VOLVO EUROPA TRUCK

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • VOLVO EUROPA TRUCK
Private companiesEducational Services • VOLVO EUROPA TRUCK

Contactgegevens VOLVO EUROPA TRUCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLVO EUROPA TRUCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLVO EUROPA TRUCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Smalleheerweg 31; 9041; Gent (Oostakker), België

Telefoon (phone): 09 250 44 90; 09 250 42 11 (+32-09 250 44 90; 09 250 42 11) 09 250 44 90; 09 250 42 11 (+32-09 250 44 90; 09 250 42 11)

Fax (fax): +32 (83) 703-97-46 +32 (83) 703-97-46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLVO EUROPA TRUCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLVO EUROPA TRUCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLVO EUROPA TRUCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLVO EUROPA TRUCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLVO EUROPA TRUCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLVO EUROPA TRUCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLVO EUROPA TRUCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLVO EUROPA TRUCK
Products information VOLVO EUROPA TRUCK

BTW identificatienummer (tax): BE08159790039
Ondernemingsnummer: 8815399169
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 170,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Trucks - Dealers

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLVO EUROPA TRUCK
(Get full report from official database of BE for VOLVO EUROPA TRUCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLVO EUROPA TRUCK
Addition kinds of activities for VOLVO EUROPA TRUCK

282299. Synthetische rubber | Synthetic rubber, nec
591299. Drug winkels en eigen winkels, nec | Drug stores and proprietary stores, nec
02910000. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
24991105. Nieuwigheden, houtvezel | Novelties, wood fiber
25110200. Keuken en eetkamer meubels | Kitchen and dining room furniture
32910505. Metallisch schuurmiddel | Metallic abrasive
39310308. Rietjes voor muziekinstrumenten | Reeds for musical instruments
50990301. Brandblussers | Fire extinguishers

Werken bij VOLVO EUROPA TRUCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLVO EUROPA TRUCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLVO EUROPA TRUCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLVO EUROPA TRUCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromonteur Middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van elektrische installaties conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant. Samen met je collega's werk je op verschillende werven en krijg je de kans om in te staan voor het trekken van kabels, het plaatsen van de kabels in de buizen en kabelgoten, het plaatsen en aansluiten van stopcontacten, schakelaars, ...   • Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties, het plaatsen van nieuwe installaties • Werken volgens de veiligheidsnormen (deelname aan toolboxmeetings, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, …) • Communicatie met werfleider en projectleider inzake werkprocedures en uit te voeren taken • Werken volgens de regels van het arbeidsreglement en het veiligheidsreglement alsook de geldende wetgeving • Samenwerken met collega’s en onderaannemers • Je werk is kwaliteits- en rendementsvol

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Monteur glasvezel (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur glasvezel regio Hasselt zoeken we kandidaten met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je voert diverse montagewerken glasvezel uit (onder andere gevelbekabeling); een opleiding voor deze functie zal intern voorzien worden binnen het bedrijf.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een arbeider wegenbouw met CE-rijbewijs.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Sint-Katelijne-Waver – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected]. Tot binnenkort!

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Thuisverpleging Margo Thys

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de verpleging aan huis in regio Heist-op-den-Berg en Hulshout. Mogelijke taken: inspuitingen wondzorg toiletverzorging ...

Zoek naar antwoorden van VOLVO EUROPA TRUCK in sociale netwerken
Look for responds of VOLVO EUROPA TRUCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLVO EUROPA TRUCK. Laat een reactie achter voor VOLVO EUROPA TRUCK. VOLVO EUROPA TRUCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLVO EUROPA TRUCK. Leave a respond for VOLVO EUROPA TRUCK. VOLVO EUROPA TRUCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLVO EUROPA TRUCK op de google maps. Adres en contacten VOLVO EUROPA TRUCK
Location of VOLVO EUROPA TRUCK on the google maps. Address and contacts of VOLVO EUROPA TRUCK

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLVO EUROPA TRUCK VOLVO EUROPA TRUCK: Asfin BVBA | ULTRA SHOP | HUBRECHTS BVBA | LINE Business Communication | Opti-Tech

Other related companies as VOLVO EUROPA TRUCK: Asfin BVBA | ULTRA SHOP | HUBRECHTS BVBA | LINE Business Communication | Opti-Tech

VOLVO EUROPA TRUCK is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLVO EUROPA TRUCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08159790039. Het bedrijf VOLVO EUROPA TRUCK bevindt zich op het adres: Smalleheerweg 31; 9041; Gent (Oostakker). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 170,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Trucks - Dealers.
De hoofdactiviteit van VOLVO EUROPA TRUCK is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLVO EUROPA TRUCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLVO EUROPA TRUCK, openstaande posities, locatie van VOLVO EUROPA TRUCK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VOLVO EUROPA TRUCK is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLVO EUROPA TRUCK, company assigned to the tax number BE08159790039. The company VOLVO EUROPA TRUCK is located at the address: Smalleheerweg 31; 9041; Gent (Oostakker). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 170,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Trucks - Dealers.
The main activity of VOLVO EUROPA TRUCK is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLVO EUROPA TRUCK is not available. You also can look at reviews of VOLVO EUROPA TRUCK, open positions, location of VOLVO EUROPA TRUCK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLVO EUROPA TRUCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLVO EUROPA TRUCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLVO EUROPA TRUCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLVO EUROPA TRUCK, employees, financial statistics.