Wolford Belgium NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Wolford Belgium NV
Private companiesAgricultural Services • Wolford Belgium NV

Contactgegevens Wolford Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wolford Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wolford Belgium NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prins Boudewijnlaan 1F; 2550; Kontich, België

Telefoon (phone): 03 451 39 32 (+32-03 451 39 32) 03 451 39 32 (+32-03 451 39 32)

Fax (fax): 03 457 49 19 (+32-03 457 49 19) 03 457 49 19 (+32-03 457 49 19)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wolford Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wolford Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wolford Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wolford Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wolford Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wolford Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wolford Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wolford Belgium NV
Products information Wolford Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE06897735595
Ondernemingsnummer: 6152587890
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Wolford Belgium NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wolford Belgium NV
(Get full report from official database of BE for Wolford Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wolford Belgium NV
Addition kinds of activities for Wolford Belgium NV

286502. Cyclische organische grondstoffen | Cyclic organic crudes
823101. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries
28419904. Schuurverbindingen | Scouring compounds
34840100. Machine pistolen en granaat lanceringen | Machine guns and grenade launchers
38299906. Gasdetectoren | Gas detectors
45220100. Nonsched charter diensten | Nonscheduled charter services

Werken bij Wolford Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wolford Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wolford Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wolford Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

  • Arbeider ruwbouw (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Gullegem (Wevelgem) zijn we op zoek naar een arbeider ruwbouw voor zwembaden Ruwbouw rond de zwembaden plaatsen terrassen plaatsen Betonneren van zwembaden

  • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Rotselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lier – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • WEGENWERKER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: N. VINDEVOGEL

    Type: Vaste Job

    Je voert grond- en funderingswerken uit. Je helpt bij het leggen van riolen en geeft aanwijzigingen aan de kraanmachinist. Je plaatst en herstelt wegverhardingen voor wegen, voetpaden, bermen enz. Je bedient kleine machines op de werf. Voor meer info: www.vindevogel.be

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Architect (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wijkgezondheidscentrum De Ridderbuurt vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    P rospectie en begeleiding van een aankoop- en verbouwingsproject voor Wijkgezondheidscentrum Caleido in Leuven Voor meer detail zie bijgevoegd document.

  • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

Zoek naar antwoorden van Wolford Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of Wolford Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wolford Belgium NV. Laat een reactie achter voor Wolford Belgium NV. Wolford Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wolford Belgium NV. Leave a respond for Wolford Belgium NV. Wolford Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wolford Belgium NV op de google maps. Adres en contacten Wolford Belgium NV
Location of Wolford Belgium NV on the google maps. Address and contacts of Wolford Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Wolford Belgium NV Wolford Belgium NV: NOUCHKA | I.C.S.A. Accounting SC | Jeurissen René | VAN DURME GRIET | DE COMPUTERFABRIEK

Other related companies as Wolford Belgium NV: NOUCHKA | I.C.S.A. Accounting SC | Jeurissen René | VAN DURME GRIET | DE COMPUTERFABRIEK

Wolford Belgium NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wolford Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06897735595. Het bedrijf Wolford Belgium NV bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnlaan 1F; 2550; Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Wolford Belgium NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wolford Belgium NV is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wolford Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wolford Belgium NV, openstaande posities, locatie van Wolford Belgium NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wolford Belgium NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wolford Belgium NV, company assigned to the tax number BE06897735595. The company Wolford Belgium NV is located at the address: Prins Boudewijnlaan 1F; 2550; Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Wolford Belgium NV were not found.
The main activity of Wolford Belgium NV is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Wolford Belgium NV is not available. You also can look at reviews of Wolford Belgium NV, open positions, location of Wolford Belgium NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wolford Belgium NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wolford Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wolford Belgium NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wolford Belgium NV, employees, financial statistics.