Ver-O-Clair

Contactgegevens Ver-O-Clair: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ver-O-Clair: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ver-O-Clair

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Combattants 62; 1310; La Hulpe, België

Telefoon (phone): 02 653 48 39 (+32-02 653 48 39) 02 653 48 39 (+32-02 653 48 39)

Fax (fax): 02 653 85 61 (+32-02 653 85 61) 02 653 85 61 (+32-02 653 85 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ver-O-Clair: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ver-O-Clair"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ver-O-Clair"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ver-O-Clair, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ver-O-Clair. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ver-O-Clair, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ver-O-Clair. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ver-O-Clair
Products information Ver-O-Clair

BTW identificatienummer (tax): BE05964172363
Ondernemingsnummer: 7698638916
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 415,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Ver-O-Clair zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ver-O-Clair
(Get full report from official database of BE for Ver-O-Clair)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ver-O-Clair
Addition kinds of activities for Ver-O-Clair

01190203. Haverboerderij | Oat farm
01810106. Struikgewassen, geteeld in veldkwekerijen | Shrubberies, grown in field nurseries
35359904. Robotransporteurs | Robotic conveyors
51691102. Metaalcyaniden, poetsmiddelen, zouten | Metal cyanides, polishes, salts
89990300. Commerciële en literaire geschriften | Commercial and literary writings

Werken bij Ver-O-Clair: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ver-O-Clair: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ver-O-Clair. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ver-O-Clair. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • Quality Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als QUALITY OPERATOR bewaak je de nauwkeurigheid van de processen en zorg je ervoor dat we de kwaliteitseisen van onze klanten kunnen overtreffen. - Je controleert de mechanische onderdelen die op de verspaningsmachines geproduceerd worden en de geassembleerde tandwielkasten op het einde van het productie- en assemblageproces. - Je registreert en verwerkt de controleresultaten in een databank. - Je voert metingen en niet-destructieve testen uit, d.w.z. Magnetic Testing en etsen. - Je past een aantal specifieke meettechnieken toe, afhankelijk van de werkplek. - Je overlegt m.b.t. de afwijkingen samen met de Research and Development afdeling. - Je voorkomt dat producten die niet aan de specificaties beantwoorden, naar de interne/externe klacht gaan.

  • Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Wijnegem zijn wij dringend op zoek naar een orderpicker: Klaarmaken van bestellingen (zowel manueel als met elektrisch transpallet) Voorraadopvolging van onze de vleesproducten Meehelpen bij het lossen en laden van goederen

  • Instrumentist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ziekenhuis te Gent zijn wij opzoek naar een Instrumentist(e)  : Taken: Instrumenteren bij een operatie Lange uren zijn geen probleem

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Blanden, 8 uur per week (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Blanden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Evenement medewerker (Student) 16/09 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar twee Evenement medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken. Samen met je teamgenoten sta je in voor het afbreken van het parcours voor de Brico-cross veldrit in Geraardsbergen. Dit zijn al een aantal taken waar je verantwoordelijk voor bent: -banners afhalen -vlaggen naar beneden halen -weghalen van reclame -...

  • Software Engineer Technics & Immo (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Het team “Technics&Immo” staat binnen BP&S in voor de ondersteuning van de interne partner Technics&Immo die instaat voor o.a. bouw, beveiliging, garage, facility en energie (DATS 24 en Eoly). Als software engineer ontwikkel jij nieuwe toepassingen die hun processen en systemen ondersteunen. Stroom in de winkels en benzine aan de pomp? Mede dankzij jou! Je werkt aan de IT-systemen van onze interne technische dienst, die verantwoordelijk is voor de gebouwen, voertuigen en installaties van de groep. . Je zoekt creatief naar oplossingen om hun systemen verder uit te bouwen en te optimaliseren. Als software engineer heb je heel wat verantwoordelijkheden: Je analyseert de vragen van functioneel analisten. Op basis daarvan ontwerp je een IT-oplossing. Je ontwikkelt, test en implementeert die oplossingen. Je documenteert jouw nieuwe software, zodat je collega’s over de nodige informatie beschikken en op eerste en tweede lijn operationele vragen kunnen beantwoorden. Je ondersteunt en verbetert bestaande software en integreert softwarepakketten. Je staat elke twee weken een dag in voor de operationele ondersteuning van de softwareapplicaties en het oplossen van incidenten in tweede lijn. Dat betekent: kleine praktische problemen snel en efficiënt aanpakken. Je neemt soms projectmanagementtaken op. Je doet af en toe een wachtdienst volgens een beurtrolsysteem. Dat hoef je uiteraard pas te doen zodra je het bedrijf en alle systemen door en door kent: ten vroegste na een jaar. Je gaat aan de slag in een team van 4 software engineers binnen de IT-afdeling Business Processes & Systems. Je kiest je vaste werkplek in het hoofdkantoor in Halle of in ons kantoor in Deinze.

