VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA
Private companiesAgricultural Services • VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA

Contactgegevens VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Toekomstlaan 48; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 014 24 81 00 (+32-014 24 81 00) 014 24 81 00 (+32-014 24 81 00)

Fax (fax): 014 21 16 03 (+32-014 21 16 03) 014 21 16 03 (+32-014 21 16 03)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA
Products information VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06298156738
Ondernemingsnummer: 9931060791
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 520,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA
(Get full report from official database of BE for VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA
Addition kinds of activities for VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA

311199. Leren looien en afwerken, anders | Leather tanning and finishing, nec
804299. Kantoren en klinieken van optometristen, nec | Offices and clinics of optometrists, nec
07230503. Pecannoten en schelpdiensten | Pecan hulling and shelling services
22210401. Acetaat breedgeweven stoffen | Acetate broadwoven fabrics
23290203. Field jackets, military | Field jackets, military
26750403. Eierschalen vulstoffen en flats, doodgesneden: aangekochte materialen | Egg case fillers and flats, die-cut: purchased materials
38229908. Gasbrander, automatische bedieningselementen | Gas burner, automatic controls
38240105. Vloeistofmeters, n.v. | Liquid meters, nec
73899947. Solvents recovery service | Solvents recovery service

Werken bij VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onthaalmedewerker (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf met een jong team, zijn we op zoek naar een onthaalmedewerker. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en wijst ze de weg binnen deze onderneming. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van uiteenlopende zaken en kan je gemakkelijk aanpassen. Je neemt graag initiatief en helpt graag klanten met allerlei vragen.

  • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

  • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in As - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

  • bestuurssecretaris artistieke werking/publiekswerking (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DOMMELHOF

    Type: Vaste Job

    contractuele wervingsreserve (momenteel 1 functie vacant) standplaats: Provinciaal Domein Dommelhof Als bestuurssecretaris Artistieke werking/Publiekswerking ondersteun je, in overleg met de directie en met de coördinatoren van diverse artistieke werkingen, verschillende initiatieven op het vlak van dossiervoorbereiding, administratieve opvolging, rapportering en publiekswerking. Je promoot de artistieke initiatieven van het Provinciaal Domein Dommelhof binnen een breed Limburgs, Vlaams en internationaal netwerk en zet nieuwe projecten uit die het Limburgse kunstenveld helpen versterken. Je bent een netwerker die diverse stakeholders, artiesten en partners samenbrengt, het publiek activeert en actoren uit aangrenzende velden uit o.a. onderwijs, toerisme, sociale sector, … weet te betrekken. Toelatingsvoorwaarden: masterdiploma

  • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

  • verantwoordelijke interieurshowroom Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ELECTRO-MANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    -Als toonzaalverantwoordelijke bent u verantwoordelijk voor de uitbating van onze nieuwe showroom in het centrum van Roeselare, een samenwerking van toonaangevende bedrijven die een gevestigde waarde zijn in regio Roeselare. -U bent het eerste aanspreekpunt voor iedere bezoeker die je op proffesionele manier adviseert en informeert over het aanbod en alle partners in het concept. - U legt alle afspraken vast tussen de potentiële klant en 1 van onze partners - U houdt een database bij van alle bezoekers en communiceert hierover met de conceptmanager

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

Zoek naar antwoorden van VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA. Laat een reactie achter voor VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA. VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA. Leave a respond for VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA. VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA op de google maps. Adres en contacten VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA
Location of VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA on the google maps. Address and contacts of VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA: Croissantier (Le) | Oblin Pascale | Van Rompaey Filip | MARC JACOBS | POLLINO PIZZERIA

Other related companies as VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA: Croissantier (Le) | Oblin Pascale | Van Rompaey Filip | MARC JACOBS | POLLINO PIZZERIA

VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06298156738. Het bedrijf VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA bevindt zich op het adres: Toekomstlaan 48; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 520,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA, openstaande posities, locatie van VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA, company assigned to the tax number BE06298156738. The company VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA is located at the address: Toekomstlaan 48; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 520,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA were not found.
The main activity of VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA is not available. You also can look at reviews of VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA, open positions, location of VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERPOORTEN VERFDISTRIBUTIE BVBA, employees, financial statistics.