Van De Casteele Carolien Atelier BVBA

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • Van De Casteele Carolien Atelier BVBA
Private companiesAdministration of Economic Programs • Van De Casteele Carolien Atelier BVBA

Contactgegevens Van De Casteele Carolien Atelier BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van De Casteele Carolien Atelier BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van De Casteele Carolien Atelier BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Apostelhuizen 26; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 233 79 57 (+32-09 233 79 57) 09 233 79 57 (+32-09 233 79 57)

Fax (fax): +32 (50) 612-44-35 +32 (50) 612-44-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van De Casteele Carolien Atelier BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van De Casteele Carolien Atelier BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van De Casteele Carolien Atelier BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van De Casteele Carolien Atelier BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van De Casteele Carolien Atelier BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van De Casteele Carolien Atelier BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van De Casteele Carolien Atelier BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van De Casteele Carolien Atelier BVBA
Products information Van De Casteele Carolien Atelier BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07370422363
Ondernemingsnummer: 5729888916
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 140,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Van De Casteele Carolien Atelier BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van De Casteele Carolien Atelier BVBA
(Get full report from official database of BE for Van De Casteele Carolien Atelier BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van De Casteele Carolien Atelier BVBA
Addition kinds of activities for Van De Casteele Carolien Atelier BVBA

281399. Industriële gassen, nec | Industrial gases, nec
354602. Zagen en zaagapparatuur | Saws and sawing equipment
23390101. Kraag- en manchettenetjes: vrouwen, misses en junioren | Collar and cuff sets: women's, misses' and juniors'
36130209. Stroomschakelapparatuur | Power switching equipment
76999903. Harness reparatie winkel | Harness repair shop

Werken bij Van De Casteele Carolien Atelier BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van De Casteele Carolien Atelier BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van De Casteele Carolien Atelier BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van De Casteele Carolien Atelier BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOOPSTER/VERKOPER AFDELING PARFUMERIE & ONDERGOED (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalter zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

  • PLOEGCHEF NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de nieuwe medewerkers op. Je evalueert en ondersteunt hen in hun nieuwe job. Je stelt de personeelsbezetting samen. Samen met de kwaliteitsdienst zorg je voor een kwalitatieve beoordeling. Je controleert de documenten of ze correct ingevuld zijn. Je verleent bijstand op de afdeling op technisch vlak.

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Telefonist (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Zoutleeuw (met dienstencheques) (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • projectleider - Afwerking M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gespecialiseerd in vervaardiging van systeemwanden, kasten en maatwerk, is op zoek naar een projectleider. Interesse? Lees zeker even verder voor een gedetailleerd takenpakket. Je hebt de algemene leiding over verschillende grote en kleinere werven. Na een grondige voorbereiding zorg je ervoor dat alles via plan verloopt. Je bent de eindverantwoordelijke voor het ganse project qua planning, budgetbewaking, veiligheid en kwaliteitscontrole en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Projecten omvatten vooral systeemwanden maar ook verlaagde plafonds, gipskartonwanden en maatwerk.