  • Shift Manager (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Vaste Job

    Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

  • Sales Manager Oost- en West VL (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als Sales Manager sta je in voor het adviseren in de meest ruime zin van het woord. Je inventariseert onze klanten hun behoeften en biedt hen de beste op maat gemaakte oplossingen aan. Taken en verantwoordelijkheden: Je behartigt prijsaanvragen, waarbij je steeds op zoek gaat naar de beste oplossing voor de klant in functie van materiaalkeuze en logistieke mogelijkheden Je verzamelt marktinformatie die een belangrijke input vormt bij het bepalen en bijsturen van onze marktstrategie Je inventariseert kansen en ontwikkelingen in de markt Je draagt zorg voor het actueel bijhouden van informatie in het interne klantopvolgingssysteem Je beheert je administratie nauwgezet zodat je ten allen tijde correcte en transparante informatie kan verstrekken Je beheert het klantenbestand en relaties en bouwt je netwerk verder uit: betonsector, aannemers, groothandelaars bouwmaterialen Je volgt klachten op, zorgt voor goede communicatie en accurate afhandeling Je werkt samen als team met de andere afdelingen binnen de organisatie en speelt hierin een trekkersrol In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Directeur, met wie je continu overlegt over de marktbenadering en klantopvolging.

  • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Instructeur (trice) de maquillage – Revenu complémentaire dans votre propre région (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un travail à temps plein ou à temps partiel, mais vous êtes encore à la recherche d’une activité secondaire agréable ou d’un revenu complémentaire Nous sommes partenaires d’une des plus grandes compagnies en network-marketing et un des leaders européen de la distribution directe en Europe au niveau de Santé & Beauté. Ceci vient d’être confirmé avec le Prix Selda “Compagnie de l’année 2015”. Actuellement nous sommes à la recherche de quelqu’un pour donner des ateliers de maquillage et des soins anti-âge afin d’ expendre nos activités dans votre région. A cette fin nous sommes à la recherche de collègues motivés, dynamiques et entreprenants qui veulent organiser ces ateliers. Vous voulez partager votre connaissance sur le maquillage en petits groupes et apprendre comment se maquiller, donner des conseils personnels et promouvoir les produits.

Zoek naar antwoorden van Ver-O-Clair in sociale netwerken
Look for responds of Ver-O-Clair in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ver-O-Clair. Laat een reactie achter voor Ver-O-Clair. Ver-O-Clair bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ver-O-Clair. Leave a respond for Ver-O-Clair. Ver-O-Clair on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ver-O-Clair op de google maps. Adres en contacten Ver-O-Clair
Location of Ver-O-Clair on the google maps. Address and contacts of Ver-O-Clair

Andere gerelateerde bedrijven als come Ver-O-Clair Ver-O-Clair: PLAISANCE DIFFUSION | PIZZA ITAL-GAMMA | Tecnolub S.P.R.L. | MARIE-TH?R?SE DE VREE | MARIO LEYMAN

Other related companies as Ver-O-Clair: PLAISANCE DIFFUSION | PIZZA ITAL-GAMMA | Tecnolub S.P.R.L. | MARIE-TH?R?SE DE VREE | MARIO LEYMAN

Ver-O-Clair is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ver-O-Clair, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05964172363. Het bedrijf Ver-O-Clair bevindt zich op het adres: Rue des Combattants 62; 1310; La Hulpe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 415,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Ver-O-Clair zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ver-O-Clair is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ver-O-Clair is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ver-O-Clair, openstaande posities, locatie van Ver-O-Clair op de kaart.

Ver-O-Clair is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ver-O-Clair, company assigned to the tax number BE05964172363. The company Ver-O-Clair is located at the address: Rue des Combattants 62; 1310; La Hulpe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 415,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Ver-O-Clair were not found.
The main activity of Ver-O-Clair is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ver-O-Clair is not available. You also can look at reviews of Ver-O-Clair, open positions, location of Ver-O-Clair on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ver-O-Clair, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ver-O-Clair, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ver-O-Clair, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ver-O-Clair, employees, financial statistics.