Vandeputte-Vanbesien BVBA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Vandeputte-Vanbesien BVBA
Private companiesMembership Organizations • Vandeputte-Vanbesien BVBA

Contactgegevens Vandeputte-Vanbesien BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandeputte-Vanbesien BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandeputte-Vanbesien BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Arme Klarenstraat 2; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 25 08 45 (+32-051 25 08 45) 051 25 08 45 (+32-051 25 08 45)

Fax (fax): 051 24 98 96 (+32-051 24 98 96) 051 24 98 96 (+32-051 24 98 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandeputte-Vanbesien BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandeputte-Vanbesien BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandeputte-Vanbesien BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandeputte-Vanbesien BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandeputte-Vanbesien BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandeputte-Vanbesien BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandeputte-Vanbesien BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandeputte-Vanbesien BVBA
Products information Vandeputte-Vanbesien BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04597473144
Ondernemingsnummer: 8037017822
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 650,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Vandeputte-Vanbesien BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandeputte-Vanbesien BVBA
(Get full report from official database of BE for Vandeputte-Vanbesien BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandeputte-Vanbesien BVBA
Addition kinds of activities for Vandeputte-Vanbesien BVBA

1474. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
221101. Lakens, beddengoed en tafeldoeken: katoen | Sheets, bedding and table cloths: cotton
557199. Motorhandelaars, nv | Motorcycle dealers, nec
25420100. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
34659903. Hub caps, auto: gestempeld metaal | Hub caps, automobile: stamped metal
37990102. Bootwagens | Boat trailers
39310106. Concertinas en onderdelen | Concertinas and parts
83229901. Maaltijd levering programma | Meal delivery program
91990000. Overheid, nec | General government, nec

Werken bij Vandeputte-Vanbesien BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandeputte-Vanbesien BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandeputte-Vanbesien BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandeputte-Vanbesien BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Schilde (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Monteur/plaatser (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Beveren, een grote speler in garagepoorten, rolluiken, e.d. is op zoek naar ervaren monteurs/plaatsers. Achtergrond of kennis van elektromechanica is mooi meegenomen, doorzettingsvermogen en enthousiasme een must ! Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring opgedaan binnen deze functie

  • Collaborateur au service clientèle (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Description profil: Nombre d'heures/semaine: 39 Nombre de jours/semaine: 5 Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

  • PRE-PRODUCTION OFFICER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tekenaar-werkvoorbereider bereid je opdrachten voor ten behoeve van de productie. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding. Je maakt tekeningen in One Space Designer, dit ter voorbereiding van de uitvoering in de productie. Je programmeert naar CNC-machines in Cam of Tops. Je staat in voor de werkvoorbereiding en opvolging ervan in prototype fase. Je stelt productiefiches op voor het atelier, alsook technische fiches. Via de aankoopdienst sta je in voor bestelaanvragen van grondstoffen en toebehoren. Daarnaast behoren ook volgende taken tot het pakket: 2 D-stukken tekenen. 3 D-stukken omzetten naar 2 D. Nestings maken + controle op in omloop te steken werken, opvolgen projecten op de werkvloer. Je bent het aanspreekpunt voor productie, klanten en collega's.

  • Automechanieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Hasselt, Bree, Dilsen en Lommel zijn we op zoek naar een automekanieker m/v Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats.

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: LAMITRANS

    Type: Vaste Job

    Lamitrans is sinds enkele decennia gespecialiseerd in de bewerking van melamine, laminaat en houten panelen. Voor ons productieteam zij we op zoek naar een ervaren technieker (mechanisch en/of elektrich) Je kijkt de machines preventief na en lost problemen op indien die zich voordoen. Verder sta je ook in voor het algemeen onderhoud van het machinepark.

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • BIJLESDOCENTEN (regio WAREGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: W2018

  • Productiemedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

  • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

  • Zaalmedewerker (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: BUON GUSTO

    Type: Flexijob

    Klanten op een vriendelijke manier begroeten en bedienen. Alles klaarzetten met het oog op de service. Goed samenwerken in teamverband. Weekendwerk is geen probleem voor jou.

Zoek naar antwoorden van Vandeputte-Vanbesien BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vandeputte-Vanbesien BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandeputte-Vanbesien BVBA. Laat een reactie achter voor Vandeputte-Vanbesien BVBA. Vandeputte-Vanbesien BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandeputte-Vanbesien BVBA. Leave a respond for Vandeputte-Vanbesien BVBA. Vandeputte-Vanbesien BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandeputte-Vanbesien BVBA op de google maps. Adres en contacten Vandeputte-Vanbesien BVBA
Location of Vandeputte-Vanbesien BVBA on the google maps. Address and contacts of Vandeputte-Vanbesien BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandeputte-Vanbesien BVBA Vandeputte-Vanbesien BVBA: Knap Creation | HENRI SEUTIN | Barth茅lemy | CAFE DEN BREUGEL | Frietzak (De)

Other related companies as Vandeputte-Vanbesien BVBA: Knap Creation | HENRI SEUTIN | Barth茅lemy | CAFE DEN BREUGEL | Frietzak (De)

Vandeputte-Vanbesien BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandeputte-Vanbesien BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04597473144. Het bedrijf Vandeputte-Vanbesien BVBA bevindt zich op het adres: Arme Klarenstraat 2; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 650,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Vandeputte-Vanbesien BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandeputte-Vanbesien BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandeputte-Vanbesien BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandeputte-Vanbesien BVBA, openstaande posities, locatie van Vandeputte-Vanbesien BVBA op de kaart.

Vandeputte-Vanbesien BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandeputte-Vanbesien BVBA, company assigned to the tax number BE04597473144. The company Vandeputte-Vanbesien BVBA is located at the address: Arme Klarenstraat 2; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 650,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Vandeputte-Vanbesien BVBA were not found.
The main activity of Vandeputte-Vanbesien BVBA is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandeputte-Vanbesien BVBA is not available. You also can look at reviews of Vandeputte-Vanbesien BVBA, open positions, location of Vandeputte-Vanbesien BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandeputte-Vanbesien BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandeputte-Vanbesien BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandeputte-Vanbesien BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandeputte-Vanbesien BVBA, employees, financial statistics.