Wenkin Père & Fils

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Wenkin Père & Fils
Private companiesLegal Services • Wenkin Père & Fils

Contactgegevens Wenkin Père & Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wenkin Père & Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wenkin Père & Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Assenois - Bertrix; 6880; Bertrix (Jehonville), België

Telefoon (phone): 061 41 16 83 (+32-061 41 16 83) 061 41 16 83 (+32-061 41 16 83)

Fax (fax): +32 (4) 220-10-90 +32 (4) 220-10-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wenkin Père & Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wenkin Père & Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wenkin Père & Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wenkin Père & Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wenkin Père & Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wenkin Père & Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wenkin Père & Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wenkin Père & Fils
Products information Wenkin Père & Fils

BTW identificatienummer (tax): BE07227600097
Ondernemingsnummer: 3117340087
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Wenkin Père & Fils zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wenkin Père & Fils
(Get full report from official database of BE for Wenkin Père & Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wenkin Père & Fils
Addition kinds of activities for Wenkin Père & Fils

2075. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
081199. Houtkanalen, nec | Timber tracts, nec
39491102. Basissen, honkbal | Bases, baseball
42139904. Zware hauling, nec | Heavy hauling, nec
50330103. Dakbedekking, asfalt en plaatmetaal | Roofing, asphalt and sheet metal
87330000. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations

Werken bij Wenkin Père & Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wenkin Père & Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wenkin Père & Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wenkin Père & Fils. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop slagerij en keukenhulp (KACHTEM)

    Regio: KACHTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een gekende slagerij regio Izegem is op zoek naar een winkelmedewerker en hulp in het atelier. Je helpt mee in de keuken van een slagerij met het maken van slaatjes, koude schotels,... Ook help je mee in diverse taken zoals toonbankverkoop in de winkel, afwassen, bestellingen klaarzetten... Ben je klantvriendelijk? Heb je ervaring in de verkoop van vlees/charcuterie/keuken? Ben je gemotiveerd en leergierig? Contacteer dan snel Konvert Izegem!

  • VERKOOPSMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie showroom regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoper. Je staat in voor het verkopen van parketvloeren, de mensen de nodige uitleg geven omtrent de verschillende houtsoorten, rondleidingen...

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Sint-Martens-Latem - De Pinte - Sint-Denijs-Westrem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Gevelwerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Maasmechelen zijn wij op zoek naar een ervaren gevelwerker (voegen, zandstralen, slijpen, ...) Je geraakt tot in Maasmechelen of tot op een carpool

  • Join Activate Bruxelles pour te faire de l'argent pendant l'année scolaire! (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Travailler chez Activate vous offre plus qu'un job standard : Nous vous préparons à la vie active dans une équipe de jeunes et d'une manière ludique! Nous représentons des organisations à but non-lucratif mais nous travaillons aussi en collaboration avec des marques commerciales bien connues. Le ralliement à nos projets se fait par des discussions ouvertes dans la rue et par le porte-à-porte. Nous sommes une équipe de recruteurs sympas et dynamiques, et nous recherchons toujours de nouveaux collègues de travail! Chaque jour, nous arpentons les rues de la région de Bruxelles pour convaincre le public au sujet des nos ONG's & nos organisations commerciales et trouver de nouveaux donateurs prêts à rejoindre nos bonnes causes. Etre recruteur, c'est avoir un super job qui permet d'apprendre beaucoup car nous sommes en contact avec toutes sortes de personnes. L’ambiance dans les équipes est bonne et agréable. Souvent, à la fin de la journée, vous boirez un verre au bureau avec tous vos collègues. Et chez nous, vous pouvez travailler autant que vous le souhaitez, mais nous comptons sur vous au minimum une fois par semaine.

  • Verkoop toonbank (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt onze klanten (loodgieters, verwarmingsspecialisten,...) Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet. Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant ; Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in onze winkel

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • SAP BC Consultant (SAP System Engineer) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: EXERTUM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als SAP BC Consultant is het volledige SAP applicatiebeheer van diverse klanten in uw handen. U verzekert de continue beschikbaarheid van de SAP systemen en zorgt voor een beperkte uitval van het systeem tijdens installaties, upgrades en andere SAP gebonden activiteiten. Vanuit de helpdesk zijn uw kernactiviteiten tav de klant : Het beheer van de SAP omgeving (DEV, QAS, Sandbox en Production) Installatie en onderhoud van de SAP systemen Dagelijkse controle van de SAP systemen Configuratie en opvolging van het Transport Systeem (TSM) Incident/problem management – integratie van andere ITIL processen Verifiëren van servers en netwerk poorten Health Checks, tunings, upgrades and audits Voorbereiding van SAP rapporten Configuraties en tests System Copies en refreshes Beheer van backups Technische support bij diverse SAP implementatieprojecten Gebruik van SAP Solution Manager (CCMS monitoring, EWA, E2E, Wily) Implementatie van autorisaties en systeembeveiliging (toegangsbeveiliging, bevoegdheden) Systeembeheer op afstand

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Thuisverpleging Margo Thys

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de verpleging aan huis in regio Heist-op-den-Berg en Hulshout. Mogelijke taken: inspuitingen wondzorg toiletverzorging ...

  • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van Wenkin Père & Fils in sociale netwerken
Look for responds of Wenkin Père & Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wenkin Père & Fils. Laat een reactie achter voor Wenkin Père & Fils. Wenkin Père & Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wenkin Père & Fils. Leave a respond for Wenkin Père & Fils. Wenkin Père & Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wenkin Père & Fils op de google maps. Adres en contacten Wenkin Père & Fils
Location of Wenkin Père & Fils on the google maps. Address and contacts of Wenkin Père & Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come Wenkin Père & Fils Wenkin Père & Fils: B.G. Clean | ERIC DE PLAEN/E. DE PLAEN | AQUAWARE | Marie-Ange (Parfumerie) | LUC VANBELLINGHEN

Other related companies as Wenkin Père & Fils: B.G. Clean | ERIC DE PLAEN/E. DE PLAEN | AQUAWARE | Marie-Ange (Parfumerie) | LUC VANBELLINGHEN

Wenkin Père & Fils is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wenkin Père & Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07227600097. Het bedrijf Wenkin Père & Fils bevindt zich op het adres: Assenois - Bertrix; 6880; Bertrix (Jehonville). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 775,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Wenkin Père & Fils zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wenkin Père & Fils is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wenkin Père & Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wenkin Père & Fils, openstaande posities, locatie van Wenkin Père & Fils op de kaart.

Wenkin Père & Fils is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wenkin Père & Fils, company assigned to the tax number BE07227600097. The company Wenkin Père & Fils is located at the address: Assenois - Bertrix; 6880; Bertrix (Jehonville). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 775,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Wenkin Père & Fils were not found.
The main activity of Wenkin Père & Fils is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Wenkin Père & Fils is not available. You also can look at reviews of Wenkin Père & Fils, open positions, location of Wenkin Père & Fils on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wenkin Père & Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wenkin Père & Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wenkin Père & Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wenkin Père & Fils, employees, financial statistics.