Varel Alarmgroup

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Varel Alarmgroup
Private companiesMiscellaneous Retail • Varel Alarmgroup

Contactgegevens Varel Alarmgroup: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Varel Alarmgroup: address, phone, fax, email, website, opening hours

Varel Alarmgroup

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Genkersteenweg 1; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 23 12 88 (+32-011 23 12 88) 011 23 12 88 (+32-011 23 12 88)

Fax (fax): 011 23 12 80 (+32-011 23 12 80) 011 23 12 80 (+32-011 23 12 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Varel Alarmgroup: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Varel Alarmgroup"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Varel Alarmgroup"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Varel Alarmgroup, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Varel Alarmgroup. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Varel Alarmgroup, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Varel Alarmgroup. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Varel Alarmgroup
Products information Varel Alarmgroup

BTW identificatienummer (tax): BE07288299560
Ondernemingsnummer: 6927673339
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 284,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Security guards; Fire extinguishers; Safes; Access-control (Systems for); Alarm systems - Installation; Alarm systems - Mfg. & Whol.; Fire detection materials - Installation; Fire protection^^Security guards; Fire extinguishers; Safes; Access-control (Systems for); Alarm systems - Installation; Fire detection materials - Mfg. & Whol.; Fire detection materials - Installation; Fire protection

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Varel Alarmgroup
(Get full report from official database of BE for Varel Alarmgroup)

Aanvulling soorten activiteiten voor Varel Alarmgroup
Addition kinds of activities for Varel Alarmgroup

345299. Bouten, moeren, klinknagels en wassers, niet inbegrepen | Bolts, nuts, rivets, and washers, nec
508301. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
22110406. Stapelstoffen, katoen | Pile fabrics, cotton
28191004. cyanides | Cyanides
78290000. Video distributie diensten | Motion picture distribution services

Werken bij Varel Alarmgroup: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Varel Alarmgroup: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Varel Alarmgroup. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Varel Alarmgroup. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener kantenverlijmer/schuurmachine (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in het atelier en je staat in voor de houtbewerking van de deuren. Je verlijmt de kantlatten en fineerkanten op deuren. Je volgt de planning goed op en houdt rekening met veiligheidsvoorschriften.

  • Productie Verantwoordelijke (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een Productieleider.  Je bent verantwoordelijk voor de productie.  Je zal instaan voor het opstellen van de productieplanning. Je zal instaan voor het optimaliseren van de werkposten. 

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

  • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

  • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Studentenjob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • Werfleider (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: AG-PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de ruwbouw van gebouwen tot en met de aanleg van parkings. De projectleider zorgt voor de coördinatie van de verschillende partijen (bouwheer, onderaannemers, eigen arbeiders). Je staat in voor de controle en kwaliteit conform plannen en lastenboek. Je houdt toezicht op het uitvoeren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor het rendement en het te gebruiken materieel. Als projectleider sta je in voor de veiligheid op de werf. Je hebt de operationele leiding van de werf en het personeel. Je voert controle uit op de planning en personeel. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de werfveiligheid

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • Prestigious fiduciary in Ixelles - Up to 55,000€ + full package (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669265-inline.html?cid=Partner_VDAB We are currently collaborating with this fiduciary located in a quiet neighbourhood of Ixelles. In order to strengthen their team, the fiduciary is now looking for a senior accountant, ideally in possession of an IEC/IAB title. The working environment is ideal: the offices were recently renovated, the team of 20 people is stable and the company enjoys a strong growth. Most clients are holdings, local companies as well as multinationals. The role is therefore intellectually challenging due to the complex accounting and tax issues tackled. The compensation is above market standards: your yearly salary can reach 55,000€ and will comprise a company car and other fringe benefits. Accountant - The Role You manage a diversified portfolio that includes large multinationals as well as more local actors; You directly report to the managing partner; You handle your files from A to Z.

Zoek naar antwoorden van Varel Alarmgroup in sociale netwerken
Look for responds of Varel Alarmgroup in social networks

Lees alle opmerkingen voor Varel Alarmgroup. Laat een reactie achter voor Varel Alarmgroup. Varel Alarmgroup bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Varel Alarmgroup. Leave a respond for Varel Alarmgroup. Varel Alarmgroup on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Varel Alarmgroup op de google maps. Adres en contacten Varel Alarmgroup
Location of Varel Alarmgroup on the google maps. Address and contacts of Varel Alarmgroup

Andere gerelateerde bedrijven als come Varel Alarmgroup Varel Alarmgroup: De Keper Dagcentrum VZW | VERONICA BUGLI | CITY SOUNDS | BUR.VAN STEYVOORT-VERBIST | GEERT TOMMELEYN

Other related companies as Varel Alarmgroup: De Keper Dagcentrum VZW | VERONICA BUGLI | CITY SOUNDS | BUR.VAN STEYVOORT-VERBIST | GEERT TOMMELEYN

Varel Alarmgroup is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Varel Alarmgroup, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07288299560. Het bedrijf Varel Alarmgroup bevindt zich op het adres: Genkersteenweg 1; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 284,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Security guards; Fire extinguishers; Safes; Access-control (Systems for); Alarm systems - Installation; Alarm systems - Mfg. & Whol.; Fire detection materials - Installation; Fire protection^^Security guards; Fire extinguishers; Safes; Access-control (Systems for); Alarm systems - Installation; Fire detection materials - Mfg. & Whol.; Fire detection materials - Installation; Fire protection.
De hoofdactiviteit van Varel Alarmgroup is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Varel Alarmgroup is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Varel Alarmgroup, openstaande posities, locatie van Varel Alarmgroup op de kaart.

Varel Alarmgroup is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Varel Alarmgroup, company assigned to the tax number BE07288299560. The company Varel Alarmgroup is located at the address: Genkersteenweg 1; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 284,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Security guards; Fire extinguishers; Safes; Access-control (Systems for); Alarm systems - Installation; Alarm systems - Mfg. & Whol.; Fire detection materials - Installation; Fire protection^^Security guards; Fire extinguishers; Safes; Access-control (Systems for); Alarm systems - Installation; Fire detection materials - Mfg. & Whol.; Fire detection materials - Installation; Fire protection.
The main activity of Varel Alarmgroup is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Varel Alarmgroup is not available. You also can look at reviews of Varel Alarmgroup, open positions, location of Varel Alarmgroup on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Varel Alarmgroup, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Varel Alarmgroup, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Varel Alarmgroup, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Varel Alarmgroup, employees, financial statistics.