  • Hulpkok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

  • Autoverkoper Junior (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WAASLANDMOBIEL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega om ons sales team aan te vullen. Door de aanhoudende groei en versterking van onze marktpositie zijn we opzoek naar een junior autoverkoper. U staat in voor het adviseren, informeren en opvolgen van de potentiële klanten in onze toonzaal. Dagelijks werk je actief aan de promotie van onze merken en denkt mee aan de marketing strategie die we kunnen volgen. Als officieel verdeler zijn we verantwoordelijk voor de regio Waasland voor het merk KIA en zijn tevens ook actief in het 2dehands premium/exclusief segment onder de naam Autobedrijf NVD. Wat op zich zorgt voor een grote afwisselingsfactor en natuurlijk een leuke uitdaging. Ons familiebedrijf bestaat reeds 32 jaar en staat garant voor een aangename sfeer om in te werken, waar professionaliteit en mogelijkheid tot zelfontplooiing gestimuleerd worden. Wij zijn uitsluitend opzoek naar engagement op langere termijn en standvastige personen die zich willen inwerken in de fundamenten van ons bedrijf.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Meetings and Events Consultant (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • PROJECTMANAGER BOUWHEER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673960-inline.html?cid=Partner_VDAB * Projectmanager - Gedelegeerd Bouwheer * Investeerder en ontwikkelaar van semi-industrieel vastgoed * Uitvalsbasis Kempen, projecten in België en buurlanden Onze klant is een internationale investeerder in semi-industrieel/logistiek vastgoed. Dit innovatief bedrijf streeft naar creatieve, esthetische, ecologische en economische bouwprojecten. Ter uitbreiding van het bouwkundig team zijn we samen met dit bedrijf op zoek naar een gedreven projectmanager. Als projectmanager treed je op als bouwheer en ben je eindverantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gebouwen zijn voornamelijk semi-industrieel, kantoren, logistieke centra... Er wordt steeds aandacht besteed aan zowel het esthetische als het praktische. Concreet start jouw job vanaf de projectdefinitie over het ontwerp, de uitvoering tot de definitieve oplevering. Gedurende het volledige proces bewaak je planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de klant, de architect en alle andere betrokken partijen (aannemers, leveranciers, studiebureau ...). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

Zoek naar antwoorden van Van De Casteele Carolien Atelier BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van De Casteele Carolien Atelier BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van De Casteele Carolien Atelier BVBA. Laat een reactie achter voor Van De Casteele Carolien Atelier BVBA. Van De Casteele Carolien Atelier BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van De Casteele Carolien Atelier BVBA. Leave a respond for Van De Casteele Carolien Atelier BVBA. Van De Casteele Carolien Atelier BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van De Casteele Carolien Atelier BVBA op de google maps. Adres en contacten Van De Casteele Carolien Atelier BVBA
Location of Van De Casteele Carolien Atelier BVBA on the google maps. Address and contacts of Van De Casteele Carolien Atelier BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van De Casteele Carolien Atelier BVBA Van De Casteele Carolien Atelier BVBA: IJSSALON MONT BLANC | BOUCHERIE VAN AUDENHOVEN | Unifrax Benelux SA | GARAGE HELLEMANS | STUDIO DE BRUYNE

Other related companies as Van De Casteele Carolien Atelier BVBA: IJSSALON MONT BLANC | BOUCHERIE VAN AUDENHOVEN | Unifrax Benelux SA | GARAGE HELLEMANS | STUDIO DE BRUYNE

Van De Casteele Carolien Atelier BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van De Casteele Carolien Atelier BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07370422363. Het bedrijf Van De Casteele Carolien Atelier BVBA bevindt zich op het adres: Apostelhuizen 26; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 140,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Van De Casteele Carolien Atelier BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van De Casteele Carolien Atelier BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van De Casteele Carolien Atelier BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van De Casteele Carolien Atelier BVBA, openstaande posities, locatie van Van De Casteele Carolien Atelier BVBA op de kaart.

Van De Casteele Carolien Atelier BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van De Casteele Carolien Atelier BVBA, company assigned to the tax number BE07370422363. The company Van De Casteele Carolien Atelier BVBA is located at the address: Apostelhuizen 26; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 140,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Van De Casteele Carolien Atelier BVBA were not found.
The main activity of Van De Casteele Carolien Atelier BVBA is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van De Casteele Carolien Atelier BVBA is not available. You also can look at reviews of Van De Casteele Carolien Atelier BVBA, open positions, location of Van De Casteele Carolien Atelier BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van De Casteele Carolien Atelier BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van De Casteele Carolien Atelier BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van De Casteele Carolien Atelier BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van De Casteele Carolien Atelier BVBA, employees, financial statistics.