Vanderpijpen Electro Market NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Vanderpijpen Electro Market NV
Private companiesMiscellaneous Retail • Vanderpijpen Electro Market NV

Contactgegevens Vanderpijpen Electro Market NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanderpijpen Electro Market NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanderpijpen Electro Market NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 137; 9400; Ninove, België

Telefoon (phone): 054 33 29 57 (+32-054 33 29 57) 054 33 29 57 (+32-054 33 29 57)

Fax (fax): 054 33 14 01 (+32-054 33 14 01) 054 33 14 01 (+32-054 33 14 01)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanderpijpen Electro Market NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanderpijpen Electro Market NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanderpijpen Electro Market NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanderpijpen Electro Market NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanderpijpen Electro Market NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanderpijpen Electro Market NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanderpijpen Electro Market NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanderpijpen Electro Market NV
Products information Vanderpijpen Electro Market NV

BTW identificatienummer (tax): BE08718719482
Ondernemingsnummer: 3462585449
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 296,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Electric appliances - Mfg. & Whol.; Television & radio - Retail^^Electric supplies - Mfg. & Whol.; Television & radio - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanderpijpen Electro Market NV
(Get full report from official database of BE for Vanderpijpen Electro Market NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanderpijpen Electro Market NV
Addition kinds of activities for Vanderpijpen Electro Market NV

313105. Body parts, schoenen outers | Body parts, shoe outers
941104. Administratie van educatieve programma's, niveau van overheid | Administration of educational programs, level of government
20770204. Haringolie | Herring oil
28690401. Raketmotor brandstof, organisch | Rocket engine fuel, organic
28959901. Kanaal zwart | Channel black
28990203. Hydrofluorzuurverbinding, voor het etsen of polijsten van glas | Hydrofluoric acid compound, for etching or polishing glass
34210204. Scharen, hand | Shears, hand
35310613. Subgraden (bouwmachines) | Subgraders (construction equipment)
36340112. Ovens, draagbaar: huishouden | Ovens, portable: household
86319901. Collectieve onderhandelingseenheid | Collective bargaining unit

Werken bij Vanderpijpen Electro Market NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanderpijpen Electro Market NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanderpijpen Electro Market NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanderpijpen Electro Market NV. Looking for open vacancies in other companies

  • coördinator kinderdagverblijven (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Vervanging brugpensioen

    vzw Klavertje 4 is op zoek naar een enthousiaste coördinator ! Als coördinator van twee kinderdagverblijven sta je in voor de dagelijkse opvolging van De Kleine Lotus in Berlaar en 't Vlindertje in Kessel. Je stimuleert en coacht de kinderbegeleiders in hun dagelijkse opdracht om zo het welbevinden van de kinderen en de medewerkers te verhogen. Je zorgt ervoor dat de uurrooster optimaal is afgestemd op de bezetting van het kinderdagverblijf. Als coördinator sta je in voor het onthaal van nieuwe ouders en kinderen en blijf je tijdens de opvang het aanspreekpunt voor ouders. Beleidsmatig en administratief word je ondersteund door de centrale zetel van vzw Dol-Fijn. Samen met je collega's van Kinderdagverblijven Dol-Fijn , werk je mee aan de toekomst en de professionalisering van de kinderdagverblijven van Scholengroep Fluxus!

  • Voorman 2-pl/nacht/weekend m/v (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een voorman voor in 2-ploegen/nacht & weekend: U bent verantwoordelijk voor een 20-tal personen. U coördineert, controleert en neemt deel aan de dagelijkse activiteiten. U ziet erop toe dat de afgewerkte producten worden verpakt zoals gepland en voldoen aan de voorgeschreven kwaliteits- en prestatievereisten. U zorgt voor de coördinatie tussen de verschillende verpakkingsteams. U werkt mee aan de lopende evaluatie van de medewerkers.

