekenaars, behalve terrazo | Monuments and grave markers, except terrazo
34849905. Pyrotechnische pistolen en projectoren | Pyrotechnic pistols and projectors

Werken bij Lyfra-Partagro-KTG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lyfra-Partagro-KTG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lyfra-Partagro-KTG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lyfra-Partagro-KTG. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als voltijdse bakker in een zeer toonaangevende zaak.

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Duffel (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student IT (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: AWARE

    Type: Studentenjob

    Aanmaken van grafieken in Chart.js Voor een lopend project zoeken we iemand die ons kan helpen bij het overzetten van gegevens in een vrij complex systeem. (Drupal, Symfony) Liefst hebben we je de eerste paar uur bij ons op kantoor. Daarna heb je de keuze om verder te werken van thuis uit , op je kot of toch bij ons op kantoor. **Wat doen we bij Aware ? Aware is de expert in B2B E-Business ! Dus ? Wij ontwikkelen software, websites, webapplicaties voor bedrijven groot en klein. Onze projecten zijn divers in aard en gewicht en vragen om talent en nauwkeurigheid. We zijn een klein team en koesteren de persoonlijke, losse sfeer hier op kantoor.

  • Beenhouwer Colruyt Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Administratieve medewerker binnendienst (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en afhandeling van orders en offertes. Je staat in contact met zowel klanten als transportfirmas en analyseert op welke manier het transport zo efficiënt mogelijk kan verlopen. Je staat ook in voor de aanmaak van de nodige documenten bij verzending. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gespecialiseerd in bouw- en transportontwikkelingen en diensten zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker binnendienst.

  • ZELSTANDIG MAKELAAR MET BIV-NUMMER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: BRICKS IMMOBILIËN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoopsbezoeken: rondleidingen, het geven van advies bij verkoop, onderhandelingen en opvolging van dossier tot akte. Prospectie: je gaat actief op zoek naar nieuwe eigendommen voor verkoop. Verhuurbezoeken: rondleidingen, selectie van kandidaten en opvolging van het dossier tot sleuteloverdracht. Ons team geeft je hierbij een uitgebreide ondersteuning.

Zoek naar antwoorden van Lyfra-Partagro-KTG in sociale netwerken
Look for responds of Lyfra-Partagro-KTG in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lyfra-Partagro-KTG. Laat een reactie achter voor Lyfra-Partagro-KTG. Lyfra-Partagro-KTG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lyfra-Partagro-KTG. Leave a respond for Lyfra-Partagro-KTG. Lyfra-Partagro-KTG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lyfra-Partagro-KTG op de google maps. Adres en contacten Lyfra-Partagro-KTG
Location of Lyfra-Partagro-KTG on the google maps. Address and contacts of Lyfra-Partagro-KTG

Andere gerelateerde bedrijven als come Lyfra-Partagro-KTG Lyfra-Partagro-KTG: Holderbeke BVBA | COENE A. FIDUCIARE BVBA | T.W.Z. NV | CARLO | Danny Gheraille

Other related companies as Lyfra-Partagro-KTG: Holderbeke BVBA | COENE A. FIDUCIARE BVBA | T.W.Z. NV | CARLO | Danny Gheraille

Lyfra-Partagro-KTG is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lyfra-Partagro-KTG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07517089843. Het bedrijf Lyfra-Partagro-KTG bevindt zich op het adres: Kapelstraat 100; 2160; Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 224,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Lyfra-Partagro-KTG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lyfra-Partagro-KTG is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lyfra-Partagro-KTG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lyfra-Partagro-KTG, openstaande posities, locatie van Lyfra-Partagro-KTG op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lyfra-Partagro-KTG is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lyfra-Partagro-KTG, company assigned to the tax number BE07517089843. The company Lyfra-Partagro-KTG is located at the address: Kapelstraat 100; 2160; Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 224,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Lyfra-Partagro-KTG were not found.
The main activity of Lyfra-Partagro-KTG is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lyfra-Partagro-KTG is not available. You also can look at reviews of Lyfra-Partagro-KTG, open positions, location of Lyfra-Partagro-KTG on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lyfra-Partagro-KTG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lyfra-Partagro-KTG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lyfra-Partagro-KTG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lyfra-Partagro-KTG, employees, financial statistics.