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • Monteur industriebouw (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur industriebouw zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je bent samen met de ploeg verantwoordelijk voor het plaatsen van geprefabriceerde betonstructuren en structuurelementen in staal je werkt onder toezicht van een werfleider je treft de nodige veiligheidsmaatregelen zowel voor jezelf als voor de andere arbeiders.

  • Callcentermedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Opbellen van klanten en prospecten vanuit de database. - Maken van afspraken. - Controleren van de gegevens. - Behalen van targets. - Ondersteuning bieden aan de Sales afdeling. Interne opleidingen en coaching zijn aanwezig binnen het bedrijf!

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zonhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student klantendienstmedewerker in Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een bijverdienste voor elke zaterdagochtend? Spreek je zowel Frans als Nederlands zeer goed? Heb je graag telefonisch contact? Voor de klantendienst van een uitgeverij zijn we dringend op zoek naar een klantendienstmedewerker. Klanten telefonisch te woord staan die inbellen voor oa klachten rond de bedeling van hun krant/magazine (print alsook digitale versie) ingeven van verhuis /vakantie aanmaak nieuwe abonnementen info geven rond betalingen/domiciliëring /cadeaus / …

  • Student winkelbediende charcuterie Schoten (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Schoten? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Student Promotor | West-Vlaanderen | A-Brands (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Commercieel talent en zin in een leuke bijverdienste? Dat treft, want Hamilton Bright is op zoek naar vlotte studenten die aan de slag gaan voor topmerken zoals Samsung, Unilever, Philips en Nespresso!  Wat ga je doen? Als promotor treed je op als vertegenwoordiger voor jouw merk. Je spreekt potentiële klanten aan op de winkelvloer en enthousiasmeert hen voor jouw product. Je geeft regelmatig productdemonstraties en zorgt voor een fijne winkelbeleving van de klant.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van Vanderpijpen Electro Market NV in sociale netwerken
Look for responds of Vanderpijpen Electro Market NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanderpijpen Electro Market NV. Laat een reactie achter voor Vanderpijpen Electro Market NV. Vanderpijpen Electro Market NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanderpijpen Electro Market NV. Leave a respond for Vanderpijpen Electro Market NV. Vanderpijpen Electro Market NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanderpijpen Electro Market NV op de google maps. Adres en contacten Vanderpijpen Electro Market NV
Location of Vanderpijpen Electro Market NV on the google maps. Address and contacts of Vanderpijpen Electro Market NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanderpijpen Electro Market NV Vanderpijpen Electro Market NV: Vanleeuw & Co NV | DEXIA | CONTAINERPARK LEBBEKE | IMMACO | De Ridder I

Other related companies as Vanderpijpen Electro Market NV: Vanleeuw & Co NV | DEXIA | CONTAINERPARK LEBBEKE | IMMACO | De Ridder I

Vanderpijpen Electro Market NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanderpijpen Electro Market NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08718719482. Het bedrijf Vanderpijpen Electro Market NV bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 137; 9400; Ninove. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 296,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Electric appliances - Mfg. & Whol.; Television & radio - Retail^^Electric supplies - Mfg. & Whol.; Television & radio - Retail.
De hoofdactiviteit van Vanderpijpen Electro Market NV is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanderpijpen Electro Market NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanderpijpen Electro Market NV, openstaande posities, locatie van Vanderpijpen Electro Market NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanderpijpen Electro Market NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanderpijpen Electro Market NV, company assigned to the tax number BE08718719482. The company Vanderpijpen Electro Market NV is located at the address: Brusselsesteenweg 137; 9400; Ninove. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 296,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Electric appliances - Mfg. & Whol.; Television & radio - Retail^^Electric supplies - Mfg. & Whol.; Television & radio - Retail.
The main activity of Vanderpijpen Electro Market NV is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanderpijpen Electro Market NV is not available. You also can look at reviews of Vanderpijpen Electro Market NV, open positions, location of Vanderpijpen Electro Market NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanderpijpen Electro Market NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanderpijpen Electro Market NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanderpijpen Electro Market NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanderpijpen Electro Market NV, employees, financial statistics.